Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van diplomám de kevesebbet keresek, mint egy szakmunkás, akkor azért így még több esélyem van a nőknél, mint diploma nélkül?
Azoknál a nőknél lesz előnyök, akiknél a tanult emberek vannak prióban.
Többinél nem.
Mester van és mehetnék doktorira is. Azon még gondolkozok, hogy megéri-e.
Attól függ, milyen nőre hajtasz, és milyen ember vagy.
Igazából kb. 2 csoportba bonthatók azok a nők, akik a diplomát preferálják. Azokra, aki a diplomában a pénzt látják, és azokra, akik a diplomában a műveltséget, olvasottságot, tájékozottságot (és a nagyon buta bunkó prolik elkerülését) látják. Nyilván az előbbi kategóriánál nincs esélyed, az utóbbinál van - amennyiben te sem felszínesen csak a top insta cicukat hajtod, és ha igényességre, külsőre nagyjából a saját szinteden keresel (tehát Quasimodo külsővel nemcsak Natalie Portman 22 évesen a megfelelő).
Sajnos azt tapasztalom, hogy a társkereső oldalakon, diplomás nők, mindenképpen diplomás férfit akarnak.
Teljesen mindegy, hogy milyen témában van diplomád, mindegy, hogy mennyit keresel vele, de a lényeg az, hogy legyen.
Valahogy ez mindenképpen nívó a diplomás nőknél.
Én pl régebben majdnem összejöttem egy fogorvos nővel, akihez kezelésre jártam.
Minden nagyon oké volt, de amikor megmondtam, hogy nekem csak szakmám van, azonnal megváltozott a hangnem. 😭
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!