Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik incel ideológiákban hisznek, nem zavarja őket hogy csomó szakmunkás, munkás, alacsony, kopasz, kevésbé előnyős külsejű férfinak van barátnője, felesége?
Mert nem minden férfi alfahím, akiknek kapcsolata van. Az utcán sétálgató párok közül úgy 10 pár közül egy az, ahol alfahím a férfi, a többi kilenc nem az. Tök átlagosak, vagy esetleg átlag alattiak.
Tehát a kérdés, hogy ilyenkor szemellenzőt viselnek, és csak azt veszik észre ami az ő elméletüket igazolja?
Arra kell ráébrednetek, hogy attól, hogy nem kelletek pár nőnek, még nem vagytok értéktelenek. Simán lehet, hogy lesz olyan, akinek kelletek majd. Meg kéne tanulnotok magatokat szeretni, elfogadni. Persze tudom, rohadt nehéz úgy javítani az önbecsüléseden és önbizalmat szerezni, hogy nincs pozitív megerősítés, de nem lehetetlen.
Az életunt, motiválhatatlan embert pedig röviden depressziósnak hívják. Arra meg létezik gyógyszer, létezik terápia is. A nőknél való sikertelenséget tudni kell feldolgozni úgy, hogy ne roskadj bele. Erre minden egészséges ember képes. Ez pedig nem csak erre a kudarcélményre igaz, hanem minden másra is. Minden fájdalmat, minden kudarcot tudni kell feldolgozni és menni tovább. Aki nem tudja, az nem egészséges. Ragozhatjuk bárhogy, de ez így van.
Nem tudom hány éves vagy, de nekem se volt senkim 22 éves koromig. 🤷♂️ Sokáig zavart és kb. hasonló állapotban voltam, mint te. 20 éves koromig simán levágtam hasonló szövegeket, mint amiket itt te előadsz. Biztos valami baj van velem, nem kellek senkinek, jaaj de igazságtalan, jaaj de szar, már próbálkozni sincs kedvem stb... Aztán elengedtem inkább a dolgot és magamra koncentráltam. Gondoltam majd lesz valaki, ha meg nem, hát nem. Nem érdekel, akkor is jól fogom magam érezni. Láss csodát, lett valaki. Az más kérdés, hogy már rég nincs senkim, de most se foglalkoztat igazán a dolog.
Ha akad, akad, ha nem, akkor nem. Ennyi. Lazán kell hozzáállni, élvezni az életben mindent és előbb-utóbb, fog lehetőség adódni, hogy legyen valaki. Akkor pedig nagyon nem mindegy, hogy egy életvidám ember él azzal a lehetősséggel, vagy egy roncs, aki élni is alig mer vele.
52#
Az ember is pont ugyanúgy állat mint az összes többi. Csak annyi a különbség hogy értelemben kiemelkedőbb a többi fajnál. De sajnos nem eléggé.
Majdnem olyan ösztönösen éljük életünket mint a legtöbb állatfaj.
Alfahím tehát így valóban létezik, és mindig is létezni fog. Mivel az ember eredetileg nem monogám természetű faj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!