Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul, akinek se diplomàja, se nyelvvizsgàja?

Figyelt kérdés
Szerintetek buta az ilyen?

2020. szept. 23. 22:41
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
89%
Igen, nekem is csak egy érettségim, meg egy szakmunkás papíron van.
2020. szept. 24. 05:15
 22/43 anonim ***** válasza:
66%

Akinek van nyelvvizsgája,az kb tudja,hogy mennyit ér.A nyelvvizsga nem =azzal,hogy tudsz is egy nyelvet.Jóeséllyel egy Angliában takarító,vagy bébicsőszködő többet tud,mint egy közép,vagy felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező személy.Ha nem használod,akkor csak makogsz,1-2év után már azt se.A nyelvpótlék meg nem egy akkora összeg,hogy összedőlne a világ nélküle.

Nem azt mondom,hogy nem jó,ha van.Mert egyetemi felvételnél Ba nál is kellett egy,aztán Mesterképzés végén,azaz a diploma kiállításához kellett kettő.Ennek ellenére is azt tudom mondani,hogy ezek számomra mind nem elégségesek ,illetve nem elődleges szempontok egy kapcsolathoz.

F

2020. szept. 24. 06:35
 23/43 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, gondolom Neked van diplomád és nyelvvizsgád, mégis tettél fel egy hülye kérdést, tehát már eleve például szolgálsz válaszként.

Miért feltételezed,hogy buta lehet az akinek nincs diplomája? Visszakérdezek: nem találkoztál még olyannal aki diplomás és buta?

Egyáltalán...mit értesz az alatt,hogy buta?

Kizárólag a lexikális tudást?

Nekem emelt szintű végzettségem van, többféle képzésen. Van nyelvvizsgám is, de a munkám során nem használom, ezért gondot okozna ha hirtelen kommunikálnom kellene.

A párom többdiplomás,sokszor járunk rendezvényre, társaságba, és sosem okozott gondot az,hogy én nem diplomásként szólaltam meg.

Hozzáteszem, és gondolom nem vagyok ezzel egyedül, számtalan feladatot végzek el diplomás kollégáim helyett.

Ismerek több olyan diplomást aki sok-sok év alatt diplomázott le, most nyelvvizsga nélkül kapta meg a diplomáját.

Őt többre kellene értékelni mint egy talpraesett,munkáhját kiválóan végző középvégzettségűt?

2020. szept. 24. 08:30
 24/43 anonim ***** válasza:
18%

"Sok olyan ember van aki nyelvvizsga hiányában is képes megértetni magát angolul alapszinten."

Azért az alapszintű angolért ne dicsérjünk már meg annyira senkit. Nyilván az is több mint a semmi, viszont bőven nem elég, legalábbis van ahol nem. Ha valakit ez nem érdekel, neki meg oly mindegy.

2020. szept. 24. 12:38
 25/43 anonim ***** válasza:
88%
"Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul, akinek se diplomàja, se nyelvvizsgàja?" - persze, pont olyant választottam anno... (egyébként azóta már van neki mindkettő... de nem használja egyiket sem...). Mondjuk engem meredeken nem érdekel, hogy kinek milyen papírjai vannak...
2020. szept. 25. 16:48
 26/43 anonim ***** válasza:
63%
Nem jó az, ha okos a nő.
2020. szept. 25. 16:51
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
#26, szerintem az okos nő csak a buta férfiaknak jelent gondot.
2020. szept. 25. 17:09
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Minden további nélkül igen. Szeretek sütni főzni takarítani. Ha ezekben béna lenne akkor nem lenne a párom.
2020. szept. 25. 17:48
 29/43 anonim ***** válasza:
28 as vagyok nyelvvizsgám van ,diplomám(főiskola) félbe maradt
2020. szept. 25. 17:49
 30/43 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem. Nem hatarozza meg az embert az hogy van e diplomaja vagy nyelvvizsgaja. Ezek nelkul is lehet egy no vagy barmilyen intelligens, hatarozott. De en le sem tojnam hogy van e neki barmelyik is ha a holgy vicces, kozvetlen, odaado, kedves. Plusz ha az esetem is.
2020. szept. 25. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!