Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vàlasztanàl olyan nőt pàrodul, akinek se diplomàja, se nyelvvizsgàja?

Figyelt kérdés
Szerintetek buta az ilyen?

2020. szept. 23. 22:41
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

6.

Sok olyan ember van aki nyelvvizsga hiányában is képes megértetni magát angolul alapszinten. A nyelvvizsga ott van elcseszve - tipikus magyar jelentés megint - hogy:

1.A fizetésekhez viszonyítva nagyon drágák

2.Sok környéken alig elérhető még az angol vagy német is (dél-alföld, Nyírség stb.)

Továbbá, hogy nem magát a beszélt nyelvet tanulják sok helyen, hanem leragadnak a "nagyon fontos" igeidőknél, amivel jó érzés könyvet olvasni, de egy igazi angol vagy német ember nem fog veled irodalmi nyelven beszélni, hanem telepakolja szlenggel, rémes akcentusa van és tipikus dialektussal fog beszélni "Howdy stranger!" "waddaya" "cuz" a because helyett stb. Ennek így sok értelme nincs. Pláne, hogy az igeidőket megtanulni kb. lehetetlen, általában mindig itt akadtak el az angol nyelvvel történő kísérleteim. Ezt kellene igazából hanyagolni.

2020. szept. 23. 23:54
 12/43 anonim ***** válasza:
20%
#11 Nem is irtam nyelvvizsgat, ha figyelmesen olvastal...nyelvtudasrol beszeltem.
2020. szept. 23. 23:56
 13/43 anonim ***** válasza:

12.

De a kérdező nyelvvizsgát írt, ezért feltételeztem, hogy te is ezt érted "nyelvtudás" alatt. Turistákkal én is elbeszélgetek angolul, vagy nagyon alapmódon németül, de nem érzem azt, hogy "tudnék" bármelyik nyelven is.

2020. szept. 23. 23:58
 14/43 anonim ***** válasza:
19%
#13 Feltetelezni nem kell, csak erto olvasast folytatni. Meloban sem kertek a nyelvvizsgat, csak angolul ment az interju. Amugy no vagy?
2020. szept. 24. 00:01
 15/43 anonim ***** válasza:

14.

Ezek szerint az értő olvasás neked sem erősséged, így nem igazán értem miért kellett ezt a sértés bedobnod.

Ezt a beszélgetést pedig nem kívánom folytatni, mert megint csak olcsó személyeskedés lesz a vége.

2020. szept. 24. 00:03
 16/43 anonim ***** válasza:
18%
#15 Felolem, en erto olvasast folytattam eddig is...
2020. szept. 24. 00:05
 17/43 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni, hogy lehet boldogulni magas életszínvonalon diploma nélkül is, szóval lehetséges. De ritka is.
2020. szept. 24. 01:05
 18/43 anonim ***** válasza:
87%

Számomra ez nem elvárás,nem ettől függ egy kapcsolat.

Nekem sincs diplomám, se több se kevesebb nem vagyok 22 éves létemre és nem is lesz.

2020. szept. 24. 02:00
 19/43 anonim ***** válasza:
32%
Nem.. Egy nő diploma nélkül? Pfuj
2020. szept. 24. 04:10
 20/43 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nincs diplomám, a páromnak van és folyton azt hallgatom tőle mennyire hasonlóan gondolkozunk. Szóval jól megertjuk egymást, nem ezen múlik.
2020. szept. 24. 04:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!