Ijesztő, hogy a macskák mindig ugyanúgy néznek... Hogy viseled, hogy a tekintetük egyáltalán nem kifejező?
Hát nem tudom, de nekem van macskám és szerintem nagyon kifejező a szeme, simán látszik a szemén minden.
Ugyan ilyen a nyávogása, picit oda figyelsz és rá lehet ám jönni, hogy mit akar pl az enyém simán beszédes.
Miért is nem kifejező nézésük?
Kifejezi megvetésüket az őket meg nem értő gazdi iránt.
A te szegénységi bizonyítványod ha nem látod a macskák különböző jelzéseit.
A nézésükön is látom hogy éppen milyen szándékkal közelítenek, a testbeszédükön is, a farkuk állásán is, és az általuk kiadott hangokból is.
Szóval ez mondhatni elég nagy öngól, megpróbáltad a népet a macskákkal provokálni, de csak az jött le mindenkinek egyértelműen hogy milyen rossz megfigyelő vagy és milyen gyenge képességekkel rendelkezel, mert csak egyetlen faj jelzéseit sikerült megtanulnod 🤷♀️
Nekem van kutyám, macskám, tengerimalacom, és mindegyik jelzéseit tökéletesen kódolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!