Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknek mi okuk lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek mi okuk lehet a panaszra társkeresésben, amikor a Tinder tele van csúcs pasikkal?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból ránéztem a konkurenciára. És azt láttam, hogy a Tinder férfi oldalról príma felhozatalú. Tele van még férfi szemmel is jóképű orvosokkal, mérnökökkel akik ráadásul sportosak és divatosak is.

De ha még ilyen férfiak is társkeresőre szorulnak Magyarországon, akkor a nőknek hogy lehet egyáltalán bármilyen társkeresési problémája?

2021. aug. 20. 21:33
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
20%
50- Egy kommentre reagáltam, de ne zavarjon.
2021. aug. 25. 04:20
 52/60 anonim ***** válasza:
73%

Te egy kommentre reagáltál de két különböző ember írta, én csak elmagyaráztam, mi a normálisság. De már ezen bedühödtél, hogy a normális férfi számunkra azt jelenti, hogy olyan normális férfi aki nem taszít külsőre és akivel össze illünk. Hát fene a válogatós mindenünket, hogy normális párkapcsolatot keresünk, nem pótlékot. De az a vicc, hogy te ebből csak annyit szűrsz el a csökött agyaddal hogy gazdag modell pasi kell.

Ami meg azt illeti, aki kamu reggel azt állítja, micsoda normális, jó pasik írtak rá: hazudsz. Nem beszélgettél te el velük max 2-3 szóban mert akkor kiderült volna, hogy nem vagy nő. Én elég intenzíven elbeszélgetek azokkal, akikkel ismerkedek és képzeld, randizni is szoktam velük. Na, így talán azért jobban tudom, hogy hány pasi az, aki csak megfektetni akar és hány pasinak van a pincében az IQ szintje. Nyilván te ezt a tiéddel nem vetted észre.

Azon kívül nem jössz rá, hogy az állítólagos férfi többlet mellett, ha egy csomó incel azt csinálja, hogy női profilokkal van fenn, nagy az esélye, hogy a nők többsége aki fenn van társkeresőn, nem is nő? Hogy nem is nők ghostingolnak titeket, hogy nem is nők nem akarnak veletek randizni? Aki ilyen hazug, őszintétlen, az hogy meri normálisnak meg rendesnek nevezni magát, miközben a férfitársainak egy újabb csalódást okoz minden alkalommal?

2021. aug. 25. 08:51
 53/60 anonim ***** válasza:
13%

😂😂😂 52. Majd lehet egyszer rád írok privátban, és találd ki hogy nő vagyok vagy férfi. A férfitársaimnak meg csak okoztam egy kis örömöt azzal, hogy visszaírtan nekik, és váltottunk 2-3 levelet. Legalább ennyi legyen már nekik, meg öntök beléjük egy kis reményt. Nem beszéltem meg velük találkozót, sok sikert kívántam nekik az ismerkedéshez, HELYETTETEK!

Mivel Miss. Egó Kivagyokén csak azt élvezi, hogy mennyi pasi érdeklődik utána.

Savazod a férfiakat? Szerinted a női oldal annyival jobb? Rengeteg a buta, öntelt, primitív senkiházi a ti oldalatokon is, csak hát ti vagytok lépéselőnyben.

2021. aug. 25. 09:51
 54/60 anonim ***** válasza:
80%
Ebben az esetben mindkét nem jobban járna, ha esetleg férfiakkal kezdenél el ismerkedni. Hiszen ők olyan tökéletesek, mint te
2021. aug. 25. 09:56
 55/60 anonim ***** válasza:
Gondolom körbesz*ptátok egymást, hogy jajj a csúnya gonosz nők... Remélem gyümölcsöző lesz a kapcsolat
2021. aug. 25. 09:57
 56/60 anonim ***** válasza:
74%

#53 Nem savazom a férfiakat, sőt. Nagyon szeretem az értelmes, normális férfiakat. Most azért mert te nem vagy az, nem kell hisztikézned.

Én a magam részéről soha nem ghostingoltam senkit és mindenkivel udvarias vagyok társkerin. Ezt a férfiakról már nem tudnám elmondani. Amint akad jobb nő, szó nélkül lelépnek hosszabb beszélgetés közben is. Mindegyik "normális" és "komoly kapcsolatot keres". De nyilván nem ítélem a meg a férfi nemet ez alapján, hiszen 40-50 ember alapján nem lehet milliókra vonatkozó véleményt levonni.

2021. aug. 25. 10:05
 57/60 anonim ***** válasza:
20%
"Hisztikézned", "társkerin"... Oké, ennyi elég is volt belőled. Remélem a 20 még nem múltál el!
2021. aug. 25. 10:44
 58/60 anonim ***** válasza:
35%
Csodás példája annak, amikor valaki nem tud érdemben hozzászólni, érveket felhozni, akkor beleköt a másik szóhasználatába. Bár ha egy kicsit is intelligens lennél, akkor láthatnád, hogy ezek a szavak tökéletesen beleillenek a gyerekes hiszitdbe. Gondolom nem véletlenül választotta ezeket a kommentelő.
2021. aug. 25. 11:04
 59/60 anonim ***** válasza:
10%

Ó, szellemi sziporkák! Bizonygasd emberi nagyságod, megy érte a váll veregetés! Belemenjek a szájkaratéba? Lesüllyedjek a szintedre? Most van időm, néha ránézek erre a mentális pöcegödörre, aztán odadobok egy-két fricskát. Nem nagy ügy.

Ezen a szenny oldalon felesleges érvelni, itt mindig a nőknek van igazuk. Innentől kezdve értelmes ember nem érvel.

Na gyerünk, alázz meg! 😂😂😂

Tudod, csak poénból. Ha már a h*lyék mindig a másik oldalon vannak.

2021. aug. 25. 11:18
 60/60 anonim ***** válasza:
79%
#57 Ezt úgy hívják, hogy humor. És a te kifigurázásod. Mea culpa. 44 vagyok és van három diplomám, de a stílusodra reflektáltam. Ami persze disznó elé szórt gyöngy volt. Mint sok minden más is itt.
2021. aug. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!