Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
A boldog jó minőségű hosszú távú kapcsolat kapuja a szex. A mai világban már nincsenek olyan erkölcsi megkötések, amik régen voltak. Ha egy nő vonzódik valakihez lefekszik vele maximum két héten belül, de sokszor már a második randin.
Ha egy férfi ezt nem kapja, ott már valami van a háttérben. Például, hogy a nő tudja, hogy akihez ténylegesen vonzódik, nem kaphatja meg hosszú távon, így inkább keres egy olyan férfit, akit irányíthat. Ez a szerep aztán megy ameddig megy, viszont jellemzően válással/szakítással fejeződik be, amit a nő kezdeményez.
“párkapcsolati piac”
“felborult a kereslet/kínálat” (vagy valami ilyesmi)
Ha te ennyire kapitalista módon tekintesz a szexre és úgy magára a párkapcsolatokra, akkor miért nem szerzel be egy kiló csirkemellet magadnak és vered bele/rá arra? Elvégre úgyis csak “használni fogod”, ha már “pénzt adtál ki érte”, nem kell egy nőt elnyűnöd ehhez és eldobni, mint egy papírzsebkendőt.
122: Miért nem veszel egy matracot és fekszel be az aluljáróba?
Vagy ki lehet menni egy világvégi zsákfaluba, ahol befeküdhetsz egy konténerbe, ahogy Bartos csinálta.
118: "Ha korábban ezt meg tudtam csinálni, nem nézhetek ki annyira rosszul, "
Pontosítsuk. Akkoriban okés voltál, de eltelt pár év és te sem fiatalodsz....
126
Hülyeség..kinézetből nem lehet elmenni wellneszezni, moziba, nem lehet venni lakást, kocsit stb. Akármilyen hihetetlen, a nők többsége nem egy szépfiúra vágyik, akit még el is kell tartani, mert a kinézetén kívül nincs semmije.
Ha a kinézet számítana, akkor elvileg tapadnának rád, nem? :D
Viszont ennyi sületlenséget összehordani… A személyiséged miatt nem szeretnek, csak szólok. És ezt nőként írom.
"A személyiséged miatt nem szeretnek, csak szólok. És ezt nőként írom."
Amikor valaki a személyiséget okolja, akkor már eleve tudjuk hogy nő, kár kiírni
És a személyiségét még csak meg sem ismerik ha incel, mert egy incelt meg sem akarnak ismerni, egy incel a randiig sem jut el, egy incel láthatatlan a nők számára mint férfi.
Személyiség lóf.szt sem számít, mert a célközönségnek fingja sincs erről az incelek esetében
Elutasítva más ok miatt lesznek
129
Ha nem számít a személyiség, akkor miért van csomó külsőleg nem egy kifejezett jóképű, alacsony keresetű férfinak barátnője?
Én ne mondd hogy nincs, mert van! Ezt tapasztalaltam a suliban, most a munkahyen és a baráti körömben.
Tudod, a személyiséghez hozzájön a kis önbizalom, gyenge kommunikációs készség
, mentális visszamaradottság amit sokszor az illető még észre vesz.
Ézt ezt férfiként írom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!