Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek mi okuk lehet a panaszra társkeresésben, amikor a Tinder tele van csúcs pasikkal?
Csak kíváncsiságból ránéztem a konkurenciára. És azt láttam, hogy a Tinder férfi oldalról príma felhozatalú. Tele van még férfi szemmel is jóképű orvosokkal, mérnökökkel akik ráadásul sportosak és divatosak is.
De ha még ilyen férfiak is társkeresőre szorulnak Magyarországon, akkor a nőknek hogy lehet egyáltalán bármilyen társkeresési problémája?
Eddig az volt a bajotok, hogy csak melósok, csúnya, buta emberek írtak rátok, már meg az, hogy túl jók ott a pasik, akikhez csak luxusfeleség illene?
Ki érti ezt?
Bizony, érthetetlen, hogy fel tudom mérni, hogy átlagos vagyok, és átlagos férfit keresek, nem egy alkesz melóst vagy egy hereverő Berki Krisztiánt. Tényleg, ki érti ezt.
Önismeretnek hívják. Nem árt gyakorolni.
"hogy a kínálat nagyjából két szélsőségre oszlik, az említett csúcskategóriára és a több (vagy akár minden) szempontból nagyon problémás, siralmas alakokra"
Elhiheted a nők "kínálata" ugyanilyen.
Van az üresfejű instapicsa, meg a ronda, dagadt, de legalább értelmes Gizike.
A nőknek varázslat kell. Azt kell érezniük, hogy húú ez most valami MÁS. Ők ezt valami kémiának nevezik. Na innentől persze mindegy kb hogy is néz ki a férfi. Van, aki ráérez, hogy adott nőnél ezt mivel érheti el, valaki nem.
Emiatt lehet az, hogy sok nőnek nem kell a jóképű gyerek sem, mert nem érez rá, hogy bolondítsa magához a nőt.
Nekem sem volt még barátnőm, de szerintem ez a lényeg. 31f
"Az átlagos nő ugyanúgy nem kell a menő pasiknak mint fordítva. Az, hogy megdugnának még nem jelent instant kapcsolatot."
Kevés nő van, aki ezt agyilag felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!