Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknek mi okuk lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek mi okuk lehet a panaszra társkeresésben, amikor a Tinder tele van csúcs pasikkal?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból ránéztem a konkurenciára. És azt láttam, hogy a Tinder férfi oldalról príma felhozatalú. Tele van még férfi szemmel is jóképű orvosokkal, mérnökökkel akik ráadásul sportosak és divatosak is.

De ha még ilyen férfiak is társkeresőre szorulnak Magyarországon, akkor a nőknek hogy lehet egyáltalán bármilyen társkeresési problémája?

2021. aug. 20. 21:33
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
0%
19-SZerintem ezt a kémia dolgot nem lehet így megfogalmazni. Minden nőnél más váltja ki, az érzés mégis ugyanaz.
2021. aug. 20. 22:16
 22/60 anonim ***** válasza:
85%
A kémia még a baráti kapcsolatokban is ott van. Csak nyilván más értelemben. Én már középiskolásként tudtam kb. 5 perc után, hogy valakivel barátok lehetünk-e, és mindig eltaláltam. Ez utána úgy bizonyosodott be, hogy velem rengetegszer előfordul, hogy a barátaimmal ugyanakkor, ugyanazt mondjuk. Biztos veletek is volt ilyen, hogy valamire ugyanakkora hatásszünet után szó szerint ugyanazt mondtátok. Velem ez nagyon sokszor előfordult. Ez a kémia, egyszerűen érzem, hogy kivel lesz ez, kivel leszek olyan jó barát, hogy egy rugóra jár az agyunk, és szavak nélkül is tudunk beszélgetni.
2021. aug. 20. 22:26
 23/60 anonim ***** válasza:
95%

Hát ez érdekes, mert én is felmentem egy társkeresőre, megnézni a konkurenciát, és olyan szép 40-es nők voltak fent, hogy rögtön el is szégyelltem magam.

Amikor én próbálkoztam, akkor is voltak fent jóképű közgazdász meg orvos pasik. Elmondom, hogy az első randi után soha nem láttam őket többet, pedig nem voltam egy bányarém.

A mai napig emlékszem, nem túl jóképű, de elmegy kategória orvos pasi. Úgy tűnt jól sikerült a randi, aztán nem hallottam róla többet. Már feladtam, hogy azon agyaljak, mit rontottam el, biztos talált jobbat, szebbet, könnyebben kaphatót. És láss csodát, 2 hónap múlva felhívott. Elkezdett magyarázkodni, hogy külföldön volt, meg mennyi dolga volt, stb. Mondtam neki, nem történt köztünk semmi, nem ígért nekem semmit, nem kell magyarázkodni. Ez tetszett neki. Megbeszéltünk még egy randit, és egész nap együtt voltunk elmentünk állatkertbe, meg vacsorázni, szuper volt. Aztán felhívott magához. Csókon többet nem engedtem, mondtam neki, még alig ismerjük egymást. Azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, szép vagyok, okos, és nem is adom magam könnyen. Soha többet nem hallottam róla. Szerinted mit akart?! Hát nem feleségül venni, az tuti.

2021. aug. 20. 22:58
 24/60 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, azt ugye vágod, hogy a tinder meg a többi hulladék "társ"kereső tele van kamu profilokkal?

Azok a pasik, akikre te itt nyáladzol, hogy milyen jóképűek, hát valszeg a fele sem valós személyt fed.

De azt sem értem, ha neked ők ennyire tetszenek, miért nem írsz rá valamelyikre? Lehet egy menetre jó lennél nekik. A nőket úgyse bírod.

2021. aug. 20. 23:18
 25/60 anonim ***** válasza:
93%

Önismeretnek hívják. Nem árt gyakorolni.

Ezek ezt nem értik, az itteni incelkék. Mindenki hibás, csak ők nem. Szerintük természetes, hogy úgy beszélnek nőkről-saját anyjukról-mint valami használati eszközről és általánosítva. Okádék, ocsmány stílusban. Aztán meg rínak, hogy ők a rendes srácok, miközben erőszak-pártiak, aljasok, véglényi szinten léteznek kb érzelmileg. Ezek súlyosan beteg emberek, vitázni is felesleges velük.

2021. aug. 21. 00:26
 26/60 anonim ***** válasza:
18%

A magyar nők egy része értelmes: Simán találnak pasit, nem szidják őket és felelősséget vállalnak az életükért.

A másik részükre meg felesleges szót pazarolni: Folyamatosan panaszkodnak, semmi sem jó nekik és gondolkodni is képtelenek. Ez az oldal jó példa arra, hogy mennyi ilyen nő van.

Más kérdéseknél arról szokott menni a rinya, hogy egy férfinak legyenek céljai és elképzelései. Most arról megy a rinya, hogy mi az már, hogy orvosok meg mérnökök mernek lenni...

Más meg leírta, hogy ezek a top mérnök pasik csak megdugják a nőket. Öhm... Hát, nem tudom. Mérnökire jártam, végig volt barátnőm. Nem, nem csak megdugtam a lányokat, ahol a csoporttársaim többsége sem. Egyetem végére a velem kezdett srácok negyede már jegyben járt vagy házas volt.

A sokadik válaszolónak meg az a baja, hogy csak csúcs meg alsókategóriás pasik vannak. Öhm... Az illető nem hallott még az átlagról? Az átlag pont azért az átlag, mert abból van a legtöbb és az a legátlagosabb. A legtöbb férfi és nő se nem top, se nem analfabéta, hanem egyszerű, hétköznapi ember.

Ja, meg hát a szokásos inceles szöveg. Itt egyes nőknek annyiből áll az egész világképük, hogyha a nőket nem szentként ábrázolják, akkor azok a válaszolók tuti incelek. A legviccesebb az, amikor ezt az érintett nők betolják más nőkre.

Arról mi a véleményetek, hogy az a női válasz fel lett pontozva, amely szerint van egy csomó szép nő, aki nem instacsa', de az a válasz le lett pontozva, ami ugyanezt írta a férfiakról?

2021. aug. 21. 01:00
 27/60 anonim ***** válasza:
7%
26: Hagyjad, az itteni nők között észt nem találsz. Szerintem semmit sem sikerült értelmezniük abból, amit leírtál.
2021. aug. 21. 01:09
 28/60 anonim ***** válasza:
14%

#27: Valószínűleg csak megszórnak majd piros kezecskékkel, esetleg elkezdenek szidni és kötelezően rám tolják az incel jelzőt. Mellé még kiragadják 1-2 mondatom és ferdítenek.

Kiábrándító, hogy milyen szintűek. :/

2021. aug. 21. 01:10
 29/60 anonim ***** válasza:
21%

28: Bezzeg ha férfiakról írtad volna ugyanezt arra mennének a zöldek.

Nem érdemes foglalkozni velük, a női kettős mérce az élet minden területén, itt is kivillan.

2021. aug. 21. 01:12
 30/60 anonim ***** válasza:
80%
Szépen leszoptátok egymást. Sok boldogságot.
2021. aug. 21. 01:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!