Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségű nők azok akiknek egy szakmunkás “kevesebb ember” ?
Biztos ti is gyakran olvassátok vagy találkoztok olyan diplomás nőkkel akiknek egy szakmunkás vagy sima érettségivel rendelkező férfi azonnal alulképzett, proli , lúzer, életre alkalmatlan valaki lesz. Ezeknek a nőknek milyen már a stílusuk? Komolyan egy papír alapján döntik el ki mennyit ér?
Ez majdnem olyan mikor kezdik hogy nem elvárás hogy legyen egy középkategóriás autója a férfinek, de legyen jogsija. És a bankban annyi félre tett pénze hogy ha akarna tudna venni autót. Szóval nem azért hivatkozik arra hogy nem kell neki autó mert nem érdekli, vagy hogy Budapesten jó a tömegközlekedés, és valójában csak csóró és ha akarna se tudna venni autót.
Nem jönnék vele össze ≠ kevesebb ember.
Még mindig.
"Nem jönnék vele össze ≠ kevesebb ember."
Futár vagyok, sok nő nem is fogadja a köszönésemet, valamelyik nő egyenesen undorral néz rám...
De azért nem tartotok minket kevesebbnek, áh nem...
Én nem szoktam találkozni ilyen nőkkel, és nem hinném, hogy ez általános jelenség lenne.
Meg egyébként is alaptalan. Nem minden a diploma, a tanárok, biológusok nem keresnek túl sokat. Ezzel szemben egy számunkás ember, sokkal jobban kereshet. Pont egy biológus nő írta nekem, hogy ami igazán jó fizet, az a szakma, pl. asztalos. Szerinte a PhD-n is nevetséges a fizetés.
Diákként voltam őr egy olyan helyen, ahová sok gazdag ember járt. Érdekes volt a nők a reakciója mikor megláttak ott állni, 180 centisen, 85 kilósan, fekete öltönyben.
- Voltak akik látványosan, mosolyogva, végigmértek, majd mint aki citromba harapott elfordultak, mikor észre vették a SECURITY kitűzőt.
- Voltak viszont akiket nem érdekelt, és simán odajöttek dumálni. Ők majd mind független, 40-es, komoly diplomás és komoly anyagi helyzetű nők voltak. Igen, voltak akik szerencsére szexuálisan is zaklattak.
De ott van tesóm volt osztálytársa. Szép ház, jó kocsi, havi 600. Villanyszerelő. Érettségije sincs. A csaja meg körzeti orvos, az exe meg iskolaigazgató-helyettes.
A pénznek nincs szaga. Mit ér egy 2 diplomás, könyvtáros srác, vagy egy általános iskolai tanító fizuja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!