Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul, akinek se diplomàja, se nyelvvizsgàja?
Figyelt kérdés
Szerintetek buta az ilyen?2020. szept. 23. 22:41
31/43 anonim válasza:
Nem kell diploma, de kulturalt legyen, ne hulljon a vetomag a szajabol.
Ha vicces,jo fej, kozos erdeklodes van,az mar eleg. Nem a diplomajaba szeretek bele
32/43 anonim válasza:
Te nagyon buta vagy,nekem sincs diplomám se nyelvizsgám,viszont 3 nyelven beszélek és vállalkozó vagyok,mert van egy jó szakmám, amit szeretek csinálni.
33/43 anonim válasza:
Miért lenne buta? Ettől a két papírtól nem lesz boldogabb és mélyebb a kapcsolatunk.
34/43 anonim válasza:
A diplomás lányok a magas kultúra jegyében sokszor restek rendesen megmarkolni a péniszt. Finnyáskodnak. Jobb egy átlagos lány.
35/43 anonim válasza:
Ettől még nem buta, választanék ilyet, ha úgy van, nem az iskolai végzettség a legfontosabb. Jó, azért ne legyen egy 8 általánosból kibukott sötét paraszt , de azért diplomája se fontos, hogy legyen.
36/43 anonim válasza:
#30as kommentemhez hozzatennem hogy azert az is fontos hogy fozotudomanya legyen azert valamennyire.
37/43 anonim válasza:
Kicsit már szégyellem de 25 éves koromig a szakmunkást végzett lányokkal szemben fenntartásaim voltak. Én egy elit 8osztályos gimnáziumba jártam,ott lettem förgeteg lelkileg beteg. Hát ha nem is direkt,de lenézést ott oltották belénk.
38/43 anonim válasza:
#37:
Szerintem ez a magyar kozoktatasban nagyon altalanos, hogy azt nevelik a diakba, hogy ne legyen onbizalmad az eletben, minel tobbet stresszelj stb. Es ez nagyon nagy baj sajnos.
39/43 anonim válasza:
#7 szóval mielőtt elmentem nyelvvizsgázni, még nem tudtam angolul, de mikor már megkaptam a papírt, akkor már igen. És mi volt a helyzet a két időpont között a nyelvtudásommal? A létezés és a nemlétezés határán tengődött mint Heisenberg macskája?
40/43 anonim válasza:
Mit ér a nőnek egy diploma, és/vagy nyelvvizsga, ha
- nem illünk össze szexuális vonatkozásban
- nem illünk össze az élet egyéb területein
- 42-es rocsót hord, miközben én a max 36-os topánkákat szeretem látni az előszobámban
- nem tudunk értelmes párbeszédet folytatni, mert más az érdeklődési körünk
- ebédet csak rendelni tud
- stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!