Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, kit választanátok a két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kit választanátok a két férfi közül?

Figyelt kérdés
Életkort, nettó vagyont és foglalkozást is írjatok! Illetve, hogy kapcsolaton belül milyen gyakran kívánjátok a szexet.

2020. júl. 12. 01:35
A kérdező szavazást indított:
Hajléktalan, aki úgy néz ki, mint Jason Momoa, de nektek kell eltartani vagy minimum lakhatást biztosítani neki és ha dolgozik is csak kevés pénzért.
Schmuck Andor, aki gazdag és titeket tart el és mellette magasan átlag feletti életszínvonalon élhettek és opcionális hogy akartok-e dolgozni.
27 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Remek lehetőségeket adtál meg kérdező. Jobbnál jobb. Választhatok hogy aranyásó leszek vagy egy hajléktalant fogadok be, de nem teszek úgy mintha nem érteném a kérdést.

Szeretném megadni rá a helyes választ. Az elsőt választottam és el is mondom miért. Az egyik, hogy Schmuck Andor baromira taszít. Hamarabb húznám rá magam egy kaktuszra minthogy ő lihegjen a nyakamba.

A másik, hogy bár Jason Momoa jó pasi és hajléktalan(mint tudjuk)az hogy nekem kell eltartani ebben a helyzetben hatalmas előny, mert míg vele én diszponálok a vagyonunk felett, Schmuck Andor bármikor megunhat és kitehet engem egyszál bugyiban az utcára és mit csinálok akkor? Ha nem dolgoztam egész életemben? Úgy hogy ide nekem Jason Momoát elférünk itt a garzonban. Ezt nem veszi el senki.

2020. júl. 12. 01:50
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Egyik büdös, másik gusztustalan.

Úgyhogy egyik sem.

2020. júl. 12. 02:30
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Az elsőt. Ha én tartom el, az azt jelenti, hogy van rá lehetőségem, és nem én vagyok kiszolgáltatott helyzetben. Segítenék neki, hogy rendbe szedje az életét, ha ez sikerül, akkor lesz egy vonzó, normális pasim. Ha nem, akkor addig is jól elvagyunk, míg meg nem unom a helyzetet. A második eset azt jelentené, hogy nagyon nyomorult helyzetben vagyok, amiért egy számomra nem vonzó férfival kell együtt lennem, ráadásul én lennék neki kiszolgáltatva.
2020. júl. 12. 03:16
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Jason Momoa, majd Metallica-t hallgatunk néha mert olvastam hogy volt koncerten, és fotózkodott velük, és milyen lelkes volt. Ha nem nyafog egy pasi, és engem támogat, inspirál, inkább elviselem hogy alig keres pénzt, mint hogy olyannal legyek aki taszít. Mégpedig azért mert ha jól érzem magam, képes vagyok sokkal többet dolgozni.
2020. júl. 12. 03:50
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Én ugyan senkit nem tartnék el, nem vagyok én senki ATM-je, felnőtt ember tudjon minden téren megállni a saját lábán. Nincs az a külső, ami kárpótolni tudna ilyenért. És egyébként is, Jason Momoa teljesen űrlény fejű, ha külsőségekkel akarunk dobálózni, legalább legyen már jóképű az illető.

Úgyhogy ha kettőjük közül lehet csak választni, mindenképp Andor bácsira esne a választásom. (:

2020. júl. 12. 04:27
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Én kifejezetten inkább érzem magam atm-nek, mint hogy olyannal legyek aki taszít, arra képtelen lennék inkább éhenhalok. De persze egyik variáció sem jó.
2020. júl. 12. 05:02
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Lehet valaki bármennyire jó pasi, ha buta, tanulatlan, motivalatlan, lusta, tehetetlen, akkor taszit. Legalább annyira mint S. Andor, de nála legalább arra van esély, hogy a személyisége tetszik, míg egy igénytelen hajléktalannak ez is kizárt. És akkor már legalább eltartani ne kelljen.

Szóval a 2.

2020. júl. 12. 06:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

2.

Azt ugye tudod, hogy Schmuck most fogyott 20 kilót? Így egész tűrhetően néz ki. Ami nálam azt jelenti, hogy én se vagyok egy topmodell, és korban is passzolnánk. (42N, 49F). Ha ilyen férfi odalépne, én adnék neki egy esélyt. Nekem már nem szempont, hogy attól elszakadjon a bugyimban a gumi, ha csak ránézek.

Másrészt nekem már megvolt az életemben az a bugyi szaggatós nagy szerelem, mikor én adtam bele többet minden szempontból. Őszintén szólva: xar volt, én meg hülye voltam, hogy hagytam magam kihasználni, mert szeretem. Soha többé, köszi.

Schmuck mellett eleve nem lennének zsíroskenyér gondjaim. De nem lógatnám a lábam, meg nem a fodrász-konditerem-kozmetikus Bermuda háromszögben vesztegetném el az életem. Szépen kihasználnám, hogy van mögöttem tőke, vannak kapcsolatai, és hónapok alatt felvirágozna a kezem alatt egy-két vállalkozás. Aztán ha akar, lecserélhet, onnantól, hogy ismert üzletasszony valaki, már meg tud teremteni bármit, a kapcsolatai révén.

Az is fontos szempont, hogy ő azért nem egy ostoba ember. Biztos, hogy több lenne a közös témánk, mint egy csövessel.

Most vonatkoztassunk el attól, hogy Momoa gazdagabb, híres, van humora, és nem ostoba. Most ugye egy Momoa külsejű hajléktalanról van szó. Nos, egy ilyen fazon teljes mértékben taszító. Adott egy hegyomlás méretű, erős, egészséges férfi, aki arra szorul, hogy egy nő eltartsa, mert lusta megemelni a pitsáját. Ennél kevés taszítóbb dolog van, mint az ilyen életképtelenség, és egy fürdés nem segít rajta. Az ilyen férfinek egy csepp józan paraszti esze nincs, és lusta is. Ha csak a fizikai erejét használja, már kényelmesen meg tudna élni, el tudja tartani magát. De ha beéri az utcàval... Az elég sokat elmond. Az ilyen havernak se kéne, nem hogy kínlódni mellette egy életen át.

2020. júl. 12. 07:07
 9/16 anonim ***** válasza:
25%
Schmuck-ot.Fél évig a felesége lennék,utána elválunk fizeti nekem a havi 5milliós asszonytartást.Abból megkeresem Momoa-t bedugom valami szépségszalonba 1 napra ahol kikupálják,veszek neki lakást az Andor pénzéből,és boldogan élünk míg meg nem halunk.
2020. júl. 12. 08:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt vonzó lehet: [link]

#7 voltam

2020. júl. 12. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!