Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
70: Én igazából a 30 -35 alatti incel arányra vagyok kíváncsi, mivel ez a generáció érzi először a technológiai fejlődés hatásait a párkapcsolati piacon.
50 fölött most is boldog párkapcsolatban él mindenki, de az ő arányaik annyira nem mérvadóak szerintem.
73
Tehát egy csomó olyan antiszociális embernek, akik a neten élik világukat és a valóélethez csak annyi közük van, hogy elmennek suliba, dolgozni esetleg boltba?
Mintha az ember elmenne egy lapos földes streamre, és leírná hogy a föld gömbölyű..semmi értelme nem lenne. Ott se győzne meg senkit, és egy incel streamen se..mivel mindkét csoport agyilag zakkant.
74: A "nekem nem kell nő" típusú férfiak 90% -ának valójában kéne nő, csak nem akarják beismerni, hogy nem jutnak nőhöz, mivel az ártana az egójuknak.
Van egy másik csoport, akiket First nearcel -eknek nevez. Ezek (nem ők) párkapcsolatban élő férfiak, akik tudják, hogy ha a jelenlegi kapcsolatukat elvesztik, pár évig, vagy annál hosszabb ideig nem lenne barátnőjük, mivel ma már nincs a piacon értékük.
Emiatt jellemzően mindent megtesznek, hogy benne maradjanak a párkapcsolatban, amibe beletartozik az incelek szidása és a feminista woke politika előtti hajbókolás. Természetesen bár 100% -ban követik a feminista woke (magyarul balliberális) vonalat, ezzel ellentmondásosan konzarvatívak is mellé és hosszú távút szeretnének, miközben belemennek a házasságba is, csak hogy konstans szexhez jussanak.
Ja és akkor vannak azok a férfiak is, akiket 1.5 éve le***tt egy elhízott lány holt részegen, így a felmérésben beírják, hogy ők nem incelek, a felmérésben pedig a nőhöz jutó férfiak táborát gazdagítják.
Na ezért se szeretem ezeket a statisztikákat. Én egy olyan felmérést csinálnék, amiben:
- Az egészet nem feminista genderszakos nő szervezi, hanem blackpill követő férfi.
- A felmérésben részt vevő férfiakkal beszélgetnek, amit pszichológus figyel hazugságvizsgálóval.
79
Igen, tudod van az a dolog is hogy valóság..ahová akkor juthatsz el, mikor elhagyod a számítógépet, a 4 fal kényelmét és kimész a házból.
Be ne dőlj kérdező!
76# viccét már ellőtte párszor korábban, jót röhög most magában hogy elhiszed
Általában leleplezi magát a végén, de addig is kiröhögi a poénját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!