Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az alábbi két férfi közül melyiket választanátok inkább? (Jófiú vs rosszfiú)
Tegyük fel, hogy puskát nyomnak a fejedhez és muszájna választani az alábbi kettő közül, melyik lenne?
--→ Jófiú:
- Visszahúzódó, csendes, introvertált
- Nem felejti el a születésnapotokat (pl vesz virágot vagy stb, a lényeg, hogy gondolt rá)
- Odafigyel másokra/rád, romantikus
- Ha kell besegít a házimunkában is
- Segít a gyereknevelésben (vagy rosszabb esetben kifizeti a gyermektartásit)
- Konfliktuskerülő, nem balhézik, inkább lenyeli a békát
- Nincsenek tetoválásai, nem cigizik, nem iszik, nem drogozik
- Megbízható, nem csal meg, hűséges
- Rossz a humorérzéke és inkább bentülős, egyáltalán nem bulizós
--→ Rosszfiú
- Hangos, extrovertált
- Egocentrikus, nem nagyon érdeklik mások
- Elsősorban a saját igényeivel foglalkozik. Pl ha hazajön munkából (már ha dolgozik egyáltalán és nem bűnöző) nem az az első kérdése "mi történt veled drágám?", hanem "mit főzté nekem asszony?"
- Soha egyáltalán nem segít be a házimunkába. Szanaszéjjel dobálja a holmijait (amit természetesen neked kell takarítani)
- Gyerekre sz*rik magasról. A gyerektartásit soha nem fizeti be.
- Ha ki kell állnia magáért azonnal ugrik. A legapróbb dolgokért is ádáz harcot tud folytatni és nem fél konfrontálódni senkivel sem.
- Szét van tetoválva, láncdohányos, rendszeresen lerészegedik és időnként bedrogozik is
- Ha lehetősége van rá, megcsal téged. Időnként megdug másokat is.
- Jó humorérzéke van, szeret bulizni és kijárni, ha bármikor kedvetek támad elmenni bulikázni rá számíthattok
Vegyük úgy, hogy most mindkettő ugyanolyan gazdag. Tehát most a pénz és anyagiak vagy egyéb más tényezőket vegyük ki.
Merész azt hinned, hogy kellene egy ilyen "férfi". Tipikusan a bántalmazó típus, szomszédnak se kéne.
#40 akit leírtál az egy ideggyenge görcs.
(Valószínűleg te magad is az vagy, mert szinte lehetetlen elolvasni az ide-oda csapongó irományod.)
Mindenesetre rendkívül visszataszító az az önbizalomhiányos erkölcscsősz nyomorék akit körülírtál.
41 mondtam hogy polgár pukkasztás :P
ettől függetlenül nők sora megy tényleges fizikailag bántalmazó férfihez! szomszédnak sem kellene? ugyan már nem kell képzelet földjén élni! sokan az izgalmat keresik mert ez kell nekik akinek be tudnak hódolni mert ösztönösen ezt keresik!
mondhatod hogy nem de akkor miért van annyi családon belüli erőszak vagy miért van annyi bántalmazás a kapcsolatban?
"tipikusan a bántalmazó típus" olvasd el újra mert minden csak nem tipikus legalább is én még nem hallottam ilyenről ellenben a fizikai bántalmazásról a semmiért mert a férfi megivott pár sört és akkor most erősnek érzi magát...
az hogy te erre azt mondod hogy semmi pénzért mert nem tudsz nőként max csak prostiként viselkedni persze hogy előbb vállalnád be a fizikai bántalmazást ":D persze csak addig míg nem látod hogy ez izgalmasabb mert nem szokványos :DD :P de ahogy mondtam polgár pukkasztás mivel a kérdés is vicc kategória!
Ez nem polgár pukkasztás hanem lúzerség :D
Hiába szidod itt a rosszfiú típust akkor is az fog tetszeni nekem is és még sok más válaszolónak aki esetleg azt választotta.
Literálisan a képedbe röhögne egy rosszfiú beállítottságú pasi ha ezt előadnád neki mellesleg tök jogosan :D
48
Nem rinyálunk. A férjeink általában a kettő között vannak. De nem lennék olyannal, akivel nem lehet elmenni szórakozni, akivel nem lehet egy jót nevetni, meginni egy pohár bort néha és aki konfliktuskerülő. Ez a kombó nálam olyan, amiért baxtam már ki embert. Hűtlen/agresszív/leszarom típus még nem volt velem egy párom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!