Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
Helyesírási hibákért bocs, még most keltem fel. 😬
"Ha nem számít a személyiség, akkor miért van csomó külsőleg nem egy kifejezett jóképű, alacsony keresetű férfinak barátnője?"
Nem!
Nem azt írtam hogy a személyiség nem számít egyáltalán, hanem azt hogy az incelek esetében nem számít, mert őket meg sem ismerik.
Ha valakinek nem akad egy randija sem kicseszett életében, akkor nem a személyisége miatt van elutasítva, mert azt nem is ismerik
A személyisége attól még számít, ez problémákat okoz a számára, de nem emiatt van elutasítva, mert azt nem is ismerik meg
"Talán ezen a kifelé kommunikáláson kellene javítani."
Amikor valaki csakis negatív tapasztalatokkal rendelkezik, az nem fog jó kisugárzással rendelkezni. Ez egy öngerjesztő helyzet, amiben viszont nem kerül felszínre az igazi ember, mert azt az embert megöli az állandó kudarc
Ha a személyiség számítana, a fiatalkoromban végigdugtam volna 40 nőt, mivel nálam rendesebb embert nem nagyon ismertem és okosabból is kevés van.
Most így ennyi év után viszont már csak az incelekkel meg a közeli barátaimmal vagyok rendes.
137#
Na aki ilyet ír, az tuti magából indul ki
A saját beteg szokásaidat nem kéne másokra okádnod
139#
A beteg hozzászólásaid sem jobbak
Kifejezetten undorító vagy akármilyen nemű is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!