Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?
2.
Nálam például soha nem volt alap elvárás, pasi problémám sem volt soha. Igaz, 30 évesen, a megteremtett anyagiak mellett, boldogan vártam már az első fiam érkezését és nem szingliként sírtam, az elvárás lista felett, hogy hol vannak a normális pasik.
A nők nagy része nem társat keres, hanem szponzort. Valakit aki egy kirakat életet finanszíroz. Ehhez meg van a minimális elvárás, hogy az illető mekkora jövedelemmel rendelkezzen. Általános nézet, hogy Magyarországon a vállalkozók, valamint a felső és középvezetők keresnek annyit amivel ezt a luxiéletet fedezni lehet. Mivel a vállalkozókhoz képest a diplomásaknak van nagyobb mozgásterük Őket stabilabbnak tartják. Ezért a társkeresőkön a bankszámlapiócák igyekeznek ez alapján szűrni.
Sikertelenségre vannak ítélve. A diplomás pasik döntő többsége már foglalt, a többi meg nem épp tinderen keres ... ha meg azon akkor a Tinder eredeti funkciójának megfelelően szexpartnert. De a csajok nem eresztenek az elvárásokból. Ők nekik a luxusélet "jár"! Egy olyan kapcsolatot akarnak, ahol nekik nem kell dolgozni. Csak járják a plázákat a barinőkkel. Kozmi, szoli, műköröm, 3D pilla, fitnessz, fodrász, szemöldöktetoválás, 4D pilla, kollagén feltöltés, pláza, ruhák, cipők, táskák, kiegészítők, ékszerek, aktuális trendnek megfelelő technikai eszközök, kocsi, kiskutya, annak ruha, stb. Mivel a HTB is lenézednő számukra, tőlük otthon sem szabad elvárni, hogy mosson, főzzön takarítson .... legyen pénzed cselédre azért ennyire ne legyél csóró!
Azok a nő aki megtalálja álmai diplomását, az a közösségi oldalakon nagyon transzparensen jelzi ezt. De nagyrészük egyedül marad a magasra helyezett és egy és ahoz makacsul, mereven ragaszkodó elvárásaiból szemernyit sem enged. De nem is szabad, ebben pedig Marozsán Szabolcsok, Szabó Péterek és Coelhok támogatják lelkileg.
Gondolom nem a dohányboltos kiscsaj akar mindenáron diplomás pasit. :D
Nyilván nagyon messze állok attól, hogy azzal kezdjek bármiféle ismerkedést így társkeresést is, hogy hát és amúgy milyen végzettséged van? Más részről az is eléggé adja magát, hogy eszembe nem jutna felszedni a hipotetikus dohányboltos kiscsajt.
Nem igazán találkoztam ezzel a jelenséggel de gondolom nem a papír a lényeg hanem a feltételezett iq / eq nagyon opcionális esetben az egzisztencia [mert hát ugye a mi csodálatos munka alapú társadalmunkban valahogy a diplomás minimálbér nem igazán magasabb mint a szakmunkás. :D ]
7.: Szerintem ilyet jóérzésű diplomás sem csinál, de értem biztos van indián síugró csak qrva ritka. Yep egy egyetemi képzést látott embertől alapvetően szerintem is elvárhatóak bizonyos személyiségjegyek mert hát azért csak ragad ránk valami odabent, de az hogy az adott szakterületen és ahhoz kapcsolódó soft skilleken túlmutató dolgok kerüljenek elő az már nem magától értetődő.
A te hsz-ed alapján: biztos van oylan mechatronikai mérnök aki tud magyarul írni egy többszörösen bővített mondatot az érzéseiről csak én még nem láttam ilyet. :D
Meg biztos van olyan történész is aki nem egy cinikus fsz, csak hát az éppen nem én vagyok.
21. században az angol nyelvtudás szerintem alapnak kellene lennie minden fiatalnak, másképp nagyon nehéz külföldön érvényesülni, nyaralni. Arról nem is beszélve, hogy a magyar média torzít, teljesen elszigetelődsz a világtól, ha nem tudsz angolul.
Diploma szükségességét eddig csak diplomás nőtől hallottam, olyan férfit kerestek, akik hasonlóak mint ők, olvasnak, érdekli a tudás, továbbképzés, ambíció.
Szerintem nincs abban semmi rossz, hogy mindenki valamilyen szűrő alapján keressen párkapcsolatot, biztos neked is van ilyen.
Diploma, HA, normális diploma = jó meló = jó fizu = jó élet.
A nőknek a legjobb ajzószer a lóvé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!