Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Az alábbi két férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Az alábbi két férfi közül melyiket választanátok inkább? (Jófiú vs rosszfiú)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy puskát nyomnak a fejedhez és muszájna választani az alábbi kettő közül, melyik lenne?

--→ Jófiú:

- Visszahúzódó, csendes, introvertált

- Nem felejti el a születésnapotokat (pl vesz virágot vagy stb, a lényeg, hogy gondolt rá)

- Odafigyel másokra/rád, romantikus

- Ha kell besegít a házimunkában is

- Segít a gyereknevelésben (vagy rosszabb esetben kifizeti a gyermektartásit)

- Konfliktuskerülő, nem balhézik, inkább lenyeli a békát

- Nincsenek tetoválásai, nem cigizik, nem iszik, nem drogozik

- Megbízható, nem csal meg, hűséges

- Rossz a humorérzéke és inkább bentülős, egyáltalán nem bulizós

--→ Rosszfiú

- Hangos, extrovertált

- Egocentrikus, nem nagyon érdeklik mások

- Elsősorban a saját igényeivel foglalkozik. Pl ha hazajön munkából (már ha dolgozik egyáltalán és nem bűnöző) nem az az első kérdése "mi történt veled drágám?", hanem "mit főzté nekem asszony?"

- Soha egyáltalán nem segít be a házimunkába. Szanaszéjjel dobálja a holmijait (amit természetesen neked kell takarítani)

- Gyerekre sz*rik magasról. A gyerektartásit soha nem fizeti be.

- Ha ki kell állnia magáért azonnal ugrik. A legapróbb dolgokért is ádáz harcot tud folytatni és nem fél konfrontálódni senkivel sem.

- Szét van tetoválva, láncdohányos, rendszeresen lerészegedik és időnként bedrogozik is

- Ha lehetősége van rá, megcsal téged. Időnként megdug másokat is.

- Jó humorérzéke van, szeret bulizni és kijárni, ha bármikor kedvetek támad elmenni bulikázni rá számíthattok

Vegyük úgy, hogy most mindkettő ugyanolyan gazdag. Tehát most a pénz és anyagiak vagy egyéb más tényezőket vegyük ki.

2021. okt. 3. 01:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
37%
A tetováláshoz miért ilyen nénikés a hozzáállás?
2021. okt. 3. 03:21
 22/88 anonim ***** válasza:
68%
A rosszfiùt, mert én is ilyen vagyok.
2021. okt. 3. 06:03
 23/88 anonim ***** válasza:
41%
Ennek a kerdesnek amugy mi ertelme?
2021. okt. 3. 07:03
 24/88 anonim ***** válasza:
78%
Ha mindenképpen fejbe lőnek,akkor minek választani?
2021. okt. 3. 07:40
 25/88 anonim ***** válasza:
71%

Akkor vegyük sorra:

"Jófiú":

- én is introvertált vagyok

- nem érdekel, hogy megjegyzi-e a születésnapomat

- ha inkább lenyeli a békát minden helyzetben, akkor nem, nem figyel oda rám, a romantika nem a bonbonnal meg a virággal kezdődik

- minek csinál gyereket, ha csak kényszerből fizeti a gyerektartást?

- én is hűséges vagyok és rossz a humorérzékem

"Rosszfiú"

- hogy ugyanolyan gazdag mindkettő, ha lehet, hogy ő nem dolgozik?

- miért rossz, hogy szét van tetoválva? - időnként én is lerészegedtem régen, de ma már nincs ilyen káros szenvedélyem

- minek csinál gyereket ha leszarja?

- nem ragaszkodom a rendhez

- elfogadhatatlan a megcsalás egy komoly kapcsolatban

- a humorerzék jó dolog de mit értesz bulikázas alatt? Ezt a csávót nem lehet elvinni túrázni meg társasozni, de akkor ilyenkor "nem a saját érdekeit nézi"?

Ez alapján komolyra egyik se kell alkalmira meg bármelyik, tökre ambivalens a leírasod. Aki törődik velem az kilép értem a komfortzónájából, mert én is megteszem, aki meg csak magával foglalkozik az nem fog eljönni velem "bulikázni".

Az a baj a "jó fiú" szóval, hogy a jellemtelen alakok magukévá tették a kifejezést, a helyzetben leírt fickók közül látszólag egyikben sincs erkölcsi tartás: az egyik a végletekig behódol a környezete által gyakorolt negatív hatásnak, a másik meg a végletekig menekül előle.

A két fickóról azt se tudtuk meg, hogy melyik erős, melyik néz ki jól, melyik jó az ágyban? Ha ilyen "pisztolyt fognak a fejemhez és az egyik megdug" szituáció van akkor mi van ha a jófiú szorong vagy a rosszfiúnak beüt az alkohol és nem áll fel? Akkor meghalok mert nem csináltam egyikkel sem? Honnan tudom meg a kényszerhelyzetben pár perc után , hogy melyik milyen jellem?

Amúgy ha erőszakból kell mondjuk kihordanom valaki gyerekét akkor attól vállalom akit utána sose látok, mert nem szeretném, ha csak találkoznék velük az utcán akkor nyilván a csendes fickó győzne meg, egészen addig amíg hagyja, hogy valami szörnyűség történjen velem vagy a gyerekkel, mert "nem akarja vállalni a konfliktust".

Nem értem, hogy hogyan gondoltad egy percig is komolyan ezt a kérdést.

2021. okt. 3. 07:48
 26/88 anonim ***** válasza:
82%
Egyiket sem, soha.
2021. okt. 3. 07:48
 27/88 anonim ***** válasza:
35%

A rosszfiút. 100% hogy jobb az ágyban, nem is beszélve arrol hogy nem papucs, utálom a papucsokat. Halálom ha egy férfi házimunkát végez, számomra a férfiasság ellentéte.

Miután összejönnék vele, azt mondanám hogy a kérdező kikezdett velem, és jól megveretném, amiért egy ilyen beteg állat.

Gondolom a kérdező "jófiúnak" hiszi magát, pedig egyáltalán nem az, sokkal több rosszindulat van benne mint a felvázolt "rosszfiúban", arról nem is beszélve hogy titokban ő akarna lenni, csak nincs hozzá töke. Szokásos incel hiszti.

2021. okt. 3. 08:29
 28/88 anonim ***** válasza:
91%
Mintkettő meg fog csalni, úgyhogy a rosszfiút, ott legalább nem érne felkészületlenül a dolog. De amúgy egyiket sem.
2021. okt. 3. 08:38
 29/88 anonim ***** válasza:
18%
Minden nő a rosszfiút választaná, de még maguknak sem vallják be. Szerintem még itt is férfiak nyomtak inkább a rosszfiúra.
2021. okt. 3. 09:49
 30/88 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, te sem vagy teljesen komplett, ha ennyire komolyan veszel egy ennyire ostoba kérdést.

Viszont én aztán ne álljak a boldogságod útjába: összejönnék a rosszfiúval, mert az unalmasságot egy napra se tudom eltűrni, majd egy hét után szakítanék vele és keresnék egy normális férfit. Remélem most megnyugodott a pici lelkecskéd.

Az a vicces, hogy az általad leírt "jófiú" sem egy jó jellem. Van pár jó tulajdonsága, de ezek ellenére lehet egy szörnyű jellem. Látod, pont ezért nem kéne ennyire szélsőségesen gondolkoznod, nem is értem mi a problémád.

2021. okt. 3. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!