Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
Életed legnagyobb problémája legyen, hogy nem húznak jobbra, komolyan.🤷♀️
Te tuti valami troll vagy. Ennyire életképtelen nem lehet valaki.
Korábban összevesztünk már itt, még az első pár oldalon.
Őszintén, ha nyitott vagy rá, szeretnék látni rólad egy képet, mert nem tudom elhinni, hogy a külsőd miatt (is) nem tudsz párt találni. Számomra ez felfoghatatlan.
"Életed legnagyobb problémája legyen, hogy nem húznak jobbra, komolyan.🤷♀️"
A tied is életed legnagyobb problémája volna, ha nem találnál párt az életben.
Egyszerűen inkább az a felfoghatatlan hogy nem tudjátok felfogni azt a helyzetet amiben vagyunk, hogy nincsenek lehetőségek, nincsenek esélyek és
független korunkbeli nők akiknek tetszünk vagy egyenesen vonzódnak hozzánk. Pedig közel sem hihetetlen, míg ismerőseimet a nők találják be hogy bejönnek nekik, addig én közel s távol egyetlen felém nyitó szabad nővel nem találkozom aki korban is illik hozzám, és azért persze az énszámomra is elfogadható legyen.
Mivel ilyen nincs, ezért nincs nő, nincs kapcsolat, nincs tapasztalat, nincs boldogság és motiváció sem az életben, és nincs szex sem.
Ezen mit nem tudtok felfogni?
105# vagyok
Nagyon úgy latszik mint ha én nem is próbálkoztam volna senkinél, de kissé félreérthetőre sikerült.
Én is szoktam kezdeményezni, főleg régebben amikor még benne voltam a társkeresésben (azóta elengedtem teljesen a témát, megundorodtam)
Szóval én is nyitottam nők felé, nem csak őket vártam a kudarcaim közepette
Persze sikertelenül
Természetesen nem, mivel az nem old meg semmit
Ezért nem is fogok ilyet keresni
Köszönöm, nincs több kérdésem, menthetetlen vagy, egyedül fogsz meghalni és meg is érdemled, mert tenni nem vagy hajlandó ellene, a kifogásokat keresed, miközben a probléma a fejedben van.
Én egyébként egy átlagos kinézetű srác vagyok, boldog párkapcsolatom van és járok pszichológushoz, mert akármennyire is furcsa, fogorvoshoz is járok félévente.
Persze van aki a fogaihoz hasonlóan az elméjét is elhanyagolja. Nem baj, csak akkor ne nyafogj.
107: Mit csinálna egy pszichológus? Tegyük fel, hogy csinál belőlem egy szociális ultraextrovertált egyént, azaz valahogy megváltoztatja az agyam szerkezetét.
Ezek után hol csajozzak?
Baráti kör: Jelenleg csak férfi barátaim vannak és az a tapasztalatom, hogy hosszú távon az ilyen baráti társaság az, ami tényleg működik. Korábban voltam olyan társaságban is, ahol volt pár nő is, azonban kidobtak onnan a hatalmi harcok közben. Az ilyen baráti körök jellemzően középsuli és egyetem alatt alakulnak ki. Hagyjam ott a munkát meg a csajozáson kívüli céljaimat és menjek vissza a nagyjából ezen kívül semmit nem ajánló egyetemre csak azért, hogy legyen egy rövid távon működő baráti társaságom, amiből talán kihozok egy hosszú távú partnert, aki talán nem dug félre 10 éven belül?
Hobbi: Youtube -os incel stream -ekben beszélnek az emberek a meetup group -okról például. Korábban akinek online máshogy nem ment, ezek jó helyek voltak ismerkedésre, viszont mára ellepték az olyanok mint mi, akik nem is a hobbi, hanem csak a nők miatt vannak ott. Elvégre innen is mindenkit ezekbe a körökbe akartok küldeni. Másik gond, hogy a csajos hobbik többsége unalmas és nem tudnám igazán beleélni magam. Azok a hobbik érdekesek, amiket jellemzően férfiak csinálnak. Régen például jártam ki focizni meg kosarazni a térre -- csak férfiak.
Munkahely: Főleg férfiak vannak. Ahol nem, oda vagy 10 év egyetem kell (orvosi), vagy 3 hét múlva kirugnának a lezárás miatt, aminek oka, hogy mentsék a jelenleg 80 évesekből álló háttérhatalmi elitet, de ez másik téma.
Club/Tinder: Régen működtek, a social media korában viszont már nem. Ami pozitív fejlemény az utóbbi időkben, hogy ezt ma már az átlagos gyakorizók is beismerik. Igaz kellett hozzá pár brutális videó, amiben a Chadek egy 68 éves vénasszonyt simpelnek. Amíg idáig el nem jutott a társadalom, tagadásban élt mindenki, mintha semmi probléma nem lenne. Persze most is tagadás van, mivel ugye csajozni könnyű, csak ezek rossz helyek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!