Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a diploma meg nyelvvizsg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Ezelőtt nem vettem észre, hogy az emberek aszerint választanának párt, hogy milyen végzettsége van, stb. Most meg már embertelen, hogy ez mennyire fontos lett. Miért ?

2021. aug. 26. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
63%
Én nem értem sok nő mire fel vár el magas fokú képzettséget, miközben ők az instán qurvuláson kívül nem doktoráltak semmiből.
2021. aug. 26. 15:44
 42/64 A kérdező kommentje:

De akkor a gyengébbek kedvéért kicsit jobban elmagyarázom.

Elsősorban nő vagyok, van egy érettségim és egy szakmám. Ped. asszisztens vagyok.

Nemrég lett vége a kapcsolatomnak, eddig nem nagyon foglalkoztam a "társkereséssel", magában sem, mint téma. De most, mivel szingli vagyok, így olvasok cikkeket és többet foglalkozom ezzel a témával. Ettől függetlenül én jelenleg nem ismerkedem, nem vagyok fent társkeresőkön, sem semmi egyéb.

Pontosan ezért is született meg a kérdés,

"Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?"

Ezelőtt én úgy érzékeltem, hogy az emberek előbb megismerték egymást és az volt a lényeg, hogy jól érezzék magukat egymással, legyenek egy hullámhosszon, közös érdeklődési kör, stb.

Most viszont a legelső szempont az a diploma, meg a nyelvvizsga. És majd csak ezután a többi. Ha ez nincs meg, megsem akarnak ismerni egy embert. Én ezt látom, ezt olvasom, ezt hallom. Nem azt mondom, hogy ez kivétel nélkül mindenkire igaz, de én így érzékelem. Ezért is tettem fel ide a kérdésemet, és nem értem, hogy ez hogy ment át személyeskedésbe?

2021. aug. 26. 15:52
 43/64 anonim ***** válasza:
63%

"Olyat sem írtam, hogy tőlem diplomát meg nyelvtudást várnának el, egy szóval nem írtam ezt. Sőt, írtam is, hogy nem ismerkedem, így még jobban nem értem, hogy ezeket ti honnan szeditek, amikor én nem is írok ilyeneket?"

Ha nem ismerkedsz, honnan tudod, hogy a társkeresésben ki mit vár el manapság? Komolyan annyira retardált vagy, hogy felteszel egy kérdést csak úgy, minden alap nélkül? Ha ezt tapasztalod társkeresőn és beszélni akarsz róla, nosza. De ha nem is tapasztalsz semmit, honnan tudod, hogy a nőknek/férfiaknak milyen elvárásokkal kell szembesülnie? Ugye nem a gyakoriról? Mert az még viccnek is rossz.

2021. aug. 26. 16:48
 44/64 anonim ***** válasza:
10%

38

Az osszes no ilyen.

2021. aug. 26. 16:49
 45/64 anonim ***** válasza:
60%
Bocsánat, előbb válaszoltam az előző kommentedre de most olvastam az utolsót. Tehát cikkekből. Gratulálok. Még nem ismerkedsz de már ez a probléma? Kezdj ismerkedni ha akarsz, aztán meglátod, ki mit vár el tőled. Ne az itt válaszoló 10 ember véleménye meg hülye cikkek alapján alkoss véleményt.
2021. aug. 26. 16:50
 46/64 anonim ***** válasza:
34%
9: Nem mindenki szeret nyaralni, akkor sem, ha felsőfok közeli angol tudása van. Én sem.
2021. aug. 26. 21:38
 47/64 anonim ***** válasza:
67%

"Ezelőtt én úgy érzékeltem, hogy az emberek előbb megismerték egymást és az volt a lényeg, hogy jól érezzék magukat egymással, legyenek egy hullámhosszon, közös érdeklődési kör, stb.

Most viszont a legelső szempont az a diploma, meg a nyelvvizsga. És majd csak ezután a többi."

Ez azért van, mert egyre többen online kezdik az ismerkedést, úgy meg csak ilyen konkrétumokat lehet kideriteni egymásról, azt nem, hogy ha egy légtérben töltenétek mondjuk egy órát, az milyen érzés lenne.

2021. aug. 27. 07:25
 48/64 anonim ***** válasza:
77%
#47 Ott a pont. Az online ismerkedésre nem lehet ráhúzni azt, amit élőben tapasztalsz, és fordítva. Ismerkedj élőben és problem solved.
2021. aug. 27. 07:58
 49/64 anonim ***** válasza:
65%
Az online tarskereses a boseg zavarat hozta. Ugyanugy, amikor egy titkarnoi allasra is jelentkeztek 500-an, ott is szurni kellett a jelentkezoket valamivel, nem hivhattak be mind az 500-at egy feloras beszelgetesre. Volt ahol a vegzettsegre mentek, kivalogattak a diplomasokat. Volt ahol a fenykep dontott es volt ahol a nyelvtudas. Olyat is halottam, hogy feldobtak az oneletrajzokat, es amelyikek az asztalra estek, azokat behivtak, ami nem, azt nem. A lenyeg, hogy addig addig emeltek az elvarasokat, amig leszukult a jelentkezok kore egy kezelheto mennyisegre. Ugyanez megy a tarskereso piacon is, mindenki beallit egy olyan szintet maganak, ahol meg azt hiszi, vagy remeli, hogy meg labdaba rug a masiknal. Ha nekem diplomam van, akkor szerintem nem tulzas, ha en is diplomas tarsat keresek. Persze jelolgettek idosebbek, dohanyzok, alcsonyabb vegzettseguek, de nem fokuszaltam rajuk. Vegul megtalaltam a mostmar felesegemet, aki eppen a masoddiplomajat csinalta. Tulzas volt az elvarasom? Az elet azt igazolta, hogy nem. Kellett volna foglalkoznom azokkal, akik nem tartoztak a celcsoportomba? Lehetett volna, de joval nagyobb esely volt ra, hogy nem talalunk kozos hangot. A muveltseget, a tajekozottsagot, az olvasottsagot nem adjak ingyen. Magyarorszagon sportot uznek belole az emberek, hogy "megvan az erettsegi es soha tobbet nem ulok iskolapadba". Az ilyen nem is kepzi magat, lenezi a tanulast, a tajekozottsaga, muveltsege csapnivalo, es gyakran valnak eszmek, izmusok, ideologiak aldozatava. Ezert mondtam, hogyha ugy erzed tobb van benned, akkor szerezd meg a diplomat. Sokaknal ez vizvalaszto es van is mogotte racionalitas, nem keves. Az lenne a legjobb, ha mindenki elerne a legmagasabb vegzettseget, amire kepes es nem lenne szegyen tanulni. Ehelyett mindenki a masikra irigykedik, a masikban keresi a hibat es fel van haborodva, ha kevesebbnek gondoljak, mint ami a sajat onkepe. El vagy maradva az onkepedtol. Olyan, hogy erettsegizett ertelmisegi meg nem letezik. A szukseges, de nem elegseges feltetel hozza a diploma. A fogalmakkal legyunk mar tisztaban.
2021. aug. 27. 08:06
 50/64 A kérdező kommentje:

"El vagy maradva az onkepedtol. Olyan, hogy erettsegizett ertelmisegi meg nem letezik.A szukseges, de nem elegseges feltetel hozza a diploma. A fogalmakkal legyunk mar tisztaban."

Te már megint miről beszélsz itt?😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫 Hát ez nem igaz. Miről beszélsz ?

2021. aug. 27. 08:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!