Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel Magyarországon 2021ben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.

Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.

2021. nov. 3. 12:11
 131/141 anonim ***** válasza:

Helyesírási hibákért bocs, még most keltem fel. 😬

2021. nov. 27. 08:06
 132/141 anonim ***** válasza:
64%

"Ha nem számít a személyiség, akkor miért van csomó külsőleg nem egy kifejezett jóképű, alacsony keresetű férfinak barátnője?"

Nem!

Nem azt írtam hogy a személyiség nem számít egyáltalán, hanem azt hogy az incelek esetében nem számít, mert őket meg sem ismerik.

Ha valakinek nem akad egy randija sem kicseszett életében, akkor nem a személyisége miatt van elutasítva, mert azt nem is ismerik

A személyisége attól még számít, ez problémákat okoz a számára, de nem emiatt van elutasítva, mert azt nem is ismerik meg

2021. nov. 27. 09:55
 133/141 anonim ***** válasza:
100%
132: A személyiséget viszont kommunikálod magadról anélkül is, hogy bárki megismerne. Ha csücsörítős iphone selfit raksz, vagy "kopaszkigyúrtbéemvéé" ember vagy, óhatatlanul már azelőtt kialakul rólad egy kép másokban, hogy egy szót szólnál hozzájuk. Talán ezen a kifelé kommunikáláson kellene javítani.
2021. nov. 27. 10:59
 134/141 anonim ***** válasza:
77%

"Talán ezen a kifelé kommunikáláson kellene javítani."

Amikor valaki csakis negatív tapasztalatokkal rendelkezik, az nem fog jó kisugárzással rendelkezni. Ez egy öngerjesztő helyzet, amiben viszont nem kerül felszínre az igazi ember, mert azt az embert megöli az állandó kudarc

2021. nov. 27. 11:07
 135/141 A kérdező kommentje:

Ha a személyiség számítana, a fiatalkoromban végigdugtam volna 40 nőt, mivel nálam rendesebb embert nem nagyon ismertem és okosabból is kevés van.

Most így ennyi év után viszont már csak az incelekkel meg a közeli barátaimmal vagyok rendes.

2021. nov. 27. 20:00
 136/141 anonim ***** válasza:
100%
135: És gondolom a szerénység is az erősséged az első mondat alapján. xD
2021. nov. 27. 23:02
 137/141 anonim ***** válasza:
100%
Persze, örültél volna, ha a lábadat egy olyan zokniba teheted, amibe nem verted bele magányodban korábban.
2021. nov. 27. 23:05
 138/141 anonim ***** válasza:
50%

137#

Na aki ilyet ír, az tuti magából indul ki

A saját beteg szokásaidat nem kéne másokra okádnod

2021. nov. 28. 01:38
 139/141 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. Max a billentyűzetbe verem a fejemet ilyen kérdéseknél. :D
2021. nov. 28. 12:26
 140/141 anonim ***** válasza:
0%

139#

A beteg hozzászólásaid sem jobbak

Kifejezetten undorító vagy akármilyen nemű is

2021. nov. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!