Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel Magyarországon 2021ben, vagy egyszerű melós a angliában 1840ben?
Melyiket választanátok? Magyarországon nekem incelként mindenem megvan, amit csak el tudok képzelni, beleértve a lehetőséget, hogy Ford Mustangot vegyek, vagy a drága nyaralást a Maldív szigeteken. Szexhez viszont nem jutottam már lassan 3 éve.
Ezzel szemben egy angol munkásnak az 1800as években annyi pénze volt, hogy az étel épphogy kijött belőle a hónapban, és még azon is spórolni kellett, tehát a kenyér mellé hús már nem mindig jutott, a zöldség megy egy luxuscikk volt. Ugyanakkor az angol munkás rendszeresen hozzájutott a jó minőségű szexhez a feleségén keresztül.
40
És ha hormonális problémája van, amiről nem tehet? Beléd is annyi empatikusság szorult..azt csodálkozol, ha incel vagy.
23F
Van még két másik kritérium is:
- A sok követővel rendelkező instagram profil hiánya.
- Az túlsminkelt plázacicákat se húzom jobbra.
Viszont ezt a két kategóriát az algoritmus miatt húzom balra. Velük úgyse matchelnék, illetve az instagrammer jellemzően nem ír vissza.
41: Nekik is van 150 matchük és nekem személyesen nem jönnek be annyira, hogy ascendoljak velük. Én a szűz férfiakkal vagyok empatikus. Ezeket a nőket meghagyom nekik.
Sajnos mindhiába persze, mivel amikor tehénnel csináltam profilt, Nigériából jelentkeztek az izmos feltörekvő rapper -ek rá, mivel ott vadásznak a kövér fehér nőkre.
Én hisztizek, mivel én mindenkit jobbra húzok (húznék ha az algoritmus nem büntetne érte), akinek nincs olyan problémája, amiről egyértelműen kizárólag ő tehet az esetek 99% -ban (a kövérség ilyen).
Még ha hormonális problémája is van a nőnek, mindig ott a lehetőség, hogy kevesebbet egyen, mint amitől jól érezné magát. Én is például gyakorlatilag folyamatosan visszatartom magam az evéstől, hogy alacsony testzsírszázalékon maradjak, miközben ha hallgatnék az ösztöneimre, kövér lennék.
"Milyen okból? Zavar, hogy ugyanazért a munkáért több pénzt kaptok?":
1. Ez ma már nem igaz. Talán a 90 -es években volt így, meg a rothadó komcsi állami állasokban.
2. A nők könnyebben kapnak olyan pozíciót, ami jobban fizet. Például ha manager akarsz lenni egy cégnél, a legjobb tanács, hogy legyél nő.
Az abortuszellenesség a szexuálisan frusztrált férfiak cope -ja. Ha a párkapcsolati piac rendbe lenne, már régen lenne abortusz is gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!