Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az alábbi két férfi közül melyiket választanátok inkább? (Jófiú vs rosszfiú)
Tegyük fel, hogy puskát nyomnak a fejedhez és muszájna választani az alábbi kettő közül, melyik lenne?
--→ Jófiú:
- Visszahúzódó, csendes, introvertált
- Nem felejti el a születésnapotokat (pl vesz virágot vagy stb, a lényeg, hogy gondolt rá)
- Odafigyel másokra/rád, romantikus
- Ha kell besegít a házimunkában is
- Segít a gyereknevelésben (vagy rosszabb esetben kifizeti a gyermektartásit)
- Konfliktuskerülő, nem balhézik, inkább lenyeli a békát
- Nincsenek tetoválásai, nem cigizik, nem iszik, nem drogozik
- Megbízható, nem csal meg, hűséges
- Rossz a humorérzéke és inkább bentülős, egyáltalán nem bulizós
--→ Rosszfiú
- Hangos, extrovertált
- Egocentrikus, nem nagyon érdeklik mások
- Elsősorban a saját igényeivel foglalkozik. Pl ha hazajön munkából (már ha dolgozik egyáltalán és nem bűnöző) nem az az első kérdése "mi történt veled drágám?", hanem "mit főzté nekem asszony?"
- Soha egyáltalán nem segít be a házimunkába. Szanaszéjjel dobálja a holmijait (amit természetesen neked kell takarítani)
- Gyerekre sz*rik magasról. A gyerektartásit soha nem fizeti be.
- Ha ki kell állnia magáért azonnal ugrik. A legapróbb dolgokért is ádáz harcot tud folytatni és nem fél konfrontálódni senkivel sem.
- Szét van tetoválva, láncdohányos, rendszeresen lerészegedik és időnként bedrogozik is
- Ha lehetősége van rá, megcsal téged. Időnként megdug másokat is.
- Jó humorérzéke van, szeret bulizni és kijárni, ha bármikor kedvetek támad elmenni bulikázni rá számíthattok
Vegyük úgy, hogy most mindkettő ugyanolyan gazdag. Tehát most a pénz és anyagiak vagy egyéb más tényezőket vegyük ki.
42 ideggyenge görcs... jó van be írhatod magadnak a piros pontot :D
tudom mai világba erkölcs azt hiszik hogy valami japán édesség ez csak téged minősít akiknek se gerincük se tartásuk csak a kis piti szánalmas egójuk van a semmire miközben a nyál kifröcsög a szájukból jól mondom nem?
egyszer olvastam egy jó kis kommentet; tudod van a valóság meg van a képzelet! te hihetsz azt amit akarsz de a valóságban a te nyomorod létező dolog hiába akarod eltüntetni nem fog sikerülni pont ezért valóság....
hihetsz bármit is te tudni fogod hogy mi is vagy valójában... az hogy másnak szólod le az "erkölcsét" bizonyít mindent hogy te "mit hiszel magadról" :P
58 itt csak te kapsz agyvérzést... mi ez a fenn hang? itt vagy te is gyakorin itt pazarlod az idődet akkor ne képzeld azt te kis nyomorult hogy te vagy a különb :D ugyan olyan ocsmány sarzsák vagy mint aminek engem hiszel
nagyon vicces mikor a bagoly mondja verébnek hogy nagyfej... saját magadat sem veszed észre :D szánalmas nagyon -_-
60 csapdába? légyszíves ne legyél ennyire hülye -_-
ez már nekem fájt! te meglátásod szerint két ember fajta van! lúzer és söpredék! gratulálok ismét! az hogy mindenki ahhoz megy amihez hasonlít az baromság tudományosan bizonyítva van hogy nem ez a döntő hanem hormonális fizikai és szellemi tényezők amik egymástól különbözőek is lehetnek! pl láttam már keresztny és zsidó párt is...
tudom az a baj hogy csak amit te el tudsz képzelni azt tudod valósáágnak tartani csak ezzel az a baj hogy a te képzeleteden kívül nagyon sok minden létezik! tudod pl sötét energia vagy sötét anyag vagy pedig anti anyag vagy várj várj! neutrino!!!
az is baj hogy van egyfajta normalitás vagy egyfajta nemesség(nagylelkűség) van egyfajta kedvesség/empátia is nem csak a lúzer és söpredék tudod? :D
felőlem te bszhatod földhöz magadat -_- miért lennék irigy? :D amire a legjobban büszke vagyok az életem során az az hogy eddig nem voltam irigy másokra :DDD lehettek gazgadok vagy szépek sikeresek vagy akár hárem királyok is :DDD majd biztos egy olyanra leszek irigy akit nem ismerek nem látok :DDD igen te ebből indulsz ki mert te magad is ilyen vagy csak ezt a szintet éred el...!!!
nem téged választottunk :DDDD uram isten azért ne legyen akkora képed ne haragudj de egy magad fajta nem kellene akinek az értelmi és érzelmi képessége vetekszik egy aranyhaléval...
mi másért vergődnék ? nem vergődtem ez csak a te kis uta fejecskédből jött le... azzal kezdődött az egész hogy te most meg mondod a frankot :D
és nem kösz nem vonzódok az ilyen fajtához... vörös lámpás negyedben nőttem fel szinte... mindig láttam az utca szélén 1-2 kiállott "stoppost" :"D azok a személyiség jegyek nagyon sok nőben meg vannak legalább is csak az aljában...
nem egyszer utasítottam vissza már vissza nőt ha kiváncsi vagy rá ":D valaki nőt akar nem pedig egy lotyót vagy qurvát tudod ezt hívják igényességnek :DD
te csak azt tudod irigyek vagytok.. mehetsz a molnár krisztián show-ba :D
65 nincs másik 3 pipás profilom szóval ma este nyugodtan alhatsz!
meg kit nyomorultazol te gyökér? -_- mi van olyant mondtam ami felidegesített? fax hiányod van? tudomásom szerint lehet találni férfi prostit is akkor használd ki az alkalmat! :P
Ajajj gyerekek! Ezt szeretem, amikor felteszek egy kérdést és csak úgy izzanak a viták és csattognak a billentyűzetek a heves civakodások miatt!
Még nem volt időm végigolvasni mindent, de szokás szerint megint kiváltaképpen sikerült rátapintanom arra, ami másokból heves reakciókat vált ki.
Mellesleg a kérdés továbbra is CSAK NŐKHÖZ SZÓLT. Így nem értem más férfiak miért szólnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!