Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az alábbi két férfi közül melyiket választanátok inkább? (Jófiú vs rosszfiú)
Tegyük fel, hogy puskát nyomnak a fejedhez és muszájna választani az alábbi kettő közül, melyik lenne?
--→ Jófiú:
- Visszahúzódó, csendes, introvertált
- Nem felejti el a születésnapotokat (pl vesz virágot vagy stb, a lényeg, hogy gondolt rá)
- Odafigyel másokra/rád, romantikus
- Ha kell besegít a házimunkában is
- Segít a gyereknevelésben (vagy rosszabb esetben kifizeti a gyermektartásit)
- Konfliktuskerülő, nem balhézik, inkább lenyeli a békát
- Nincsenek tetoválásai, nem cigizik, nem iszik, nem drogozik
- Megbízható, nem csal meg, hűséges
- Rossz a humorérzéke és inkább bentülős, egyáltalán nem bulizós
--→ Rosszfiú
- Hangos, extrovertált
- Egocentrikus, nem nagyon érdeklik mások
- Elsősorban a saját igényeivel foglalkozik. Pl ha hazajön munkából (már ha dolgozik egyáltalán és nem bűnöző) nem az az első kérdése "mi történt veled drágám?", hanem "mit főzté nekem asszony?"
- Soha egyáltalán nem segít be a házimunkába. Szanaszéjjel dobálja a holmijait (amit természetesen neked kell takarítani)
- Gyerekre sz*rik magasról. A gyerektartásit soha nem fizeti be.
- Ha ki kell állnia magáért azonnal ugrik. A legapróbb dolgokért is ádáz harcot tud folytatni és nem fél konfrontálódni senkivel sem.
- Szét van tetoválva, láncdohányos, rendszeresen lerészegedik és időnként bedrogozik is
- Ha lehetősége van rá, megcsal téged. Időnként megdug másokat is.
- Jó humorérzéke van, szeret bulizni és kijárni, ha bármikor kedvetek támad elmenni bulikázni rá számíthattok
Vegyük úgy, hogy most mindkettő ugyanolyan gazdag. Tehát most a pénz és anyagiak vagy egyéb más tényezőket vegyük ki.
33
Köszönjük szépen, nem Disney mesében élünk, hanem ismerjük magunkat. Én személy szerint a kemény szerhasználatot és az agressziót kivéve pont úgy viselkednék a jófiú mellett, mint amilyen a rosszfiú, annyira ki tudnak hozni az ilyen dísztárgyak a sodromból és annyira nincs ingerenciám a nekik való megfelelésre. Minek? Aki itt le lett írva, az egy talpnyaló csicska, akinek nulla a kisugárzása.
Szóval beszélgessünk arról, hogy miért kell a férfiaknak rossz kislány?
Nem értem, hogy a humorérzék hiányán kívül miért lenne szörnyű, taszító és unalmas az első.
Én írtam, hogy a párom is leginkább olyan, és egyáltalán nem unalmas és nem férfiatlan és az ágyban is rohadt jó.
- Visszahúzódó, csendes, introvertált
Ezzel mi a gond? Ez egy beállítottság. Max. a visszahúzódó lehet időnként negatív tulajdonság, vagy az, ha a párjának se nyílik meg.
A párom is teljesen introvertált de nekem megnyílik, és már a munkahelyén is. De ettől nem lesz extrovertált társasági ember soha.
Ez nem lelki sérülés, nem gyengeség.
- Nem felejti el a születésnapotokat (pl vesz virágot vagy stb, a lényeg, hogy gondolt rá)
Ki a franc akar olyan párt aki elfelejti? :D
- Odafigyel másokra/rád, romantikus
Ez is kinek baj???
- Ha kell besegít a házimunkában is
Nem "besegít" hanem fele-fele arányban vállalja, mivel pont ugyanúgy az ő dolga.
- Segít a gyereknevelésben (vagy rosszabb esetben kifizeti a gyermektartásit)
Ugyanaz, mint az előző. 2 emberes dolog, nem elég, hogy "segít".
- Konfliktuskerülő, nem balhézik, inkább lenyeli a békát
Ez lehet negatív tulajdonság. A párom is ilyen, és ez néha tud zavaró lenni, de változott már valamennyit, ahogy nő az élettapasztalata, megtanult már kiállni magáért, ha kell.
De még mindig inkább ez, mint valami dühöngő idegbeteg.
- Nincsenek tetoválásai, nem cigizik, nem iszik, nem drogozik
A tetoválás ízlés dolga. Az meg, hogy valaki nem dohányzik és nem használ tudatmódosítókat, ki a francot zavar? Titeket minősít, ha ezzel bajotok van.
Ezt úgy mondom, hogy én írtam, hogy a párom évi 1-2 alkalommal él ilyesmivel, de szerintem ez semmi.
- Megbízható, nem csal meg, hűséges
Még egy ilyen: Ki a francnak baj ez?
- Rossz a humorérzéke és inkább bentülős, egyáltalán nem bulizós
Ebben a rossz humorérzék már tényleg olyan, ami nálam is abszolút kizáró ok, a második fele viszont megint az csak ízlés, beállítottság dolga.
A "rosszfiúnak" meg a jó humoron kívül semmi épkézláb tulajdonsága nincs, ellenben van pár olyan, ami miatt ha a kérdező által lefestett elméleti fantáziavilágban muszáj lenne vele lennem, akkor lehet, hogy lekéselném álmában. :D
8 nem te nem jó kislány vagy hanem egy tróger söpredék ":D nem rosszból de mindkét véglet és a jó fiú nem jó fiú mert az a jó fiú aki ha lássa hogy valakit bántanak akkor oda áll még ha meg is verik vagy ha igazságtalanságot lát akkor is fel lép ellene! valamint törődik a hozzá közel állókkal meg nem mérgezi a testét és tudatát ez a jó fiú! semmi köze a humorhoz és egyéb dolgokhoz!
a rossz fiú jobban stimmel mert csak magával törödik bűnöző agresszív erőszakkal oldana meg mindent drog alkoholizmus és láncdohány
semmi erkölcs semmi tisztelet de maga felé nézve sem! ez nem csak rossz fiú hanem egy rossz ember egy hulladék söpredék!
de akit te leírtál jónak ahogy mondtam az sem jó!
de mondok jobbat nők mit szólnátok olyanhoz aki nagyon kedves és figyelmes vicces sosem csalna meg a kapcsolatban de csak addig kedves stb (a megcsalás sosem lesz) amíg ti is a megfelelő dolgokhoz tartsátok magatokat és nőként-hölgyként viselkedtek különben nagyon durván tudna viselkedni és mind azokkal akik rosszat csinálnak neki vagy azokat akiket szeret sőt ha nem tartsátok magatokat azokhoz a dolgokhoz (elvekhez) magatokat akkor 1 figyelmeztetés után ki dob titeket mert neki nem sarki qurva meg olcsó lotyó kell hanem egy tisztességes nő ":P
a lényeg nagyon agresszív tudna lenni szellemileg de sosem hazudik nőket nem ver fizikai agresszió csak önvédelem szempontjából lenne
heves vérmérsékletű de meg tudja tartani a nyugalmát persze ha csak az úgy nem kíván azonnali beavatkozást :PP ez most ilyen polgár pukkasztás
továbbá kissé nárcisztikus és picit örült is vagy mondhatni egyéni gondolkodása van
a kör közepéről lenne szó kissé + egy kis érzelmi és szellemi terror ha nem tartod magadat a dolgokhoz :PPP :"DDD de nem tart senki sem pisztolyt a fejedhez bármikor elmehetnél pont ez a lényege :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!