Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul, akinek se diplomàja, se nyelvvizsgàja?

Figyelt kérdés
Szerintetek buta az ilyen?

2020. szept. 23. 22:41
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%
Nem buta az ilyen nő, lehetséges, hogy sokkal jobban életközpontúbb, talpraesettebb ügyek intézésénél, mint más.
2020. szept. 23. 22:45
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert nekem sincs.
2020. szept. 23. 22:46
 3/43 anonim ***** válasza:
94%
Igen, minden további nélkül. Van diplomám, meg ilyen-olyan papírom, de az ex-évfolyamtársaim nagy részét nagyon sok érettségivel rendelkező értelmesebb ember lazán lepipálná. Az hogy ki a normális, meg a személyiség meg nem diplomafüggő.
2020. szept. 23. 22:48
 4/43 anonim ***** válasza:
97%

Ezek azok a dolgok mik kb nem érdekelnek.

A személyiség jobban.

2020. szept. 23. 23:12
 5/43 anonim ***** válasza:
97%
A diploma ugy egyébként mit számit az emberi kapcsolatok terén? Mint érzelmi intelligencia, élhető természet stb
2020. szept. 23. 23:34
 6/43 anonim ***** válasza:
31%
A diploma hianya nem zavarna, de ha nem tudna legalabb 1 idegen nyelven az igen...
2020. szept. 23. 23:41
 7/43 anonim ***** válasza:
31%
Talán igen, viszont jobb lenne ha diplomás lenne. Elég nehéz elképzelni, hogy a nem diplomás olyan legyen, mint én. Mondjuk még csak hallgató vagyok, szóval inkább hallgató nő kéne. Ha nem lenne diplomás és nyelvvizsga nélkül is tudna angolul, akkor lehetne, csak ezt nehéz elképzelni. Plusz még, hogy hasonlóan gondolkozzon mint én, kb kizárt dolog. Pont olyan vagyok, akit ez érdekel. Sőt még olyan diploma is van ami előny és ami hátrány. Ez a helyzet.
2020. szept. 23. 23:42
 8/43 anonim ***** válasza:
65%

Mi ez itt mostanában???

Napi 3-4 ilyen kérdés van. Na mindegy.

Figyu kérdező!

Egészséges, hetero férfi vagyok. Ha fullos a csaj, az sem érdekel, ha analfabéta.

Szerinted hány pasit érdekelne, hogy pl. ő orvos, vagy takarító?

[link]

2020. szept. 23. 23:43
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

5.

Sokan lenézik azokat akiknek nincs diplomája. (Elsősorban nyilván azok akiknek van, vagyis inkább mondanám úgy, hogy a diplomásoknak egy bizonyos része - ez is emberfüggő), így sokan érzik magukat kevesebbnek vagy éreznek szégyent a téma kapcsán. Itt a Gyakorin is elég gyakori (de hülyén hangzik ez), a téma kapcsán diplomás emberektől, hogy nem jönnének össze középfokú végzettséggel rendelkező emberrel. Kivételt képeznek azok akiknek már ilyen kapcsolata van, de ezekről ők maguk is állítják, hogy kivételt képeznek.

Illetve komoly problémát okoz, hogy egy olyan gazdaságú országban élünk, ahol a középfokú végzettséggel elérhető átlagos állások nagyon rosszul fizetnek, kivéve talán a "hajtsd szét magad" szakik világa akik elérik a diplomás bevételét, de cserébe meg is halnak hamar a 16 órázások közepette. Így sajnos ebben az országban a végzettség sem azt jelenti, mint egy gazdagabb országban, ahol a közepes élet egy normál és a diplomásé a luxus.

2020. szept. 23. 23:46
 10/43 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, mondjuk az a nő nekem kicsit túl szálkás, viszont nem mindegy, hogy egy fullos testű nő, akit csak szexre akarunk, vagy egy fullos nő, akit másra is. Nyilván jó nő, viszont számít más is.
2020. szept. 23. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!