Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az alábbi két férfi közül melyiket választanátok inkább? (Jófiú vs rosszfiú)
Tegyük fel, hogy puskát nyomnak a fejedhez és muszájna választani az alábbi kettő közül, melyik lenne?
--→ Jófiú:
- Visszahúzódó, csendes, introvertált
- Nem felejti el a születésnapotokat (pl vesz virágot vagy stb, a lényeg, hogy gondolt rá)
- Odafigyel másokra/rád, romantikus
- Ha kell besegít a házimunkában is
- Segít a gyereknevelésben (vagy rosszabb esetben kifizeti a gyermektartásit)
- Konfliktuskerülő, nem balhézik, inkább lenyeli a békát
- Nincsenek tetoválásai, nem cigizik, nem iszik, nem drogozik
- Megbízható, nem csal meg, hűséges
- Rossz a humorérzéke és inkább bentülős, egyáltalán nem bulizós
--→ Rosszfiú
- Hangos, extrovertált
- Egocentrikus, nem nagyon érdeklik mások
- Elsősorban a saját igényeivel foglalkozik. Pl ha hazajön munkából (már ha dolgozik egyáltalán és nem bűnöző) nem az az első kérdése "mi történt veled drágám?", hanem "mit főzté nekem asszony?"
- Soha egyáltalán nem segít be a házimunkába. Szanaszéjjel dobálja a holmijait (amit természetesen neked kell takarítani)
- Gyerekre sz*rik magasról. A gyerektartásit soha nem fizeti be.
- Ha ki kell állnia magáért azonnal ugrik. A legapróbb dolgokért is ádáz harcot tud folytatni és nem fél konfrontálódni senkivel sem.
- Szét van tetoválva, láncdohányos, rendszeresen lerészegedik és időnként bedrogozik is
- Ha lehetősége van rá, megcsal téged. Időnként megdug másokat is.
- Jó humorérzéke van, szeret bulizni és kijárni, ha bármikor kedvetek támad elmenni bulikázni rá számíthattok
Vegyük úgy, hogy most mindkettő ugyanolyan gazdag. Tehát most a pénz és anyagiak vagy egyéb más tényezőket vegyük ki.
72
Valószínűleg semmit, csak úgy, hogy az anyjuk tartja el őket vagy valami lepra, végzettséget nem igénylő minimálbéres poziban rohadnak, túl sok a fölösleges energiájuk
Csajok, azt írta, hogy olyant
mennyire érdemes szerintetek vitázni egy ilyen analfabétával? 😃
Inkább bujjatok hozzá a parotokhoz vagy bármi kedves lúzer nyomi strokeos akinek csak a prostik maradtak szinte (szegény prostik) pedig habzó szájjal frocsogjon nyugodtan én nagyon nevetek rajta!
Felőlem elmehetünk lingvisztikai irányba is. De jöhet még mikrobiológia, alkalmazott pszichológia, farmakokinetika, lineáris algebra vagy akár paleontológia is.
Ahogy látom nektek teljesen mindegy, csak nehogy véletlenül a kérdésről legyen szó, vagy a kérdésre kelljen válaszolni.
De ha nagyon akarjátok, akkor bedobhatunk ilyen "csajosabb" témákat is mint pl asztrológia (tudok teljes elemzést végezni házakkal együtt), műköröm-építés, önismeret, filológia vagy főzés-sütés és receptek (tudok olyanokat ételeket, melyeket rajtam kívül csak néhány darab ember tud elkészíteni az egész országban).
Szóval tényleg mindegy miről akartok beszélgetni, ha már a kérdésem eredeti témájára senki nem akar válaszolni és csak a kákán is a csomót keresi.
Mert nem szeretem amikor a vitákban nem a másik érvei reflektál valaki, hanem grammatikai, stílusbeli stb egyéb külső dolgokra fókuszálva eltérünk a lényegről.
Erről az jut az eszembe, amikor iskolában német órán a haverommal azon röhögtünk óra közben, hogy a könyvben illusztrációnak berakott képen Herr Weigelen az ing úgy nézett ki mintha csak rávetítették volna. Ezen röhögtünk , miközben az órára nem is figyeltünk oda és el sem olvastuk az anyagot. Utána persze egyest kaptam a német dogára.
Már ekkor iskolás koromban megtanultam ennek fontosságát, amikor az embereket külső effektusokkal félre lehet vezetni a lényegről.
Szóval ez jut eszembe erről.
Ezt szeretném elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!