Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves vagyok,172/55, szőke, kék szemű. Diploma, nyelvvizsga van. Ennyi idősen tudok még pasizni?
Remelem ez a kerdes - ennyi idosen nem komoly.
:)
“ Pasizás: flörtölés, laza szexkapcsolat, egyéjszakás, ilyenek. Nem férjet keresek. Az érdekel, hogy el tudom-e csavarni a férfiak fejét ennyi idősen, meg mondjuk majd 1-2 év múlva is.”
De miert ne tudnad? Burokban elsz?? Neharagudj hogy ezt mondom, de ciki ahogy gondolkodsz.
Ha most lennek tini, ostobanak hinnem a fenotteket. De te velem egykoru vagy. Es ugy gondokodsz, mint egy tini...
Ez egy vicc, vagy megrekedtél agyilag diploma előtt jóval.
70-80 évesen is van, aki keres, és talál párt magának.
Valószínű nem.
De sak azért mert ide írtad a kérdést.
Már ha nem kamu.
A férjem a 60 éves idős asszonyokat is kefeli.
És igen, kigyúrt és még jól is néz ki.
Én mondjuk hányok tőle, de idegen szemmel nézve....
Ez nem nő. Nincs olyan sötét nő a világon, aki a diplomával akarna egyéjszakáshoz jutni. Ez egy pasi aki azt várja, hogy elárasszák a válaszok, hogy simán, gond nélkül tud így pasizni, aztán mondogathatja, hogy egy nő az ő paramétereivel be tudna pasizni, bezzeg ő nem tud becsajozni.
Na, kérdező, talált, süllyedt? Mondjuk úgyis hazudni fogsz, tehát mindegy.
Az unalmasság és a kóróság nem korfüggő.
Az említett paramétereid teljesen jók, viszont nem árulnak el egy csomó lényeges dolgot. Az arcod milyen? A súlyodhoz elöl-hátul laposság, pálcika végtagok társulnak vagy azért van "hús", ahol kell? A hajadat sem jellemzi önmagában a színe. Na és a személyiséged? Jók a szociális készségeid? Szórakoztató, humoros, érdekes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!