Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Chad-ek miért néznek ki tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Chad-ek miért néznek ki tök ugyanúgy?

Figyelt kérdés

Esküszöm úgy vagyok mint a kínaiakkal, nem tudom megkülönböztetni őket egymástól.

Tök ugyanúgy néznek ki. És mégis ők viszik a legjobb nőket.

Ha egy szép lány olykor szemez velem, elgondolkdok milyen jó lenne kezdeményezni. Aztán következő alkalommal már persze, hogy egy Chad mellett látom.

Nem lehetne a Chad-ekbek megtiltani a versenyt? Torzítják a versenyt, esélyeket.

2021. okt. 22. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:

az ugye megvan, hogy pl. elijah woodert is nok szazezrei (millioi) ranjonganak? pedig se lapatalla, se kis melyenulo szeme es meg alacsony is.

[link]

de ez csak egy pelda, ahogy te osszeszedtel random szukszemu csavokat, ugy barmennyi ellenpeldat lehetne talalni a masik oldalara is.

2021. okt. 25. 11:56
 62/85 anonim ***** válasza:
Harry Styles nem vadásszemű, Damiano, meg nem transzi. Csak fáj, és összezavar, amikor a nők olyan férfiakat találnak vonzónak, akiket ti, incelek nem.
2021. okt. 25. 11:57
 63/85 A kérdező kommentje:

59

Ezek pici szeműek.

Most linkelek nagy szemű pasikról képeket.

Mond meg melyikek néznek ki jobban szerinted?

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 25. 12:06
 64/85 A kérdező kommentje:

62

Harry Styles már hogy ne lenne az. Nem olyan pici a szeme de mélyen ül meg hosszúkás szűk. Ugyanakkor olyan állkapcsa van mint az atom.

2021. okt. 25. 12:09
 65/85 A kérdező kommentje:

59

“szem hülyeség valóban olyan fontos lenne, hogy ezek a tulajdonságok birtokában a legnagyobb az esélye a pártalálásra, akkor evolúciós szempontból csak az ilyen genetikájú emberek szaporodhattak volna, és akkor a nem mélyenülő szemű egyedek kihaltak volna? Ugye milyen nevetségesen hangzik?“

Ez az érv azért hibás mert az elmúlt 100 évet megelőző 2 millió év során nem a nő választott hanem a férfi egyszerűen elvette a nőt magának, az őskorban pedig megerőszakolták őket.

A nők csak az emúlt 50-100 évben kezdtek választani, a szelekció napjainkban a legdurvább, szerintem a nem mélyen ülő szemű férfiak most szelektálódnak ki és 50’év múlva nem lesznek már.

2021. okt. 25. 12:16
 66/85 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha mereszti a szemét, mindenkinek nagy szeme van 😂

Itt van további néhány férfi, akikért nők milliói vannak oda, mégsem igaz rájuk az a sok hülyeség:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 25. 12:18
 67/85 anonim ***** válasza:

azert birom, hogy az elsore modelleket linkeltel, beallitott kepekkel, masodikra meg random stockfotokat hetkoznapi palikrol, akik GRIMASZOLNAK. az utolso pasi amugyis oreg es csunya, nem a szeme miatt.

ez kb olyan, mintha en belinkelnem neked jennifer lopezt meg a kover, tokas tecat, akinak szokere van festve a haja, hogy lam-lam, a barna haju nok sokkal szebbek. baromsag. de akinek ennyire agymosott a gondolodasa, attol mit varunk?! rosszabb vagy, kerdezo, mint a laposfoldhivok.

persze tipikus, h amire nem tudsz reagalni, azt egyszeruen ignoralod. mit szolsz pl. ahhoz, hogy elijah woodert, jared letoert, tom hiddlestonert stb.. RAJONGANAK a nok?! se lapatall, se vadaszszem. na?

2021. okt. 25. 12:25
 68/85 A kérdező kommentje:

66

Srácok, én vagyok vak vagy ezeknek tényleg mind mélyen ülő szemeik vannak, kiugró szemöldökcsonttal?

Egyik sem gülü szemű az tény. Johnny Deppnek meg nagyon pici szemei vannak.

Ők ha meresztik sem lesz sokkal nagyobb, akkor mint az általam linkelteknek sosem!

2021. okt. 25. 12:28
 69/85 A kérdező kommentje:

Például Steve Buscemi.

Őt nem lehet azzal vádolni, hogy mereszti a szemét!

[link]

Kit választanál, őt vagy az általam linkel mély szeműeket?

2021. okt. 25. 12:30
 70/85 A kérdező kommentje:

Azt írja, hogy a 63-ban linkeltek grimaszolnak! Behalok!

Te is mindent elkövetsz csak ne ismerd be, hogy rátapintottam a lényegre!

2021. okt. 25. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!