Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/10-es nők! Ti összejönnétek egy szakmunkás férfival?
18
Sok büfészak. + egy csomó emelt képzést (OKJ) is egyetemeken tanítja. Tehát, ha beírja, hogy ő XY egyetemen tanul az nem biztos, hogy atomfizikus lesz
az a nő nálam eleve bukta aki a diplomájával flexel, mert ő ettől atyaúristennek képzeli magát.
jellemből is élből bemutatkozik, felszinesség csúcsra járatva.
10 . "Csak nem akármelyikkel, mert azért van különbség egy autószerelő meg egy segédmunkás között"
Mert az autó szerelő csávó az divat az olyan menő.. aki meg házakat épít vagy újít fel tehát otthonokat épít a két kezével ami kész művészet az már lenéző.. Az intelligencia nem feltétlen mindig egyenesen arányos az adott munkát végző emberrel.
#10 vagyok: egy szóval sem mondtam, hogy intelligencia miatt nem jönnék össze segédmunkással. De akinek annyi az összes aspirációja az életben, hogy talicskát tologasson meg betonos-zsákokat cipeljen, az bocs, de nekem kevés. Az autószerelésből (csak kiragadott példa, de akkor maradjunk ennél) önmagában is meg lehet élni, mindenki mástól függetlenül is. A talicskatologatónak meg füttyent egyet a főnöke, hogy akkor vasárnap délután tessék szépen beugrani ide, mert most kezd el épülni a mittudoménkinek a villája, és akkor csinálják meg minél gyorsabban. 19 évesen volt egy pasim, aki ezt csinálta. A munkáját sosem néztem le, a munkakörülményeit viszont párkapcsolatban nem tudtam, és most sem tudnám elfogadni.
Bár amúgy én magam is csempéztem már és raktam le padlót, tapétáztam, festettem és építettem korlátot a galériához, és nem azt mondom, hogy nem lett volna gyorsabb, ha szakembert hívok, azért "kész művészet"-nek nem nevezném, őszintén szólva. A "művészet" része megálmodni, kitalálni hogy pontosan mi hogy nézzen ki, amit vagy a megrendelő, vagy az új házak építésekor a mérnök tesz meg, nem a Jóskapista, aki odaviszi a csempét és ráragasztja a falra.
És ha valakinek nem a karrier a célja, hanem egy normálisabb élet, ahol boldog, szabad stb?
Tök jó, hogy mindenkinél a cél, meg a boldogság az a karrier. Nem vagyok szakmunkás, de nálam nem az a cél, hogy régiós vezető legyek egy multinál.
25.-re.
Miért, ez jobb: Autóipai cég, QS részleg. Mérnökök. Reggel héttől, este nyolcig-kilencig vannak, heti 4 napban.
tudod van olyan szakács, aki különb izgalommal néz egy hagymára mint rád, mert ebben látja a művészetetés abban amit alkot belőle. de ugye neked ez nem felel meg mert "szakmunkás" és hagymaszagúan, kajaszagúan ne menjen haza.
te túl felszines vagy értékelni a valódi inspirativ, szenvedélyes szakmunkát.
van aki tolja a talicskát mert tolni kell igen, ezt hivják munkának, olyan körülménnyel amilyen, de már itt is az embert nézed le emiatt.
29 pontosan
Akinek szerencséje van, hogy olyan munkát végez, ami a hivatása, tök jó. De van olyan, akinek a JELENLEGI munkája csak egy bemegyek-kijövök meló. Mondom, JELENLEG. Mindenki abból indul ki, hogy az emberek jelenlegi helyzete az egész életében úgy is marad. Baromság. Ez nem a szoci, hogy 20-40 évig 1 helyben dolgozol.
Van pl diplomás ismerősöm, aki kitanult egy asztalos szakmát és egyedi bútorokat csinál. Jaaa proli szakmunkás fúj.
Van egy többdiplomás haverom is, emberek közé nem engedném mert közveszélyes. A stílusa, a kommunikációs készségei kalap sz..r. Egyedül elvan egy szobában, oda való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!