Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Chad-ek miért néznek ki tök ugyanúgy?
Esküszöm úgy vagyok mint a kínaiakkal, nem tudom megkülönböztetni őket egymástól.
Tök ugyanúgy néznek ki. És mégis ők viszik a legjobb nőket.
Ha egy szép lány olykor szemez velem, elgondolkdok milyen jó lenne kezdeményezni. Aztán következő alkalommal már persze, hogy egy Chad mellett látom.
Nem lehetne a Chad-ekbek megtiltani a versenyt? Torzítják a versenyt, esélyeket.
Attól még, hogy kis szemük van, még nem egyenlő a “mélyen ülő vadásszemmel”. Az egyikből nem következik a másik.
Steve buscemi meg 60 fölött van, már csak emiatt sem választanám.
71
Tehát elismered, hogy a pici szemű pasik vonzóbbak mint a nagy szemű pasik?
te meg mindent elkovetsz, hogy csusztatassal fiatal direkt modelleket hasonlits ossze oreg pasikkal vagy atalgemberekkel? elijah woodra vagy jared letora pl mit mondasz? ezekre miert nem
regalsz semmit? ja, mert nem fer ossze a vilagkepeddel es akkor inkabb ignoralod.
74
“ woodra vagy jared letora pl mit mondasz“
Ők színészek és velük szembe szokás pozitívan diszkriminálni.
Ha munkás ruhában látnád a közértben nem valószínű észrevennéd. Még amely pasikat én linkeltem még koszosan, melós cuccban is észrevennéd és kívánnád.
“fiatal direkt modelleket hasonlits ossze oreg pasikkal “
Figyelj, nem véletlenül modellek. Azért modellek mert Chad-ek is egyben! Persze nem minden Chad modell, de a legtöbb model Chad. Remélem érhető.
Nekem is eloreugro szemoldokcsontom van, de nincs lapatallam, se teglafejem, mert Rak aszcendensu vagyok :)
37F incel
78
Hát igen. Minél több Chad vonásod van annál jobbak az esélyeid. Viszont egy-kettő még nem elég. Az állkapcsom nekem is jó szögben van, viszont a szemem nem jó, túl kiugrik, karikás. Az orrom túl nagy és kicsit ferde. Az arccsontok beesett és a fejem túl hosszúkás.
Minimum 4-5 tulajdonság kell ahhoz, hogy igazi Chad lehess. A téglafej, lapátáll, vadász pici szem markáns szemöldökcsonttal, kis egyenes orr, dús haj és arcszőrzet alacsony függőleges homlokkal (de a homlok már a téglafejben eleve benne van).
Szerintem ezeken van a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!