Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a diploma meg nyelvvizsg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Ezelőtt nem vettem észre, hogy az emberek aszerint választanának párt, hogy milyen végzettsége van, stb. Most meg már embertelen, hogy ez mennyire fontos lett. Miért ?

2021. aug. 26. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Itt a példa, hogy diplomával még lehetsz suttyó, proli stílussal, pocsék melóval

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

2021. aug. 27. 20:30
 62/64 anonim ***** válasza:
23%
#60 Jól sejtettem, semmi. Ezért vered itt a nyálad. Érdekes, hogy a "büfé szak" kifejezést kimondottan olyanok használják, akik még azt sem lennének képesek elvégzeni.
2021. aug. 27. 22:05
 63/64 anonim ***** válasza:
17%

Nekem a nem tudom hányas női hölgy válaszából, csak a D kosár maradt meg. Amit teljesen feleslegesen hozott fel, mert így csak az lebeg a szemem előtt. Miközben élőben, ha szép a szeme, kellemes a hangja, jó a humora, azokra is figyelek, így viszont csak "hmm, D kosár az etalon, mindjárt írok neki" gondolat kavarog.

Nem fogok persze, csak példa arra, hogy egy irreleváns mondat mennyire el tudja vinni a lényegről a fókuszt.

2021. aug. 27. 23:02
 64/64 anonim ***** válasza:
72%
62 egy remek példa arra, hogy egy papírtól nem leszel IQ bajnok, sem szent ember
2021. aug. 28. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!