Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen személyiségű nők azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen személyiségű nők azok akiknek egy szakmunkás “kevesebb ember” ?

Figyelt kérdés

Biztos ti is gyakran olvassátok vagy találkoztok olyan diplomás nőkkel akiknek egy szakmunkás vagy sima érettségivel rendelkező férfi azonnal alulképzett, proli , lúzer, életre alkalmatlan valaki lesz. Ezeknek a nőknek milyen már a stílusuk? Komolyan egy papír alapján döntik el ki mennyit ér?

Ez majdnem olyan mikor kezdik hogy nem elvárás hogy legyen egy középkategóriás autója a férfinek, de legyen jogsija. És a bankban annyi félre tett pénze hogy ha akarna tudna venni autót. Szóval nem azért hivatkozik arra hogy nem kell neki autó mert nem érdekli, vagy hogy Budapesten jó a tömegközlekedés, és valójában csak csóró és ha akarna se tudna venni autót.

2021. máj. 15. 13:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
48%
Realisták?
2021. máj. 15. 13:30
 2/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem jönnék vele össze ≠ kevesebb ember.

Még mindig.

2021. máj. 15. 13:30
 3/38 anonim ***** válasza:
36%

"Nem jönnék vele össze ≠ kevesebb ember."

Futár vagyok, sok nő nem is fogadja a köszönésemet, valamelyik nő egyenesen undorral néz rám...

De azért nem tartotok minket kevesebbnek, áh nem...

2021. máj. 15. 13:32
 4/38 anonim ***** válasza:
69%
Felszínes, sztereotípiák alapján ítélkező emberek. Van diplomám, de ismerkedésnél egyáltalán nem szempont, hogy a pasinak is legyen, eddigi társaim zömének nem volt.
2021. máj. 15. 13:34
 5/38 anonim ***** válasza:
47%
Milyen személyiségüek? Törtetők, felkapaszkodni vágyók pl. Csak előfordul, hogy egy aranyos, kedves természet mögé rejti, és max véletlenül szólja el magát. Az a szomorú, hogy van köztük olyan ,akinek csak 8 általánosa van, de elvárja, hogy a pasinak fősulija, doktorija legyen.
2021. máj. 15. 13:35
 6/38 anonim ***** válasza:
92%

Én nem szoktam találkozni ilyen nőkkel, és nem hinném, hogy ez általános jelenség lenne.

Meg egyébként is alaptalan. Nem minden a diploma, a tanárok, biológusok nem keresnek túl sokat. Ezzel szemben egy számunkás ember, sokkal jobban kereshet. Pont egy biológus nő írta nekem, hogy ami igazán jó fizet, az a szakma, pl. asztalos. Szerinte a PhD-n is nevetséges a fizetés.

2021. máj. 15. 13:35
 7/38 anonim ***** válasza:
67%
Sok rossz tapasztalatom van a nem egyetemet végzett emberekkel. A diploma szitokszó a legtöbbnél. Én nem nézem le a szakmunkást, de ha ő lenéz engem, akkor miért ugorjak a nyakába? Vannak kivételek, de a negatív hozzáállás az általános. Szerintem keressen mindenki hasonlót. Ha nincs bajod a szakmunkával, akkor egy szakmunkás lánnyal sem lesz. Ha a diplomát annyira emberiség ellenes bűnnek tartod, akkor biztos rá sem néznél egy ilyen lányra. Ha nem, akkor meg nem utálod azért, mert van neki.
2021. máj. 15. 13:37
 8/38 anonim ***** válasza:
56%

Diákként voltam őr egy olyan helyen, ahová sok gazdag ember járt. Érdekes volt a nők a reakciója mikor megláttak ott állni, 180 centisen, 85 kilósan, fekete öltönyben.

- Voltak akik látványosan, mosolyogva, végigmértek, majd mint aki citromba harapott elfordultak, mikor észre vették a SECURITY kitűzőt.

- Voltak viszont akiket nem érdekelt, és simán odajöttek dumálni. Ők majd mind független, 40-es, komoly diplomás és komoly anyagi helyzetű nők voltak. Igen, voltak akik szerencsére szexuálisan is zaklattak.

De ott van tesóm volt osztálytársa. Szép ház, jó kocsi, havi 600. Villanyszerelő. Érettségije sincs. A csaja meg körzeti orvos, az exe meg iskolaigazgató-helyettes.

A pénznek nincs szaga. Mit ér egy 2 diplomás, könyvtáros srác, vagy egy általános iskolai tanító fizuja?

2021. máj. 15. 13:41
 9/38 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes. Elvileg a nők felszínesek, de ti ítélitek magatokat többnek a fizetésetek miatt másoknál.
2021. máj. 15. 13:46
 10/38 anonim ***** válasza:
72%
A nők felszínesek, mikor a férfiaknál a pénz, a hatalom és a szép fiatal lányokért elhagyják a családjukat, ha ha...
2021. máj. 15. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!