Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
31
Elég szociális vagyok, tág ismeretségi körrel ezért saját kézből tapasztalom meg hogy az incelek milyen marhaságokat állítanak..és a sokadik olvasásra már kicsit felbasz. :)
33
Ez a 80-20 szabály, meg hogy mindig a tinderrel meg ehhez hasonló appokkal akarják igazolni magukat..mikor ezekkel szemben a való élet teljesen mást mutat.
Hiába basszátok fel magatokat!
A ténylegesen nőt kereső férfiak ugyanis ezt tapasztalják, bármily nehéz is elhinnetek. Nem is akarjátok elhinni. Mert nektek kell az a tudat hogy ti különbek vagytok az inceleknél, hogy többnek érezhessétek magatokat.
Azzal hogy nőtök van már régen különbek is vagytok, de azzal hogy a legnagyobb problémátok hogy miképp rúgjatok a szerencsétlenebbekbe, az viszont emberi patkányfajzatokká minősít titeket.
Szóval ezért állok ki amellett, hogy a 80/20 szabály, a tinder valóság, és a férfitöbblet igenis létező jelenségek, amik komoly társadalmi problémát okoznak.
35
A neten kívül neked sincs semmi szociális életed, igaz?
39: Igazából én is jobbra húzok pár csajt (amióta elvesztettem a szüzességem).
Kritérium nálam: Ne legyen tehén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!