Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Chad-ek miért néznek ki tök ugyanúgy?
Esküszöm úgy vagyok mint a kínaiakkal, nem tudom megkülönböztetni őket egymástól.
Tök ugyanúgy néznek ki. És mégis ők viszik a legjobb nőket.
Ha egy szép lány olykor szemez velem, elgondolkdok milyen jó lenne kezdeményezni. Aztán következő alkalommal már persze, hogy egy Chad mellett látom.
Nem lehetne a Chad-ekbek megtiltani a versenyt? Torzítják a versenyt, esélyeket.
What
Milyen verseny? Kik azok a Chadek?
Új vagyok itt segítsetek
5
A chadek viszik a legjobb nőket a szögletes fejüknek köszönhetően.
😂😂😂
napi incel agymenes.
szerintem ti jobban ra vagytok izgulva ezekre az allitolagos chadekre, mint mi nok.
(sshh, amugy futoszalagon gyartjak oket nagyuzemi mennyisegben nekunk noknek. fejenkent 10 chad a porcio, ennyit minden egeszseges felnott nonek kiutalnak. 60 felett mar csak 5-ot, de ha szerencsed van, kaphatsz akar 15-20-at is, ha vannak kapcsolataid. nekem mondjuk perpill 12 van kiutalva, ezek kozul valogatok napi szexre, kapcsolatra, ha ugy tartja kedvem. ez titok es elvileg nem lehet elmondani, de na, neked megsugom most..🤭🤫)
Kik Chad-ek, egyáltalán ez mit jelent? 2 ember nem néz ki ugyanúgy, még akkor sem ha egypetéjű ikrek.
Az agyadat kellene kicserélni!
Jaa ahha.
Rém egyszerű gondolkodás kell ahhoz, ha valaki szerint annyi elég a nőknek, hogy “szögletes fejük van” jelentsen ez bármit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!