Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Chad-ek miért néznek ki tök ugyanúgy?
Esküszöm úgy vagyok mint a kínaiakkal, nem tudom megkülönböztetni őket egymástól.
Tök ugyanúgy néznek ki. És mégis ők viszik a legjobb nőket.
Ha egy szép lány olykor szemez velem, elgondolkdok milyen jó lenne kezdeményezni. Aztán következő alkalommal már persze, hogy egy Chad mellett látom.
Nem lehetne a Chad-ekbek megtiltani a versenyt? Torzítják a versenyt, esélyeket.
Bakker 7es
Nekem csak 10 van ... De mar cserelnem oket mert eleg lelakottak.
Na igen mondjuk napi szinten 2-3 is hasznalok...
Szögletes fej,vadàsz tekintet és minden mi jó ezekből próbálta megalkotni a tökéletes Chadet de utonium profeszor véletlenül a kotyvalékba kevert még egy alkotó elemet az X vegyszer így születek meg a pindúr incelek
😆
Mert a nok izlese uniformizalt.
37F incel
20-23
Mehet a vicceskedés de gondolom ez csak egy álca arra, hogy nagyon jól belőttük mire buktok :)
"Mehet a vicceskedés de gondolom ez csak egy álca arra, hogy nagyon jól belőttük mire buktok"
Vagy épp egy rámutatas arra, milyen röhejes kifogásokat gyártanak egyes lúzerek, ahelyett hogy felemelnék a lusta valagukat és változtatnának magukon...
28
Bírom ezt a “változtatni magukon” kamu dumát, hisz még ti sem hisztek benne. Akkor meg miért tanácsoljátok ezt? Meg min kell változtatni?
De változtál már meg gyökeresen? Nem? Akkor honnan tudod, hogy lehetséges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!