Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik incel ideológiákban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik incel ideológiákban hisznek, nem zavarja őket hogy csomó szakmunkás, munkás, alacsony, kopasz, kevésbé előnyős külsejű férfinak van barátnője, felesége?

Figyelt kérdés

Mert nem minden férfi alfahím, akiknek kapcsolata van. Az utcán sétálgató párok közül úgy 10 pár közül egy az, ahol alfahím a férfi, a többi kilenc nem az. Tök átlagosak, vagy esetleg átlag alattiak.

Tehát a kérdés, hogy ilyenkor szemellenzőt viselnek, és csak azt veszik észre ami az ő elméletüket igazolja?

2021. okt. 20. 17:21
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
39%
Feminaci?!?! Tolem konzervativabb not a korosztalyomba, de meg anyameba se talalsz. Es en is utalom az inceleket.
2021. okt. 20. 20:38
 32/53 anonim ***** válasza:
49%

"Vagy aki Afrikában hal éhen, mit tud? Semmit. Tehetetlen."

Pontosan ugyanúgy tehetetlen mint én. Mind nekem, mind az Afrikainak ott az elméleti lehetősége a kitörésre. Egyeseknek még sikerül is, egyes inceleknek is sikerül, mégsem jelent ez sem nekem, sem az Afrikaiaknak valódi gyakorlati kitörési lehetőséget.

De ezt te pont annyira érted mint ahogy a legtöbb európai tapasztalja meg az éhezést, azaz nem érted az egész élethelyzetet.

S mivel nem érted, ezért mentális aberráció következményeinek fogod fel, amit kezelni lehet. Miközben nem erről van szó, legfeljebb az eredménye a mentális aberráció, ami csak tovább nehezíti a dolgokat.

De a probléma alapjaival tovabbra is tévedésben vagy, te is és az összes gyakoris megmondóember az inceleket leszámítva

2021. okt. 20. 20:41
 33/53 anonim ***** válasza:
74%

"Tolem konzervativabb not a korosztalyomba, de meg anyameba se talalsz."

Azért nem feminista

Ez az itteni incelgyűlölők kedves kis gúnyneve

2021. okt. 20. 20:43
 34/53 anonim ***** válasza:
58%
Az éhezést a szingliséghez hasonlítja, uramisten...
2021. okt. 20. 20:43
 35/53 anonim ***** válasza:
55%

Higgy, amiben szeretnél. Én feladom.

2021. okt. 20. 20:44
 36/53 anonim ***** válasza:
62%

Sajtos Rántott Karaj

Aki önkéntelen cölibátusban él, nem tud párkapcsolatot, sem szexet összehozni.

2021. okt. 20. 20:47
 37/53 A kérdező kommentje:

35

Szerintem vannak egyedek, akik súlyosan nárcisztikusak..Elvárják a törődést és szeretetet, és ha nem kapják meg akkor megy a durci. A saját jelentéktelen problémájukat felnagyítják, még másokét akik sokkal rosszabb körülmények között élnek semmisnek tekintik.

Tipikus nárcisztikus viselkedés, amin egy jó pszichiáter tudna segíteni.

2021. okt. 20. 20:50
 38/53 anonim ***** válasza:
58%
Én "hiszek" -nem hiszek mert tudom, hogy igazak, az állítólagos ideológiák és van barátnőm, akkor velem mi van?
2021. okt. 21. 09:05
 39/53 anonim ***** válasza:
64%

"A saját jelentéktelen problémájukat felnagyítják, még másokét akik sokkal rosszabb körülmények között élnek semmisnek tekintik.

Tipikus nárcisztikus viselkedés, amin egy jó pszichiáter tudna segíteni."

Most magadról beszélsz?

Ok hogy te nem beszéltél itt a problémáidról, de mások problémáit simán semmisnek tekinted, mintha csak üres panaszkodás lenne.

S neked nyilván nincsenek ilyen problémáid, miközben az általad lenézetteknek meg nagyonis, és ők a nárcisztikusak?

2021. okt. 21. 15:47
 40/53 A kérdező kommentje:

39

Nem írtam, mert nem akartam megosztani..de legyen. 23 éves vagyok, és még nem volt barátnőm. Pedig szeretnék..nem külső okai vannak, hanem inkább kommunikációs gondok, amit az váltott ki hogy általánosban közel 2 évig szekáltak a beszédem miatt..c típusúak. Tudod, akik mindig vagy 10-15-en vannak.

A lényeg röviden, ez olyan törést okozott ami miatt évekig nagyon meg se mertem szólalni, még családon belül sem..ami mit ne mondjak, nagyon visszavetette a beszélőkémet. Ami visszaüt, ha barátnőt akarok találni.

Mert a külsőmmel nincs gond, gyakran megbámulnak.

De igyekszek változtatni, járok pszichiáterhez és igen, lassacskán érzem hogy tud segíteni.

Szóval tudom, milyen érzés a tehetetlenség ilyen téren. De én igyekszek változni, fejlődni hogy később sikerem legyen.

És igen, mások problémáihoz képest ez szinte jelentéktelen. Mivel vannak, akik mély szegénységben élnek, éheznek, télen nincs fűtésük vagy esetleg hajléktalanok. Akkor vannak, akik bántalmazó és elnyomó családban élnek, vagy esetleg jönnek ezért ők is rendelkezhetnek bizonyos lelki sebekkel.

És még nem vettem ide Észak-Koreát, a közel keletet esetleg Afrikát.

2021. okt. 21. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!