Street View fényképek alább! Crna Gora (Montenegró) családi házai miért néznek ki majdnem pontosan ugyanúgy mint a magyar 80-as, 90-es években épült házak? Megdöbbentő a hasonlóság! Még az ablakok is szinte teljesen ugyanazok. Még ha nem is minden...
Még ha értelemszerűen nem is minden ház ilyen, csupán jó néhány.
Így is hihetetlen (ezen adott házak között) a hasonlóság! :)
Még ez az utolsó is megdöbbentő!
Értem...
...de hogy még az ablakok is sok helyen teljesen ugyanazok, vagy minimum rettentően hasonlítanak? Pedig két külön országról van szó, ami között még elég nagy a földrajzi távolság is. Érted már miért olyan elképesztő az előbbi felfedezésem?
Megnézted amúgy a fényképeket? Főleg az első kettőt és a legutolsót?
Eszméletlen!... :)
Gondolom a Kádár kockákra utalsz, de azok ennél kisebbek, max felületesen szemlélve hasonlóak.
Vélhetően ezek is valami típusterva lapján épültek.
Ötös, hatos, attól, hogy ti nem látjátok (vagy ahogy én nagyon is jól gondolom, inkább nem akarjátok látni) mi a hasonlóság a képeimben, és, hogy ötös képei csupán Burgenlandból származnak (újabb direkt trollkodás? ennyire nem lehet senki felületes...), én pedig egy elég messze levő országból mutattam majdnem teljesen azonos (!) fényképeket, melyek, mintha akár Magyarországon is lehetnének, pedig jó messze vannak - azért az még csak véletlenül sem ugyanaz.
Hatos, te most direkt próbálsz trollkodni, vagy végig sem nézted a fényképeket? Nem is tudom melyik a rosszabb rád nézve a kettőből...
Nem látod, hogy mennyire megdöbbentő a hasonlóság az első két és az utolsó kép, illetve a kiírásomban írt 80-as, 90-es években Magyarországon épült házak között?
Vagy tényleg ennyire felületes vagy, hogy nem is akarod látni?
Pedig ott van az orrod előtt.
Elképesztő, hogy ezek a házak mennyire teljesen ugyanazok, mint sok-sok hazánkban abban az időben épült ház! Szinte hihetetlen a hasonlóság!
És ez Crna Gora emberek!! Egy teljesen más és messzi ország - mégis szinte egy az egyben ugyanazok. Nem csak nyomokban hasonlítanak, mint a két burgenlandi ház, hanem szinte minden porcikájukban ugyanazok, mint a magyar kétszintes, vagy földszintes épületek! Sok házon még az ablakok is stimmelnek! Eszméletlen! :D
"Vélhetően ezek is valami típusterv alapján épültek."
(Végre) valaki már kezd megsejteni valamit! Jöhetnek az ötletek! (Már olyanoktól, akik nem csak idekörmölnek valami valótlant, tehát nem csak a felszínt kapirgálják.)
Ugyanakkor utolsó! Nézd meg a legelső és az ötödik fényképet - minden stimmel, nem csupán a felszín (szemben a fent rosszul szemlélők félinformációival), minden, minden ugyanaz! Egy teljesen másik országban - messze tőlünk! Ugye milyen furcsa? :D
Csak pozitív megerősítést tudsz elfogadni?
De minek kérdezősködsz, ha csak gorombáskodás a válaszod, ha más nem úgy látja, ahogyan te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!