Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a diploma meg nyelvvizsg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Ezelőtt nem vettem észre, hogy az emberek aszerint választanának párt, hogy milyen végzettsége van, stb. Most meg már embertelen, hogy ez mennyire fontos lett. Miért ?

2021. aug. 26. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
3%
Nyelvvizsga=én nem tudok semmi idegennyelvet, de utazni azt szeretnék, ezért olyan pasi kell, aki elvisz ide-oda.
2021. aug. 26. 10:11
 22/64 anonim ***** válasza:
64%

14: igen, feltett egy kerdest, de ez kb azzal egyenerteku, hogy ‘miert szeretik az emberek a vaniliafagylaltot?’.

itt a forumon nagy divat lett szamonkerni a nok parkeresesi prefernciait. miert kell a noknek magas ferfi? miert nem kell a noknek melos ferfi? miert nem kell a noknek elhizott, igenytelen ferfi? stb stb.. ezek mind burkolt szamonkeresek. erdekes modon a masik oldalrol nem sok ilyesmivel talalkoztam.

erdekes, en se kerdezgetem, higy ‘miert kell a pasiknak nagymellu no?!’. elfogadom, hogy valakinek ezt tetszik, valakinek az, akinel a C-s mell a beugro, azzal valoszinuleg nem egymast keressuk es kesz, total hidegen hagy, hogy o az oriasi mellekre izgul, engem nem bant vele, pedig kis mellem van.

el kene mar fogadni, hogy mindenki mas parameterek alapjan valaszt part. valakinek D-s mell kell es darazsderek, a masiknak diploma, a harmadiknak az, hogy kivulrol vagja az orosz irodalmat, a negyediknek az, hogy legalabb 150 kilo legyen.. felesleges ezen kiakadni.

leirtam, nekem miert fontos a diploma, de attol meg igenis szamobkeronek erzem a kerdest, mintha buntudatot akarna kelteni bennem, hogy merek ez alapjan szurni.

2021. aug. 26. 10:14
 23/64 anonim ***** válasza:
90%
Egyszeri melos. A technikusi vizsga utan en is egy gyarba mentem dolgozni 4 muszakba. Lattam en is, hogy milyen szint az. Azt is, hogy nem vagyok oda valo, en is okosabbnak, muveltebbnek ereztem magam. A kulonbseg az koztem es a kerdezo kozott, hogy en 1 ev utan mar karbantarto voltam ugyanazon a gyartosoron szinten 4 muszakban, majd 3 ev utan atvettek az informatikara 8-tol fel 5-ig. Kesobb megcsinaltam a diplomamat is 2 gyerek mellett. Kedves kerdezo, lehet utanam csinalni. Amig csak szoban bizonygatod, hogy te milyen muvelt meg okos vagy, addig az nem er semmit. A tetteid mutatjak, hogy mennyit ersz, nem az, amit allitasz magadrol. Ha te bennemaradsz a egyszeru melos szerepben, akkor te egy egyszeru melos maradsz, mindenki mas szemeben. Plane vadidegenek szemeben. Torj ki, ha megvan ra a kepesseged, vagy fogadd el a sorsod, ha nincs.
2021. aug. 26. 10:14
 24/64 anonim ***** válasza:
30%
Ha diplomát akar, az olyan mintha azt mondaná, hogy "meguntam a folyamatos szexelést, most már gyereket akarok instára"
2021. aug. 26. 10:21
 25/64 anonim ***** válasza:
18%
Haha. Barhol dolgoztam a nagy diplomadok a sajat feladatkoruket nem tudtak elvegezni, 2 osszefuggo mondatot nem ertettek meg, egy emailt nem tudtak angolul megirni, cserebe hallgathattam a pialos-romkocsmas sztorikat
2021. aug. 26. 11:00
 26/64 anonim ***** válasza:
61%
22: ez amúgy jellemző. Nőként bármilyen elvárásom van, akármennyire jogos (akár logikusan, akár magamhoz képest is), biztos, hogy jön olyan, aki számonkér, hogy "de hát akkor nem adsz esélyt szegény Lajoskának, pedig biztos jó lenne neked" meg "felszínes vagy"... olyanokra pl., hogy nem akarok távkapcsolatot ismerkedés elején, vagy hogy elvárom, hogy a leendő párom 3 mondatot le tudjon írni egy rakat helyesírási hiba nélkül. Ezt valahogy fordítva ritkábban látom, meg akármilyen elvárásai vannak egy férfinak, biztos, hogy megjelenik még 10, aki tapsol hozzá, akármennyire magas az adott elvárás saját magához képest... "pocakos gyári melósként nekem csak a vékony, csinos, értelmiségi nő a jó", "a nők csak 20onévesen jók párkapcsolatra, 47F", "a nő tudjon nokedlit szaggatni".
2021. aug. 26. 11:06
 27/64 anonim ***** válasza:
16%

26

tévedsz. Ha itt egy pasi leírja a hülye külsőségekbeli elvárását, olyan oltást kap, hogy azt is megbánja, hogy leírt ide valamit.

2021. aug. 26. 11:33
 28/64 anonim ***** válasza:
86%
27: csakhogy azt nem a férfiaktól kapja általában...
2021. aug. 26. 11:36
 29/64 anonim ***** válasza:
10%
képzeld, férfiaktól IS
2021. aug. 26. 11:41
 30/64 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várom el, nem ez alapján választok. De a rendes munkát, a valamit akarok kezdeni az életemmel igen is elvárom.

Sztm is hülyeség ez alapján választani párt, de van akinek ez fontos és ebben sincs semmi követni való. Mindenki más!

N29

2021. aug. 26. 11:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!