Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Chad-ek miért néznek ki tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Chad-ek miért néznek ki tök ugyanúgy?

Figyelt kérdés

Esküszöm úgy vagyok mint a kínaiakkal, nem tudom megkülönböztetni őket egymástól.

Tök ugyanúgy néznek ki. És mégis ők viszik a legjobb nőket.

Ha egy szép lány olykor szemez velem, elgondolkdok milyen jó lenne kezdeményezni. Aztán következő alkalommal már persze, hogy egy Chad mellett látom.

Nem lehetne a Chad-ekbek megtiltani a versenyt? Torzítják a versenyt, esélyeket.

2021. okt. 22. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:

Értelmesebb emberek nem hisznek ilyesmiben, hanem tudják, hogy ez így működik.

Ha valakinek van valami rossz szokása, jellemhibája, amit felismer hogy az taszító mások számára, és van elég akaratereje és kitartása hogy tegyen ellene, akkor csak idő kérdése hogy változtasson ezen az ember.

2021. okt. 23. 12:02
 32/85 A kérdező kommentje:

31

Az én jellemhibám az, hogy azt gondolom a lányok a Chad-ekre buknak. Ezen nem tudom hogy változtassak. Tippek?

2021. okt. 23. 12:21
 33/85 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg menj ki az utcára és nézz körül milyen párokat látsz az utcán és köztük mennyi a “chad”. Meg engedd el az általánosítast es azt hogy kalap alá vonod a nőket.
2021. okt. 23. 12:26
 34/85 anonim ***** válasza:
94%
A te jellemhibáidból csak néhány, hogy mindenre kifogást keresel, hogy mindenért másokat hibáztatsz, hogy a valósággal való szembenézés helyett álomvilágba ringatod magad, hogy folyamatosan hisztizel, panaszkodsz, hogy alanyi jogon várnál el dolgokat, stb, stb.
2021. okt. 23. 12:27
 35/85 anonim ***** válasza:
91%

Jellemhiba az irigység, a hiszti, a lustaság, az önismeret hiánya, a rossz énkép, konteo elméletek gyártása, felelősség hárítás. És ez csak pár jellemző, ami nagyon negatív és erősen gyanús, hogy rendelkezel vele, csak ez alapján a pár mondat alapján.

Ami engem illet, bár nem engem kérdeztél, rengeteget változtam, fejlődtem tudatosan az elmúlt 5-8 évben. Tudom mik a gyengeségeim és folyamatosan tágítom a komfortzónám, beleerőszakolom magam helyzetekbe, amikben fejlődhet a szociális érzékem.

Tudom, hogy valószínűleg soha nem érem el azt a szintet se szociális kompetenciák tekintetében, se magabiztosság terén, ami egészséges, ami másnak a normális. De rengeteget fejlődtem és már nem akadályoznak a hiányosságaim.

Lehet és kell fejlődni, változni. Főleg, ha nem jó neked ahol és ahogy élsz.

2021. okt. 23. 14:22
 36/85 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj, de én még nem láttam Chad-et utcán és még szórakozóhelyen is ritkán, pedig férfi vagyok. Én gusztustalan férfiakat látok jó nőkkel vagy gusztustalan nőkkel.
2021. okt. 23. 16:01
 37/85 A kérdező kommentje:

35

“Jellemhiba az irigység, a hiszti, a lustaság, az önismeret hiánya, a rossz énkép, konteo elméletek gyártása, felelősség hárítás. És ez csak pár jellemző, ami nagyon negatív és erősen gyanús, hogy rendelkezel vele, csak ez alapján a pár mondat alapján.“

Köszi.

Irigység. Nem irigylek senkit. Büszke vagyok magamra amiért elértem amiket elértem az adottságaimmal és lehetőségeimmel. Senki helyében nem lennék, még a Chad-el helyében sem. Csak egy futószalagos férfialak lennék.

Lustaság. Na ebben már lehet valami. A mizantróp hozzáállásom miatt valóban nem feszegetem a határaim szociális téren. Egyáltalán nem vagyok kezdeményező. Hogy ezt a többségében rossz tapasztalatok okozzák vagy alapból ilyen a természetem, azt nem tudom.

rossz énkép. Tisztában vagyok az erősségeimmel, tehetségeimmel. Nincs semmi olyan ami a nőkkel való ismerkedésben előnyömre szolgálna. Ugyanis nincs meg a fejforma, kulcscsont hosszúság és társasági természet. A diplomák, intelligencia, számos érdeklődési terület és beszédtéma nem elégségesek.

konteo elméletek gyártása, Ezzel önmagában nem lenne gond, mivel a kritikus gondolkodás szüli és nálam sokkal nagyobb emberek is foglalkoznak vele.

felelősség hárítás. Ebben lehet valami, viszont csak társas élet és ismerkedés terén. Nem tudom ha ezt a többségében rossz tapasztalatok okozzák. Más téren viszont nagyon is sok felelősséget vállalok.

De ki kell emelnem, hogy ezek nem relevánsak ha a legelső szűrőn nem megyek át, teljesen mindegy hány és milyen jellemhibád van.

2021. okt. 23. 16:21
 38/85 anonim ***** válasza:

"De ki kell emelnem, hogy ezek nem relevánsak ha a legelső szűrőn nem megyek át, teljesen mindegy hány és milyen jellemhibád van."

Hát igen, csak ez az első szűrő, amin állandóan elbuksz, hogy férfi legyél. Hogy úgy viselkedj, mint egy férfi, hogy hódíts meg egy nőt, udvarolj neki, vedd le a lábáról!

Amíg csak másokat irigykedve nézve, hisztizve keseregsz, addig termeszetes hogy soha nem fogsz egy tapodtat sem előre lépni.

2021. okt. 23. 17:05
 39/85 anonim ***** válasza:
91%

"Ugyanis nincs meg a fejforma, kulcscsont hosszúság és társasági természet. A diplomák, intelligencia, számos érdeklődési terület és beszédtéma nem elégségesek."

Párom 168 cm. Fogalmam sincs milyen hosszú a kulcs csontja, de mivel átlag alatti a magassága, de aranyos, ebből gyanítom, hogy neki se" elég hosszú", nincs lapát álla, amennyiben az a szögletes, Jhonny Bravo mese figura típusú áll szerkezetet jelenti. Vadász szeme/tekintete se hiszem hogy van, bár azt még senki nem magyarázta el mi lehet.

Ellenben van némi túlsúlya, egy, a férfi ideál alakhoz képest széles csípője, átlag alatti magassága, heges arcbőre és őszülő haja. Na meg egy lehengerlő stílusa. Ez utóbbi fogott meg és tart mellette 7 éve. Sőt ez az, amiért más nők is érdeklődnek iránta elég gyakran.

Most akkor a lapát áll a lényeg?

2021. okt. 23. 18:51
 40/85 anonim ***** válasza:
Rossz szférában versenyzel, mert levés az önismereted. Gondolj bele, mit adhatna neked egy olyan ember, akinek annyi elég, hogy a párja teste chad kinézetű legyen. Kérdezd meg magadtól, hogy az akibe annyire nincs önismeret, szeretet, érték, az vajon elég lenne-e neked.
2021. okt. 25. 08:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!