Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a diploma meg nyelvvizsg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a diploma meg nyelvvizsga mánia manapság a társkeresésben?

Figyelt kérdés
Nemrég lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Ezelőtt nem vettem észre, hogy az emberek aszerint választanának párt, hogy milyen végzettsége van, stb. Most meg már embertelen, hogy ez mennyire fontos lett. Miért ?

2021. aug. 26. 01:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
68%
#50 Teljesen igaza van a 49-nek. Az értelmiségi munkák: tanár, orvos, jogász, nyelvész stb diplomához kötöttek. Az érettségivel/szakirányú képzéssel végezhető munkák (titkárnő, irodai adminisztrátor, recepciós, ügyinétző stb) nem értelmiségi állások. Az értelmiségi mindig is a diplomást jelentette és nem azt, hogy "értelmes" vagy. Ez utóbbit senki nem vonta kétségbe, legalábbis egészen eddig.
2021. aug. 27. 08:41
 52/64 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem élőben még azért normálisabban ismerkednek az emberek. De neten, ami olyan, mint egy online webshop, ott úgy válogatunk az emberek között, mintha cipőt akarnánk venni.
2021. aug. 27. 13:38
 53/64 A kérdező kommentje:

De figyelj már ide te égi csapás, esküszöm már jelenteni kellene benneteket, mert ezt már direkt csináljátok, hogy idegesítsétek az embert. Ti most miért beszéltek erről? Ki beszélt rajtatok kívül erről ? Miért kell kötekedni ? Normális választ írni nem tudtatok volna ide? Vannak, akik írtak normális válaszokat, de amit ti csináltok az már kötekedés, vagy hülyék vagytok.

2021. aug. 27. 14:56
 54/64 A kérdező kommentje:

Akkor fussunk neki mégegyszer, ha esetleg tényleg ilyen degeneráltak vagytok. Bár kétlem, szerintem direkt csináljátok, mert ennyire hülye valaki nem lehet.

Ti most miért beszéltek nekem arról, hogy mit jelent az, hogy értelmiségi ?

Miért ír olyat a 49-es válaszoló, hogy elvagyok maradva az önképemtől? Mi az, hogy " Olyan, hogy erettsegizett ertelmisegi meg nem letezik. A szukseges, de nem elegseges feltetel hozza a diploma. A fogalmakkal legyunk mar tisztaban."

Ezt megtudja valaki magyarázni? Úgy írja ezt, mintha én bármikor is írtam volna ilyet😂😂😂😂😂😂😂😂 Saját magaddal beszélgetsz vagy mi bajod van?

2021. aug. 27. 15:01
 55/64 anonim ***** válasza:
36%
Nem saját magával, hanem a többiekkel. Nem mindenki csak az eredeti kérdésre válaszol. Ez egy ilyen oldal. Elvileg úgy kéne a szabályzat szerint, gyakorlatilag meg nem az van. Hűtsd le magad.
2021. aug. 27. 15:04
 56/64 A kérdező kommentje:

Valószínűleg akkor te is egy retardált vagy, ha erről kezdesz el itt nekem magyarázni. Nem értem egyikőtöket sem. Egyszerűen tényleg többször visszakérdeztem már ezelőtt, hogy miért beszéltek úgy, mintha én az általatok említett dolgokat bármikor bárhol is írtam volna? Teljesen olyan, mintha nem is nekem írnátok a választ, mivel ti olyan dolgokról beszéltek, amiről én nem beszéltem és ez már felháborító.

Egyébként, amit leírsz ez mind igaz, én ezzel tisztában is vagyok. Csak azt nem értem, hogy ezt miért magyarázod nekem? Hol írtam én ennek az ellentétjét? Vagy egyáltalán hol írtam én bármit is erről? Én nem is beszélek ezekről, amikről ti.

2021. aug. 27. 15:05
 57/64 anonim ***** válasza:
28%

Akkor az alkoholista, paraszt, nulla erzelmi intelligenciaju bufesiplomas is ertelmisegi, mert vegigult par evet a padban? Hat ketlem.

Nem lesz maga jezus krisztus az, aki elvegez egy szakkepesitest. Mert a diploma is az. Egy szakma es nem a vilagmegvalto csodajezus.

2021. aug. 27. 15:54
 58/64 anonim ***** válasza:
0%
#56 Törölve lettek válaszok.
2021. aug. 27. 16:35
 59/64 anonim ***** válasza:
38%
#57 Neked milyen végzettséged is van?
2021. aug. 27. 16:36
 60/64 anonim ***** válasza:
20%

Közöd?

Jaaa tényleg. Hiszen a végzettség megszabja, milyen ember a másik, milyen felsőbbrendű tulajdonságokkal ruházza fel őt, kiderül milyen szerető, és ha bölcsész, a keresztrelytvényt is megoldja ahaaaaaaa.

2021. aug. 27. 20:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!