Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
John, Jürgen és Jules kirámolták innen a fiatal nőket, ezért nincs már szingli nő a magyar társkeresőkön?
Az elmúlt szűk 10 évben olyan "puncitőzsde" volt Budapest belvárosa, mint annak a rendje. Évente több millió, zömmel férfi turista jött ide a covid előtt, hogy jobbnál jobb ajánlatokat tegyenek a nőknek, hogy kint ilyen meg olyan életszínvonalat tudnak biztosítani neki.
Utoljára ilyen a 90-es években volt amikor a rendszerváltás után olasz pasit vittek ki egy csomó nőt, de akkoriban azt ellensúlyozta, hogy az USA-ba is elszívták a legjobb tudósokat, mérnököket, kiemelkedően tehetséges embereket (akik zömmel férfiak voltak). A nagyon okos férfiak mentek Amerikába, a szép fiatal nők egy része Olaszországba. De ez még mind semmi nem volt a mostani, kizárólag nőkre fókuszáló évtizedes férfiturizmusnak.
Ezért van az, hogy a magyar társkeresőkön már csak egy rakás kiéhezett férfi van és néhány női kamu prolik, amit a programozók alig bírnak összehalászni mint kamu adatot valahonnan?
Insert facepalm gif
Én csak egy kosár popcornnal jöttem, le is ülök a sarokba csendben. 😅
"Ezért van az, hogy a magyar társkeresőkön már csak egy rakás kiéhezett férfi van és néhány női kamu prolik, amit a programozók alig bírnak összehalászni mint kamu adatot valahonnan?"
Mondjuk ez tény! Botrányosan gyenge a női felhozatal, főleg 35 fölött.
Uhhh... a kezdő sorok alapján én valami számtan példát vártam. :D
Már pont kiváncsi lettem...
Engem már a 70-es években elvitt a Dzsokijúing olajvállalkozó-feleségnek!
Samantha 81N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!