Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel Magyarországon 2021ben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.

Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.

2021. nov. 3. 12:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
72%

40

És ha hormonális problémája van, amiről nem tehet? Beléd is annyi empatikusság szorult..azt csodálkozol, ha incel vagy.

23F

2021. nov. 7. 11:37
 42/141 A kérdező kommentje:

Van még két másik kritérium is:

- A sok követővel rendelkező instagram profil hiánya.

- Az túlsminkelt plázacicákat se húzom jobbra.

Viszont ezt a két kategóriát az algoritmus miatt húzom balra. Velük úgyse matchelnék, illetve az instagrammer jellemzően nem ír vissza.

2021. nov. 7. 11:41
 43/141 A kérdező kommentje:

41: Nekik is van 150 matchük és nekem személyesen nem jönnek be annyira, hogy ascendoljak velük. Én a szűz férfiakkal vagyok empatikus. Ezeket a nőket meghagyom nekik.

Sajnos mindhiába persze, mivel amikor tehénnel csináltam profilt, Nigériából jelentkeztek az izmos feltörekvő rapper -ek rá, mivel ott vadásznak a kövér fehér nőkre.

2021. nov. 7. 11:44
 44/141 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha az ember nem húz jobbra olyat, aki nem tetszik. De másoktól se várjuk el fordított esetben, hogy “egy esélyt azért igazán adhatna”, és ne hisztizzünk, ha más se húz minket jobbra.
2021. nov. 7. 11:46
 45/141 A kérdező kommentje:

Én hisztizek, mivel én mindenkit jobbra húzok (húznék ha az algoritmus nem büntetne érte), akinek nincs olyan problémája, amiről egyértelműen kizárólag ő tehet az esetek 99% -ban (a kövérség ilyen).

Még ha hormonális problémája is van a nőnek, mindig ott a lehetőség, hogy kevesebbet egyen, mint amitől jól érezné magát. Én is például gyakorlatilag folyamatosan visszatartom magam az evéstől, hogy alacsony testzsírszázalékon maradjak, miközben ha hallgatnék az ösztöneimre, kövér lennék.

2021. nov. 7. 11:53
 46/141 A kérdező kommentje:
Tovább megyek. Ha ma 2021 -ben nem vagy Chad és nem hisztizel, nem vagy igazi férfi.
2021. nov. 7. 11:54
 47/141 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki hisztizik az nem igazi férfi. 🤷🏻‍♀️
2021. nov. 7. 12:02
 48/141 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy a férfiaknak ma egy politikai férfimozgalomra lenne szükségük. Ez a hozzáállás viszont megakadályozza, hogy legyen ilyen.
2021. nov. 7. 12:07
 49/141 anonim ***** válasza:
79%
Milyen okból? Zavar, hogy ugyanazért a munkáért több pénzt kaptok? Vagy az, hogy nem küldenek el 25-35 éves kor között állásinterjún, mert biztos most fogsz gyereket szülni? Vagy azért, mert este nem sétálhatsz egyedül az utcán, mert megerőszakolnak? Vagy az zavar, hogy bármi ellenállás nélkül kérhetsz orvosi beavatkozást anélkül, hogy elutasítanának, vagy megvetnének érte (nőknél: abortusz, hisztorektómia (amit 35 év alatt nem is végeznek, mert “mi van, ha meggondolja magát, vagy a férje akar gyereket?”, az nem fontos, hogy a nő mit akar)). Minden esetre nagyon nehéz lehet ma a férfiaknak. Vagy az zavar esetleg, hogy tisztelni kell a nőket, nem szabad bántalmazni őket? Huhh… de nehéz lehet, bele se merek gondolni…
2021. nov. 7. 12:13
 50/141 A kérdező kommentje:

"Milyen okból? Zavar, hogy ugyanazért a munkáért több pénzt kaptok?":

1. Ez ma már nem igaz. Talán a 90 -es években volt így, meg a rothadó komcsi állami állasokban.

2. A nők könnyebben kapnak olyan pozíciót, ami jobban fizet. Például ha manager akarsz lenni egy cégnél, a legjobb tanács, hogy legyél nő.

Az abortuszellenesség a szexuálisan frusztrált férfiak cope -ja. Ha a párkapcsolati piac rendbe lenne, már régen lenne abortusz is gond nélkül.

2021. nov. 7. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!