Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik incel ideológiákban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik incel ideológiákban hisznek, nem zavarja őket hogy csomó szakmunkás, munkás, alacsony, kopasz, kevésbé előnyős külsejű férfinak van barátnője, felesége?

Figyelt kérdés

Mert nem minden férfi alfahím, akiknek kapcsolata van. Az utcán sétálgató párok közül úgy 10 pár közül egy az, ahol alfahím a férfi, a többi kilenc nem az. Tök átlagosak, vagy esetleg átlag alattiak.

Tehát a kérdés, hogy ilyenkor szemellenzőt viselnek, és csak azt veszik észre ami az ő elméletüket igazolja?

2021. okt. 20. 17:21
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
81%

Te most a szingliségedet komolyan a rabszolgasághoz hasonlítottad? Remélem nem csodálkozol, hogy miért vagy sikertelen...

2021. okt. 20. 18:12
 12/53 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagyok hajlandó a továbbiakban válaszolni,mert folyamatosan lepontoznak. Érezzem azt, hogy nem vagyok elnyomva?
2021. okt. 20. 18:23
 13/53 anonim ***** válasza:
68%

Bubika, nem vagy elnyomva, egyszerűen taszítod a nőket, nyilvánvalóan jó okkal, míg a rabszolgák minden napja szenvedéssel teli volt. Te bármikor fizethetnél egy prostinak.

2021. okt. 20. 18:26
 14/53 anonim ***** válasza:
66%
#12 Köszönjük, hogy befejezted. Tudod, a csúcson kell abbahagyni. A baromságok írkálását is.
2021. okt. 20. 18:26
 15/53 anonim ***** válasza:
76%

Az élet napos oldalára születtél te is.

-787 millió ember nem jut tiszta ivóvízhez.

-855 millió éhezik.

-23 ezer halt éhen, csak MA.

- csak idén 6 millió gyerek halt meg világszerte, még 5 éves kora előtt.

Te éhezel? Te sem jutsz tiszta vízhez? Nincs fedél a fejed felett és a híd alól netezel? Egy diktatúrában élsz, ahol bármikor megölhetnek? Nem töltheted azzal a szabadidőd, amivel szeretnéd, mert rabszolga vagy?

Bizony, te a napos oldalra születtél és örülj neki, hogy ilyen jelentéktelen problémák miatt nyalogathatod a sebeid.

2021. okt. 20. 18:28
 16/53 anonim ***** válasza:
24%

"-787 millió ember nem jut tiszta ivóvízhez.

-855 millió éhezik.

-23 ezer halt éhen, csak MA.

- csak idén 6 millió gyerek halt meg világszerte, még 5 éves kora előtt."

Amikor a magányom miatt már a magam halálra éheztetése, meg más megoldások kerülnek elő, akkor hadd ne érdekeljenek az afrikai és ázsiai nyomornegyedek lakói!

Kösz

2021. okt. 20. 19:03
 17/53 anonim ***** válasza:
65%

Keress fel egy pszichológust. Az segítene megoldani a problémáidat. Amíg ezeket nem oldod meg, addig nem is lesz senkid. Persze tudom, kár fecsérelnem az időt rád, mert biztos a világ a hibás amiért egyedül vagy, meg nem vagy elég jóképű, nem vagy elég gazdag, a nők szemetek, minden és mindenki hibás, csak te nem. Ilyen gondolkodással, ha szerzel is valahogy egy nőt, nem fog sokáig melletted maradni.

2021. okt. 20. 19:13
 18/53 anonim ***** válasza:
31%

Nem állíthatom hogy a világ a hibás. Legfeljebb azt hogy előnytelen helyzetben vagyok ebben a világban, és sokminden miatt gyűlölök is ebben élni.

Egy ilyen nyomorult világon, vagy az én lelki nyomoromon egyetlen pszihológus sem fog tudni segíteni

Azok csak legfeljebb segítenek megismerni önmagadat, ami viszont csak akkor hasznos ha nincs önismereted, nekem viszont az van.

2021. okt. 20. 19:22
 19/53 anonim ***** válasza:
49%

Fix hogy nincs olyanod.

Ha a volt sógoromnak jutnak nők akkor bárkinek.

2021. okt. 20. 19:25
 20/53 anonim ***** válasza:
65%
Arra szokták használni azt a lufi dufi elméletet vagy mit.
2021. okt. 20. 19:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!