Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?
14: igen, feltett egy kerdest, de ez kb azzal egyenerteku, hogy ‘miert szeretik az emberek a vaniliafagylaltot?’.
itt a forumon nagy divat lett szamonkerni a nok parkeresesi prefernciait. miert kell a noknek magas ferfi? miert nem kell a noknek melos ferfi? miert nem kell a noknek elhizott, igenytelen ferfi? stb stb.. ezek mind burkolt szamonkeresek. erdekes modon a masik oldalrol nem sok ilyesmivel talalkoztam.
erdekes, en se kerdezgetem, higy ‘miert kell a pasiknak nagymellu no?!’. elfogadom, hogy valakinek ezt tetszik, valakinek az, akinel a C-s mell a beugro, azzal valoszinuleg nem egymast keressuk es kesz, total hidegen hagy, hogy o az oriasi mellekre izgul, engem nem bant vele, pedig kis mellem van.
el kene mar fogadni, hogy mindenki mas parameterek alapjan valaszt part. valakinek D-s mell kell es darazsderek, a masiknak diploma, a harmadiknak az, hogy kivulrol vagja az orosz irodalmat, a negyediknek az, hogy legalabb 150 kilo legyen.. felesleges ezen kiakadni.
leirtam, nekem miert fontos a diploma, de attol meg igenis szamobkeronek erzem a kerdest, mintha buntudatot akarna kelteni bennem, hogy merek ez alapjan szurni.
26
tévedsz. Ha itt egy pasi leírja a hülye külsőségekbeli elvárását, olyan oltást kap, hogy azt is megbánja, hogy leírt ide valamit.
Én nem várom el, nem ez alapján választok. De a rendes munkát, a valamit akarok kezdeni az életemmel igen is elvárom.
Sztm is hülyeség ez alapján választani párt, de van akinek ez fontos és ebben sincs semmi követni való. Mindenki más!
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!