Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/10-es nők! Ti összejönnétek egy szakmunkás férfival?
Hát én 10/8-9-et akartam mondani magamra, de ha az a 10, ami a képen van, akkor bőven megütöm. Miért ne gyakorizhatna egy szép nő amúgy?
Nem jönnék össze szakmunkással, de ez szerintem nem abból fakad, hogy ki szép, meg ki nem. Lehet egy szakmunkás pasi is jóképű, meg egy szakmunkás csaj is nagyon csinos.
Egyetemet végeztem, így hasonló férfiakat is kerestem. Tetszett feljebb a mondás, suba a subához..
Hát ha az a 10/10, amit a #4 linkelt, akkor nem olyan magas az a léc :D Szóval ennek tudatában tegyük fel, 10/10 vagyok. Én egyetemet végeztem ugyan, de összejönnék szakmunkással. Csak nem akármelyikkel, mert azért van különbség egy autószerelő meg egy segédmunkás között. Előbbivel simán összejönnék. Utóbbival már nem.
De mivel én egyetemet végeztem, a munkahelyem is diplomát követel, így az ismeretségi körömben nem igazán vannak szakmunkások, ezért nem is igazán tudok (személyesen, máshogy meg nem ismerkedem) találkozni olyannal, aki nem hozzám hasonlóan diplomás. Az elmélet még hagyján, ha szakmunkások közül az utánam füttyögő építőmunkás az egyetlen tényleges kapcsolatom velük, akkor nyilván nem lesz valami jó véleményem úgy általában a szakmunkásokról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!