Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok,172/55, szőke, kék szemű. Diploma, nyelvvizsga van. Ennyi idősen tudok még pasizni?
Attól függ, milyen pasit szeretnél és milyen célból. Ez két nagyon fontos paraméter. Más szükségeltetik a szex kapcsolatra váró jó pasik és a komoly kapcsolatra váró jó pasik beszerzésére. Utóbbi ugyanis majdnem lehetetlen, de az első nem nehéz, ha nézel ki valahogy.
Ha átlagos is megfelel, tovább bővül a kör. Engem a megfogalmazásod zavar egy kissé. Kb annyira éretlen, mint amikor a pasik "csajoznak". Számomra a csajozás/pasizás mást jelent, mint az, hogy szeretném megtalálni életem párját. Szóval pontosíts.
"Diploma, nyelvvizsga van."
És? Állásinterjú ez, vagy mi?
Pasizás: flörtölés, laza szexkapcsolat, egyéjszakás, ilyenek. Nem férjet keresek. Az érdekel, hogy el tudom-e csavarni a férfiak fejét ennyi idősen, meg mondjuk majd 1-2 év múlva is.
Nekem a diploma, nyelvvizsga fontos és alap.
"Nekem a diploma, nyelvvizsga fontos és alap."
És? A pasinak meg akit kinézel, lehet, hogy tök mindegy van-e diplomád/nylevvizsgád.
"Pasizás: flörtölés, laza szexkapcsolat, egyéjszakás, ilyenek. Nem férjet keresek."
Akkor meg pláne nem számít, hogy milyen végzettséged és papírjaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!