Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel Magyarországon 2021ben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.

Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.

2021. nov. 3. 12:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:
100%
79 ".... hanem blackpill követő férfi." Szóval egyik irányba részrehajlás helyett lenne az ellenkező irányba részrehajlás, függetlenség helyett. Ahha.
2021. nov. 7. 21:06
 82/141 anonim ***** válasza:
100%

“ Na ezért se szeretem ezeket a statisztikákat. Én egy olyan felmérést csinálnék, amiben:

- Az egészet nem feminista genderszakos nő szervezi, hanem blackpill követő férfi.

- A felmérésben részt vevő férfiakkal beszélgetnek, amit pszichológus figyel hazugságvizsgálóval.”

És mit gondolsz, miért nincsenek ilyenek a tudományos területeken? Talán azért mert az ilyen bolondok nem elég értelmesek hozzá? 🤔

2021. nov. 7. 21:08
 83/141 anonim ***** válasza:
100%
Vannak egyébként olyan emberek, akiket fölösleges is meggyőzni bármiről, akkor is találnak ideológiákat egy kreált nyomorúságra amiben kapaszkodhatnak. Ha sikerül meggyőzni, hogy a pohár nem félig üres hanem félig teli, akkor azon fog sopánkodni, hogy milyen olcsó és mennyire silány bor van beletöltve.
2021. nov. 7. 21:10
 84/141 anonim ***** válasza:

84

Bizonyísd! :P

2021. nov. 7. 21:10
 85/141 A kérdező kommentje:
Mellesleg a teszteket valóban megcsináltam. Ronda csajként is végtelen matchem volt, míg férfiként egyedül Fabio Teles portugál modell válogathatott.
2021. nov. 7. 21:11
 86/141 anonim ***** válasza:
31%
#87, tehát beismered, hogy önös érdekből csalsz, és személyiségi jogokkal élsz vissza. Érdekes. De ugye azt is tudod, hogy az ilyen “magán kísérletek” semmit nem bizonyítanak. Olyan, mintha én innen akarnám bizonyítani, hogy űrlények léteznek-e, és a kísérletem abból állna, hogy holnap délig rámírnak-e facebookon 😂 ha nem, akkor nincsenek, ha igen, akkor léteznek. Hol a Nobelem?
2021. nov. 7. 21:15
 87/141 A kérdező kommentje:

Egyébként ha megnézzük a mai politikát, MZP pont ezeket a nearceleket képviseli. Egyrészt balliberális és támogatja az azzal járó összes baromságot, így kompatibilis a fiatal nőkkel, de mellette konzervatív keresztény családapa is, így a fiatal nők nearcel pasijának megfelelő elvet képviseli.

Aztán időnként hangot ad a nearcel -ek elnyomott frusztrációjának is pár antifeminista elszólással, amit persze az agymosott libsi nők nem vesznek észre, mivel ők meg az érzelmeik alapján politizálnak.

2021. nov. 7. 21:16
 88/141 A kérdező kommentje:
"személyiségi jogokkal élsz vissza": Az interneten ez nem létezik, mivel Cukorbácsi úgyis mindent lát.
2021. nov. 7. 21:17
 89/141 anonim ***** válasza:
84%
90 szerintem tanulmányozd az EU-s GDPR-t, mert simán perelhető vagy.
2021. nov. 7. 21:20
 90/141 anonim ***** válasza:
8%

Az, hogy amennyi energiát a f*szs*gaitokra elpocsékoltok, már réges régen rendben lehetne az életetek. Az összes nőre kivetíteni pár rossz tapasztalat miatt a frusztrációitokat az nem egyszerűen gáz, hanem esetenként riasztó.

Legalább önsegítő csoportként működnétek! De nem... Csak lökitek a f*szságaitokat, amiket egy torz szemüvegen keresztül láttok. És ez a szemellenző le nem szakad rólatok az istennek sem.

2021. nov. 7. 21:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!