Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?
De akkor a gyengébbek kedvéért kicsit jobban elmagyarázom.
Elsősorban nő vagyok, van egy érettségim és egy szakmám. Ped. asszisztens vagyok.
Nemrég lett vége a kapcsolatomnak, eddig nem nagyon foglalkoztam a "társkereséssel", magában sem, mint téma. De most, mivel szingli vagyok, így olvasok cikkeket és többet foglalkozom ezzel a témával. Ettől függetlenül én jelenleg nem ismerkedem, nem vagyok fent társkeresőkön, sem semmi egyéb.
Pontosan ezért is született meg a kérdés,
"Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?"
Ezelőtt én úgy érzékeltem, hogy az emberek előbb megismerték egymást és az volt a lényeg, hogy jól érezzék magukat egymással, legyenek egy hullámhosszon, közös érdeklődési kör, stb.
Most viszont a legelső szempont az a diploma, meg a nyelvvizsga. És majd csak ezután a többi. Ha ez nincs meg, megsem akarnak ismerni egy embert. Én ezt látom, ezt olvasom, ezt hallom. Nem azt mondom, hogy ez kivétel nélkül mindenkire igaz, de én így érzékelem. Ezért is tettem fel ide a kérdésemet, és nem értem, hogy ez hogy ment át személyeskedésbe?
"Olyat sem írtam, hogy tőlem diplomát meg nyelvtudást várnának el, egy szóval nem írtam ezt. Sőt, írtam is, hogy nem ismerkedem, így még jobban nem értem, hogy ezeket ti honnan szeditek, amikor én nem is írok ilyeneket?"
Ha nem ismerkedsz, honnan tudod, hogy a társkeresésben ki mit vár el manapság? Komolyan annyira retardált vagy, hogy felteszel egy kérdést csak úgy, minden alap nélkül? Ha ezt tapasztalod társkeresőn és beszélni akarsz róla, nosza. De ha nem is tapasztalsz semmit, honnan tudod, hogy a nőknek/férfiaknak milyen elvárásokkal kell szembesülnie? Ugye nem a gyakoriról? Mert az még viccnek is rossz.
"Ezelőtt én úgy érzékeltem, hogy az emberek előbb megismerték egymást és az volt a lényeg, hogy jól érezzék magukat egymással, legyenek egy hullámhosszon, közös érdeklődési kör, stb.
Most viszont a legelső szempont az a diploma, meg a nyelvvizsga. És majd csak ezután a többi."
Ez azért van, mert egyre többen online kezdik az ismerkedést, úgy meg csak ilyen konkrétumokat lehet kideriteni egymásról, azt nem, hogy ha egy légtérben töltenétek mondjuk egy órát, az milyen érzés lenne.
"El vagy maradva az onkepedtol. Olyan, hogy erettsegizett ertelmisegi meg nem letezik.A szukseges, de nem elegseges feltetel hozza a diploma. A fogalmakkal legyunk mar tisztaban."
Te már megint miről beszélsz itt?😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫 Hát ez nem igaz. Miről beszélsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!