Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségű nők azok akiknek egy szakmunkás “kevesebb ember” ?
Biztos ti is gyakran olvassátok vagy találkoztok olyan diplomás nőkkel akiknek egy szakmunkás vagy sima érettségivel rendelkező férfi azonnal alulképzett, proli , lúzer, életre alkalmatlan valaki lesz. Ezeknek a nőknek milyen már a stílusuk? Komolyan egy papír alapján döntik el ki mennyit ér?
Ez majdnem olyan mikor kezdik hogy nem elvárás hogy legyen egy középkategóriás autója a férfinek, de legyen jogsija. És a bankban annyi félre tett pénze hogy ha akarna tudna venni autót. Szóval nem azért hivatkozik arra hogy nem kell neki autó mert nem érdekli, vagy hogy Budapesten jó a tömegközlekedés, és valójában csak csóró és ha akarna se tudna venni autót.
33 Az, hogy mi a kultúra, kulturáltság, műveltség: adott. Az, hogy mi szaktudás, szintén adott.
Amennyiben én nem ítélek el senkit emberként, senkinek nincs joga azt mondani, hogy én vegyek vissza, ha olvasott, művelt, igényes helyesírású partnert keresek. Én sem mondom egy férfinek, hogy vegyen vissza, ha ő kizárólag vékony, sportos, szőke nőkkel akar ismerkedni. Nem egymást keressük, ennyi. Nem értem, miért kell itt heti több kérdést kiírni arról, hogy miért akarnak diplomás nők diplomás párt.
32 Ez a mondatod elég árulkodó:
"Tudnék neki műelemezni, csak engem ez nem szórakoztat. " Ha szerinted a műelemzés abból áll, hogy te elmeséled a gondolataidat egy műalkotásról, és az emberek többsége csak azért nem csinálja mert ez őt nem szórakoztatja, akkor veled erről felesleges is beszélni.
Természetesen jól elvagytok, nincs is ezzel baj. Azt nem értem, miért baj, ha valakinek többre van igénye?
#34. Ebből áll. Az emberek többségét nem a műelemzés nem szórakoztatja, hanem egy adott mű elemzése. Kinek mi az érdeklődési köre. Aki autómániás is tud úgy beszélni a kedvenc autójáról, ahogy te a kedvenc versedről, csak az autómániás azt hajtogatja, hogy manuállis sebességváltó, te meg hogy alliteráció.
Na de mindegy, nem akarok én vitázni, csak javaslom, hogy arra koncentrálj amit akarsz, ne azt magyarázd amit nem meg hogy miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!