Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a diploma meg nyelvvizsg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Ezelőtt nem vettem észre, hogy az emberek aszerint választanának párt, hogy milyen végzettsége van, stb. Most meg már embertelen, hogy ez mennyire fontos lett. Miért ?

2021. aug. 26. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
42%
Én csak azt vettem észre, hogy bármilyen normálisan is elbeszélgettünk és kiderült, hogy az írásom ellenére nem diplomás értelmiségi vagyok csak szimpla gyári munkás husss eltűnt a lány :D csalódást okoztam :D szerencsére nem mindenki agyhalott.
2021. aug. 26. 12:01
 32/64 anonim ***** válasza:
37%

A poén az, hogy több diplomás nő van, mint férfi.

Nem kell diploma egy alap matekhoz, hogy valaki rájöjjön, hogy lejjebb kellene adni ebből a hamis elvárásból és belátni, hogyha ennyire görcsösen ragaszkodik valaki egy papírhoz, akkor várhat.

2021. aug. 26. 12:31
 33/64 anonim ***** válasza:
75%
#32 De miért hamis elvárás a diploma, ha egy férfi meg nagymellű nőt akar, vagy házias nőt, az jogos? Amúgy meg rengeteg diplomás nőnek nem diplomás a párja, az én ex férjem sem volt diplomás. De azért az durva, hogy ha a társkeresőn odaírom, hogy legalább érettségit várnék el, akkor is a jelentkezők nagy része szakmunkás, de ha érettségizett is, nincs meg az a hatalmas kulturális színvonal amiről ti itt ódákat rebegtek. Nem vagytok hajlandóak megérteni és elfogadni, hogy mindenki úgy választ párt ahogy jólesik. Ti is és a nők is.
2021. aug. 26. 13:47
 34/64 anonim ***** válasza:
30%

azt ugye tudod, hogy egy eléggé szűk metszet várja el a nagy mellet.

Ha szerinted mindneki úgy választ párt, ahogy akar, miért akadsz ki a nagymellű, meg házias nőn? Amúgy szerintem ELVÁRÁS, hogy valaki legyen házias ha férfi, ha nő.

2021. aug. 26. 13:51
 35/64 A kérdező kommentje:

11/22

Gondolom ugyanaz vagy. Neked valószínűleg valamilyen komoly problémáid lehetnek, teljesen kivagy holott én csak egy szimpla kérdést tettem fel, mivel ezelőtt ezt nem tapasztaltam.

Egyébként nő vagyok, van egy érettségim és egy szakmám. Direktbe nem ismerkedem, de valahogy most hogy jobban foglalkozom ezzel a témával (társkeresés), ezt vettem észre.

Senki nem akar benned bűntudatot kelteni azért, mert valami alapján szűrsz. Legalábbis én biztos nem, nem tudom, hogy neked miért ez jött le a kérdésemből. Méghozzá elég agresszív stílusban nyilvánulsz meg, holott erre semmi okod nincs.

2021. aug. 26. 13:52
 36/64 A kérdező kommentje:

"Kedves kerdezo, lehet utanam csinalni. Amig csak szoban bizonygatod, hogy te milyen muvelt meg okos vagy, addig az nem er semmit. A tetteid mutatjak, hogy mennyit ersz, nem az, amit allitasz magadrol. Ha te bennemaradsz a egyszeru melos szerepben, akkor te egy egyszeru melos maradsz, mindenki mas szemeben. Plane vadidegenek szemeben. Torj ki, ha megvan ra a kepesseged, vagy fogadd el a sorsod, ha nincs."

Nem értem, hogy miért támadtok le, én egyáltalán nem írtam, hogy melós vagyok. Sőt, nem is akartam bizonygatni, hogy én mennyire okos és művelt vagyok, nem is írtam semmit a 23-as komment előtt, szóval ez teljesen abszurd.

2021. aug. 26. 13:55
 37/64 anonim ***** válasza:
36%

Lehet lepontozni. Ugy irom, hogy 90% ban diplomas nokkel ismerkedem, 25-33 kozott.

Csodtomeg a tobbseg. Kommunikalni nem tud, nincs erdeklodese, mindenkit lenez, alkesz, egoista, alpari.

Az van, hogy a nok tobbsege el van ferfiasodva es baromi lusta, gyerekes es felelosseget sem kepes felvallalni.

Lusta: Azert van elvaras lista, mert egy diseny meseben el es baromi lusta tarsat KERESNI, dolgozni magan vagy beletenni az ismerkedesbe, mondvan o a no. Elvarja a tokeletes pasit, mert szerinte akkor nem kell megdolgozni egy kapcsolatert, neki jar, eleg csak neki elvarni, majd csak a pasi teper, az a dolga. O majd valogat, persze a rosszat es majd sir a neten, hogy szenved. A kapcsolat nem egy elvaras listanak valo megfelelesrol es olbetett kezzel varakozasrol szol, hanem a masik feltetel nelkuli szereteterol, elfogadasarol, osszecsiszolodasrol es kozos tervezesrol.

Gyerekes: allandoan haritja a felelosseget, mindenert a ferfi a hibas. Felnott emberek ugy ismerkednek, hogy azt varja, a pasi mikor olvas a gondolataiba, mert kommunikalni nem tud, erzeseiert nem vallal felelosseget, o jeleket kuld...lol. a pasi dolga erdeklodni, fizetni, nyelni a jatszmakat, kitalalni mire gondol a masik, 0-24 ben keresni, erdeklodni, kedvesnek lenni, elnezni a hisztit es turni a megalazo elutasitast. Neki meg annyi a dolga, hogy ul, var a pasira, aki kipipalja a listacskan a pontokat aki ilyen-olyan, mert neki ez jar. De ha egy pipa is hianyzik, akkor ajjajj jon a hiszti es a hol a rendes pasi siras. Mindig a masikat hibaztatja, ahelyett, hogy magaba nezne, de ezt az egoja nem engedi.

Ferfias: akarhanyszor ismerkedem, a kisasszonynak racionalis, anyagi elvarasai vannak. Maguktol sosem viszik a beszelgetest, nem erdeklodnek, nem kommunikalnak, ja es nagyon a kulsore mennek. Max kimerul az erdeklodes abban a kerdesben, hogy mi a vegzettseged, munkad, de van, aki pofatlanul bekerdez, hogy mennyit keresek es hol a kocsi. Ennyi erdeklodest mutatnak max, ha valaszt kaptak, nem erdeklodik tovabb, megy a kovi pasira. Belso tulajdonsag nem szamit, meg sem tudjak fogalmazni mit akarnak, de nagyzolni tudnak, hany pasival fekudtek le, mennyien irnak nekik, mennyit randizik. Csereli a randipartnereket, mondvan "a helyem keresem", amikor csak lusta es fel felvallalni egy kapcsolatot, kitartani valaki mellett, idot es energiat fektetni abba, hogy megismerje a masikat. ezert jon a kifogasok, a tokeletes lista alapjan elvaras es a masik elutasitasa hulye indokokkal. Neki nincs ideje rendesen ismerkedni, hagyni a sz..ros listat, hiszen barmikor bejohet a tuti tinder party, nem pazarolja az idejet egy olyanra, akinek nem netto haromszazas a fizetese, hiaba tokeletes apajelolt.

A cel az csak anyagi. Belso fejlodes, normalis elet az nevetseges, a cel az csak jo pozi, vallalkozas, penz lehet szerintuk es aki nem etteremben eszik, nem utazik kulfoldre, az nyomorogva el es vesztes es menjen az anyjahoz nyavogni.

Isznak, mint az allat es a kocsmabat elobb felismeri, mint a porszivot. Inkabb kajat rendel, mert megalazo kajat csinalni, es takaritot berel, mert o bizony nem fog rendet tartani, annyi dolga van neki.

Csak a statusz, anyagi es racionalis javak kellenek, mikozben szetgyurjak az agyukat es elmorzsolnak egy konnycseppet a luzer pasik miatt, akik nem kepesek megfelelni egy kitalalt alomlistanak.

El vagytok tevedve. Ne csodalkozzatok, ha egyedul maradtok es a pitianer elvarasaitokkal, hozzaallasotokkal nem lesz normalis kapcsolatotok, csak pasitok 1-2 evre. De az eleg, hiszen le kell cserelni a masikat, mint egy telefont.

Egy olyan nobol, aki a kocsmaban ucsorog, idegbeteg es az erzeseit sem tudja kifejezni, bunko es felszines, takaritani sem hajlando, fozni sem tud, es csak a statusz, racionalis javak erdeklik, mert lecserel, mint egy zoknit, ha nem vahy tokeletes; semmit nem nezek ki es nemhogy a gyerekeim anyjat nem latom benne, de mar egy kapcsolatot sem remelek az ilyentol es inkabb balra huzom, mert nem egy hisztis ferfit keresek, hanem egy not.

Persze. A ferfi hibas ebben is...nyilvan.

2021. aug. 26. 14:33
 38/64 anonim ***** válasza:
69%
37-es, te napiszarról szeded össze a randipartnereidet? Én egy ilyen nőt nem ismerek, nemhogy többet!
2021. aug. 26. 14:39
 39/64 anonim ***** válasza:
59%

#34 Nem kiakadtam, hanem leírtam, mit várnak el a férfiak sokan. Szerinted ez nekem a D kosaras mellemmel mekkora probléma? Semekkora, engem viszont sért, amikor valaki csak a melleimet bámulja és emiatt akar ismerkedni velem. A háziassággal sincs bajom, ha ő is házias és felesbe megy a házimunka. De aki eleve így keres, azt szóra sem érdemes méltatni. Amúgy intelliens férfiak többsége is elvárja ám ezt a nőtől, sok férfi diplomás nőt keres és nem véletlenül.

Kérdező, azért támadtak téged így be, mert összekevertek a munkás csávóval aki mindig azért sír mert a diplomás nők felszínesek és nem őt akarják. Mondjuk nőként te nem tudom, hol futsz bele hogy mindenki diplomát vár el tőled meg nyelvtudást, a férfiak amúgy valóban lazábbak ebben a témában, mint a nők. De ha te olyan művelt vagy, akkor aztán pláne nem értem ezt az álszent kérdést. Nem egyértelmű, hogy művelt ember művelt párt keres és ezt valami alapján szűrni kell?

2021. aug. 26. 14:42
 40/64 A kérdező kommentje:

"Mondjuk nőként te nem tudom, hol futsz bele hogy mindenki diplomát vár el tőled meg nyelvtudást, a férfiak amúgy valóban lazábbak ebben a témában, mint a nők. De ha te olyan művelt vagy, akkor aztán pláne nem értem ezt az álszent kérdést."

Hihetetlen😂😂. Ti retardáltak vagytok vagy mi van? Mi az, hogy "De ha te olyan művelt vagy" ? Hol írtam én olyat, hogy én művelt vagyok, vagy én mennyire szuper embernek tartom magam könyörgöm. Mi bajotok van?

Olyat sem írtam, hogy tőlem diplomát meg nyelvtudást várnának el, egy szóval nem írtam ezt. Sőt, írtam is, hogy nem ismerkedem, így még jobban nem értem, hogy ezeket ti honnan szeditek, amikor én nem is írok ilyeneket?

2021. aug. 26. 15:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!