Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen személyiségű nők azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen személyiségű nők azok akiknek egy szakmunkás “kevesebb ember” ?

Figyelt kérdés

Biztos ti is gyakran olvassátok vagy találkoztok olyan diplomás nőkkel akiknek egy szakmunkás vagy sima érettségivel rendelkező férfi azonnal alulképzett, proli , lúzer, életre alkalmatlan valaki lesz. Ezeknek a nőknek milyen már a stílusuk? Komolyan egy papír alapján döntik el ki mennyit ér?

Ez majdnem olyan mikor kezdik hogy nem elvárás hogy legyen egy középkategóriás autója a férfinek, de legyen jogsija. És a bankban annyi félre tett pénze hogy ha akarna tudna venni autót. Szóval nem azért hivatkozik arra hogy nem kell neki autó mert nem érdekli, vagy hogy Budapesten jó a tömegközlekedés, és valójában csak csóró és ha akarna se tudna venni autót.

2021. máj. 15. 13:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
De most őszintén, miért engem üldöztök, mert diplomás és művelt társat szeretnék? Más nőknek magas pasik kellenek, nektek vékony nők....mi az, hogy én szítom a feszültséget azzal, hogy ezt jelölöm meg szűrőként?
2021. máj. 17. 14:39
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem üldözlek, van párom. Már diplomás, én meg csak szakmunkás. Nem vagyok műveletlen, ő se néz le, nagyrészt más érdekel minket, de így is van bőven közös pont. Tudnék neki műelemezni, csak engem ez nem szórakoztat. Ő is tudna gépeket építeni, csak ez meg őt nem köti le. Mit csinálunk helyette? Hát beszélgetünk, filózunk mástól, kirándulunk, edzünk, főzünk, wellnessezünk, sorozatozunk, tanulunk egymástól stb.
2021. máj. 17. 16:27
 33/38 anonim ***** válasza:
Valami olyasmit várna az ember, hogy "történészesen" kultúraként vagy műveltségként legyen emlegetve minden oldal. Mint a görög műveltség/kultúra, latin műveltség/kultúra, kelta műveltség/kultúra, magyar műveltség/kultúra stb... Ha azt mondja valaki, hogy a sajátja vonzza, mert az az ismerős, biztonságos, kényelmes számára, az nyilván oké...ha azt, hogy a sajátja vonzza, mert az A kultúra A műveltség, minden más értéktelen, az nyilván ellennérzést válthat ki/rádszólnak miatta, hogy egyet azért vegyél vissza és gondold újra.
2021. máj. 17. 16:35
 34/38 anonim ***** válasza:

33 Az, hogy mi a kultúra, kulturáltság, műveltség: adott. Az, hogy mi szaktudás, szintén adott.

Amennyiben én nem ítélek el senkit emberként, senkinek nincs joga azt mondani, hogy én vegyek vissza, ha olvasott, művelt, igényes helyesírású partnert keresek. Én sem mondom egy férfinek, hogy vegyen vissza, ha ő kizárólag vékony, sportos, szőke nőkkel akar ismerkedni. Nem egymást keressük, ennyi. Nem értem, miért kell itt heti több kérdést kiírni arról, hogy miért akarnak diplomás nők diplomás párt.

32 Ez a mondatod elég árulkodó:

"Tudnék neki műelemezni, csak engem ez nem szórakoztat. " Ha szerinted a műelemzés abból áll, hogy te elmeséled a gondolataidat egy műalkotásról, és az emberek többsége csak azért nem csinálja mert ez őt nem szórakoztatja, akkor veled erről felesleges is beszélni.

Természetesen jól elvagytok, nincs is ezzel baj. Azt nem értem, miért baj, ha valakinek többre van igénye?

2021. máj. 17. 18:33
 35/38 anonim ***** válasza:
59%
Félelmetes, hogy az egyenjogúság fontosságát hirdető nők a legkirekesztőbbek. A társadalom egy elég széles rétegét rekesztik ki a nők, ugyanis munkás férfiból elég sok van... De amikor a nők jogairól van szó, mindenkinek bólogatnia kell, mert az szent és sérthetetlen...
2021. máj. 17. 19:55
 36/38 anonim ***** válasza:

#34. Ebből áll. Az emberek többségét nem a műelemzés nem szórakoztatja, hanem egy adott mű elemzése. Kinek mi az érdeklődési köre. Aki autómániás is tud úgy beszélni a kedvenc autójáról, ahogy te a kedvenc versedről, csak az autómániás azt hajtogatja, hogy manuállis sebességváltó, te meg hogy alliteráció.

Na de mindegy, nem akarok én vitázni, csak javaslom, hogy arra koncentrálj amit akarsz, ne azt magyarázd amit nem meg hogy miért nem.

2021. máj. 17. 22:21
 37/38 anonim ***** válasza:
A kérdés hozta elő.
2021. máj. 18. 06:08
 38/38 anonim ***** válasza:
54%
35-os. Nem minden no rekeszti oket. Azoknal kopogtass, akiknel nem vagy kizarva, ne pedig azoknal, akiknel igen.
2021. máj. 18. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!