Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen személyiségű nők azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen személyiségű nők azok akiknek egy szakmunkás “kevesebb ember” ?

Figyelt kérdés

Biztos ti is gyakran olvassátok vagy találkoztok olyan diplomás nőkkel akiknek egy szakmunkás vagy sima érettségivel rendelkező férfi azonnal alulképzett, proli , lúzer, életre alkalmatlan valaki lesz. Ezeknek a nőknek milyen már a stílusuk? Komolyan egy papír alapján döntik el ki mennyit ér?

Ez majdnem olyan mikor kezdik hogy nem elvárás hogy legyen egy középkategóriás autója a férfinek, de legyen jogsija. És a bankban annyi félre tett pénze hogy ha akarna tudna venni autót. Szóval nem azért hivatkozik arra hogy nem kell neki autó mert nem érdekli, vagy hogy Budapesten jó a tömegközlekedés, és valójában csak csóró és ha akarna se tudna venni autót.

2021. máj. 15. 13:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Domina.
2021. máj. 15. 16:47
 22/38 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem a végzettség a kulcs itt, hanem az értelmi szint.

A diplomás ismerőseim 80%-a tud helyesen írni. Nem úgy ír, hogy "montam a lalinak hogy mennyünk le a bolltba mer muszaly veni rizsát".

Aki 8 általánost sem végzett el, vagy épp egy szakmunkás papírt összekapart, az nagyon nagy százalékban érzelmileg, kommunikáció terén visszamaradott.

Diplomás nőként érdekelnek unalmas dolgok, olyanok, amik egy "tanulatlan" férfit is, például filmek, kaják, strandolás. Egy filmnél is már lehet gond. Míg én szívesen beszélgetnék mondjuk a Dán lányról, vagy a Viharszigetről, nem biztos, hogy vele lehetne. De ha én egy színházba, múzeumba mennek el, vagy külföldre, az már nagyobb eséllyel lesz problémás. Színház, múzeum hol érdekelni, külföldön nem beszélne nyelvet. Én imádok olvasni, ő kétlem, hogy szeretne.

Nem áthidalhatatlan dolgok, de a diplomások nagyobb része azért megüt egy szintet, és ez a szint a "tanulatlanabb" emberekre kevésbé jellemző.

Szóval nem a diploma hiánya a gond, hanem az értelmi szintbeli különbségek.

2021. máj. 15. 18:26
 23/38 anonim ***** válasza:
64%
#22 Van igazság amit mondasz, csak sajnos sok esetben a diploma meg nagyképüséggel párosul. Például volt a cégünknél egy gyakornok csaj, és addig nem is volt gond vele, amíg meg nem lett a diplomája, onnantól nem köszönt, csak az irodistáknak. Vagy mikor a Visteonnál dolgoztam, és ott a dolgozók kaptak ebédet. 8 személyes asztalok voltak, de nem mindig volt full üres asztal, és hallottuk, hogy az egyik ilyen hölgyike kijelentette, hogy ő nem ül "katáros" nadrágosokkal egy asztalhoz.
2021. máj. 15. 22:32
 24/38 anonim ***** válasza:
73%

#23 nekem két diplomám van, a munkahelyemen ugyanúgy előre köszönök a takarítónőknek, ugyanúgy eltrécselek a biztonsági őrökkel. Ezzel szemben a többi irodai munkát végző kollégámnak nincs diplomája, mélységesen lenézik a takarítókat, szóba sem állnának az őrökkel, mindenkit kibeszélnek, lefikáznak, a náluk fiatalabbakat meg a kezdőket lealázzák, a magyarul nem beszélő kollégákat kiröhögik.

Ez nem diploma kérdése. Aki elég magasra jutott érzelmi meg általános intelligencia téren azok megtanulják tisztelni az egyszerűbb embereket is, és nem bunkóznak senkivel. (Más kérdés, hogy párkapcsolatra talán nem közülük választanának, mert valószínű nem működne hosszútávon.)

2021. máj. 15. 23:23
 25/38 anonim ***** válasza:
28%

Mikor látjátok be végre, hogy nem papír függő, hogy valakivel tudtok beszélni egy adott témáról, hanem érdeklődési kör függő. Nem diplomásként én is tudok olyan témákat hozni egy diplomásnak, amire csak néz rám pöszén és fordítva. Ez nem azért van, mert bármelyikünk debil, hanem azért, mert lehet, másban vagyok pro és viszont. Mégis mi a vérről beszél egymással egy tengerbiológus és egy andragógus? Tuti szeretik a színházat?

Az igazság inkább az, hogy minél kíváncsibb természet valaki, annál több dolog érdekli, ennek megfelelően annál tájékozottabb, ebből kifolyólag annál sokoldalúbb beszélgetőpartner. Vagy ez tök hülyeség amit mondok?

Múzeumok...lehet egy orvostanhalgatót (hasamra csaptam) érdekel egy bádíz kiállítás, mert...na...hát miért ne érdekelné - a szakmunkás párja meg lehet inkább egy bányamúzeumba térne be vagy hadtörténetibe. Mind a kettő múzeum.

2021. máj. 16. 06:03
 26/38 anonim ***** válasza:

25 Ez mind szép amit mondasz, én is ismerek olyan embert aki nem diplomás és remekül el lehet vele beszélgetni. De olyan, akit én keresek nagyobb arányban fordul elő a diplomások között és nem akarom magam száz randin feleslegesen átrágni, mint eddig is tettem. Attól függetlenül hogy nem minden diplomás művelt olyan szinten ami engem érdekel, tehát simán lehet, hogy egy diplomással sem megy a dolog, ámde itt az arányok a mérvadóak.

A volt férjem ács, és érettségije sem volt. Nem véletlenül nem barátkozott senkivel a szakmájából, pedig sok építkezésen megfordult. Ugyanis ő volt az egyetlen, aki a kávészünetben a Karamazov testvéreket olvasta és aki moziba is szívesebben ült be egy művészfilmre, mint valami amerikai akcióra. Hiába próbáljátok itt normának beállítani, hogy minden második szakmunkás színházba jár és szépirodalmat olvas,ugyanis nagyon nem így van. Az ilyen ritka, mint a fehér holló. Ja, és attól, hogy autószerelő, még a bányamúzeum sem biztos hogy érdekli.

Viszont az összes orvos, jogász, tanár, pszichológus(sőt néhány egyéb más végzettségű) ismerősöm olvas könyveket, utazik, érdekli a kultúra, eljár színházba (és fel is fogja a darabot), szépművészeti kiállításra és nem csak a "bádíz" kiállítást néz, mind tudja, mi az a freudi elszólás, a sztoikus filozófia, a jungi kollektív tudattalan, milyen stílusban festett Dalí, mindnek vannak kedvenc könyvei, versei, festményei. Na, ez a nem mindegy.

2021. máj. 16. 07:05
 27/38 anonim ***** válasza:

Oké, én ezt értem, de akkor gyakorlatilag nem az a lényeg, hogy diplomás elit emberke legyen, hanem hogy érdekelje őt is a szépirodalom, művészetek, pszichológia, kultúra, ami téged is. Ezzel semmi baj nincsen. Ahogyan általában ez csomagolva van, azzal szokott az lenni..."nem lehet vele beszélni"... ja arról nem, ami titeket érdekel. Pedig lehet nagyon frankón elbeszélgetne ő anyagismeretről, informatikáról, barkácsolásról, kísérleti régészetről, csak az meg titeket nem érdekel, de ez nem baj.

Kevesebb feszkót okozna, ha humán érdeklődésű emberkét keresnétek, mert attól, hogy diplomája van, lehet olyan kocka vagy android, hogy attól keresztbe sírsz.

Irodalomból meg nem csak szép van, az is olvas, aki szakkönyveket, cikkeket, híreket, tanulmányokat vagy csak ponyvaregényeket olvas. De ha nem olvas vagy színházba jár, hanem filmet, előadást, ismeretterjesztőt, sorozatot néz, akkor mi van? Csak a platform vagy a műfaj más, de a lényeg ugyan az.

De zenéből is ha az egyik a komolyzenét, a másik meg a népzenét SZERETI, akkor is mi van? Kb olyan, mintha lebüdösbunkóznál valakit, mert a sóletet szereti a curry helyett.

2021. máj. 16. 21:33
 28/38 anonim ***** válasza:

27 Egyáltalán nem így van. Egyfelől nem büdösbunkózok senkit, de nem értem, miért kéne összejönnöm valakivel, akivel nem egyezik az érdeklődési körünk és nincs közös beszédtémánk?

Másfelől én elég széles érdeklődési körrel rendelkezem, tehát egy szint fölött vagyok mindenolvasó, mindenzene hallgató. Otthon vagyok a népzenében is, klasszikusban is, rockban is, a klasszik popban is. De van olyan amit számomra intelligens ember nem hallgat, pl ilyen nóta tévé meg tücc tücc zene. Ugyanígy olvasok ponyva irodalmat is, Rejtő Jenőt, ifjúsági könyveket, krimiket, de azzal aki egyáltalán nem olvas, nem tudok mit kezdeni. A szakkönyv nem ér, az nem műveltséget ad, hanem szaktudást. Én is olvasok szakkönyveket, de az nem beszédtéma.

És mi az, hogy kevesebb feszkót okozna? Mondtam, hogy minden diplomás barátom megfelelő műveltséggel rendelkezik, pedig mérnök is van köztük. Olyan is van, akivel szinte csak a történelem, régészet köt össze bennünket, de az is valami. A munkások meg 99%-ban nem. Nehogy már nekem kelljen polkorrektnek lenni. Én nem tinderezek, normál társkeresőn meg be lehet állítani hogy milyen végzettséged van és mit vársz el.

2021. máj. 17. 06:29
 29/38 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen elég ritkán olvasok, hogy konkrétan leírnák, hogy nem ember vagy kevesebb. Az, hogy nem jön vele össze, az nem ezt jelenti. Én pl. fizikai közmunkással itt Bp-n nem jönnék össze, mert ha vki korombeli eddig jutott el, azzal nem passzolnánk egymáshoz semmilyen téren... azért egy párkapcsolat nemcsak a vonzalomról és a lepedőakrobatikáról meg ölelgetésről szól a legtöbb esetben, hanem együttélésről is... ott meg azért ideális esetben mondjuk a párok beszélgetnek is, közösen visznek egy háztartást... nem árt, ha ugyanúgy gondolkodnak dolgokról, szellemi partnerei tudnak egymásnak lenni, ugyanolyan a munkamoráljuk, pénzügyi kultúrájuk.
2021. máj. 17. 11:43
 30/38 anonim ***** válasza:
"Nehogy már nekem kelljen polkorrektnek lenni." Így beszél egy művelt, felvilágosult ember? Nem kötelező nyilván, csak fura ezt így leírva látni. Pont egy olyan embertől, akihez hasonlókat nagyobb részben jellemez a polkorrektség...
2021. máj. 17. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!