Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Chad-ek miért néznek ki tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Chad-ek miért néznek ki tök ugyanúgy?

Figyelt kérdés

Esküszöm úgy vagyok mint a kínaiakkal, nem tudom megkülönböztetni őket egymástól.

Tök ugyanúgy néznek ki. És mégis ők viszik a legjobb nőket.

Ha egy szép lány olykor szemez velem, elgondolkdok milyen jó lenne kezdeményezni. Aztán következő alkalommal már persze, hogy egy Chad mellett látom.

Nem lehetne a Chad-ekbek megtiltani a versenyt? Torzítják a versenyt, esélyeket.

2021. okt. 22. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
97%

Lapát áll és vadásszem forever ❤️❤️❤️🤩🤩❤️❤️

Bár még mindig rejtély, mi az a vadásszem.

2021. okt. 22. 19:03
 12/85 anonim ***** válasza:
94%

Bocs hogy szolok de a párkapcsolat az nem egy verseny. És nem jár mindenkinek mert csak alapon.

Amúgy meg egy csomó pasi van aki... Öt nem érdeklik a magyar nők, vagy meleg, vagy valami hobbi miatt tesz rájuk, vagy eleve agglegény. (Ez manapság, Szigma néven fut. Amit én személy szerint nem értek. De mind 1.)

Vagy lehete elve az illető erősen Introvertált.

Vagy ö csak prostikkal mert neki csak a szex kell, meg csak 18-20 éves csajokat akar dugni.

Ez eddig összesen 6 férfi csoport aki nem konkurencia számodra.

Akkor mért is sírsz ?

32 F

2021. okt. 22. 19:46
 13/85 anonim ***** válasza:
96%

Lapát áll és vadásszem forever

Ezek nem a neandervölgyi ismèrvei? 😆

2021. okt. 22. 19:47
 14/85 anonim ***** válasza:
98%
Randira is vizmertekkel jarunk, ha nem all kozepen a buborek a ferfi fejen minden oldalrol, akkor KUKA.
2021. okt. 22. 19:58
 15/85 anonim ***** válasza:
97%
Egy titkos laborban állítják őket elő.
2021. okt. 22. 20:20
 16/85 anonim ***** válasza:
94%
Nem unjátok még ugyanazt megkérdezni minden nap (akár többször is)? Talán csak annyira ezekre a “chad-ekre” fókuszálsz, hogy fel se tűnik a többszáz, ezer másik pár, ahol a pasi nem “chad”.
2021. okt. 22. 20:33
 17/85 anonim ***** válasza:
94%

Bocs hogy beleugatok, de mi a @ az a "chad"?

Talán Chad Tatum-ról van szó?

2021. okt. 22. 20:47
 18/85 anonim ***** válasza:
94%

17, ez a szuper szexi csávónak egy manapság használt kifejezése.

Én is néha belegabalyodok ezekbe az új szavakba.

2021. okt. 22. 20:52
 19/85 anonim ***** válasza:
59%
#18-as köszi... most olvastam egy másik kérdésnél hogy "fuckbuddy" ... Nem tudom mi a baj ezzel a világgal de hogy gyéríteni kéne az emberek között az már biztos. 😂🤦‍♂️
2021. okt. 22. 20:56
 20/85 anonim ***** válasza:
97%

Ide külön szótàr kell , annyira magasröptüek a beszèlgetèsek.

Úgy is mondhatnànk hogy incelektuàlisak.

Admin helyèbe, összeszednèm a kifejezèseket , és lenne a felnőtt pàrkapcsolatok oldal előtt navigàlva egy kisokos , hogy ezeket a zseneniket az új belèpők is mihamarabb utol tudjàk èrni

😆

2021. okt. 22. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!