Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek mi okuk lehet a panaszra társkeresésben, amikor a Tinder tele van csúcs pasikkal?
Csak kíváncsiságból ránéztem a konkurenciára. És azt láttam, hogy a Tinder férfi oldalról príma felhozatalú. Tele van még férfi szemmel is jóképű orvosokkal, mérnökökkel akik ráadásul sportosak és divatosak is.
De ha még ilyen férfiak is társkeresőre szorulnak Magyarországon, akkor a nőknek hogy lehet egyáltalán bármilyen társkeresési problémája?
Na ne fárassz! Átlagos férfikent nagyjából 1:1000- hez az esélyed hogy kiválaszt egy nő. Bizony ám, mert egy átlagos férfi arra vár hogy végre valamelyik nő fogadja már végre a közeledését.
Te dönthetsz, a pasik meg azt várják hogy legyen már valaki. Tök rossz lehet napi 50 jelentkező közül válogatni... Mindjárt elsírom magam!
#44 Szívecske....a normálisság beugró. Ha taszítasz, lehetsz akármilyen normális, nem kellesz. Viszont van annyi eszem, hogy nem jövök össze valakivel csak azért mert jóképű, de egyértelműen egy tapló. Ezt nem látjátok a társkeresőn, csak azt, hogy itt egy jóképű, sármos orvos. De a második levelében már azt kérdezi, hogy hordok-e bugyi nélkül harisnyát és nyomatja a bdsm szex dolgait. Adatlap: komoly kapcsolatot keres. Aha, persze.
És amiről te írtál az amúgy is csak udvarias, esetleg kedves közeledés. A normálisság párkapcsolati szempontból: hasonló értékrend, szexuális vágyak, jövőbeli tervek, politikai és egyéb világnézet, illetve erkölcsi normák. És hasonló fokú iskolázottság, kulturáltság, anyagi helyzet. Ezeknek mind egyezni kell. Lehet valaki bármilyen kedvesrendes és még viszonylag vonzó is, ha az egyik fideszes a másik liberális. Ha az egyik komoly kapcsolatot keres,a másik alkalmit. Ha az egyik vegán, a másik húst eszik hússal és vadászni jár.
A normális egy szubjektív dolog. Számomra a normális ember minimum érettségizett és határozottan olvasott, művelt. Már ezen elhasal a masszív többség.
Hát én meg pont az itteni női nagyképű hazudozások miatt csináltam pár társkeresőn női reget, konkrétan tök átlagos fotókkal, 69kg-os testsúllyal.
Szóval elmehettek ti a pitschába, és még finoman fejeztem ki magam. 1 óra alatt bőven volt normális jelentkező, ugyanis én veletek ellentétben el is beszélgettem velük. Normális férfiak, normális értékrendekkel, normális külsővel. Szemétség vagy nem, nyugodtan ki lehet próbálni! Milyen érdekes, szinte mind azt mondta, hogy kellemes meglepetés hogy írtam nekik, mert ugyanis senki sem veszi a fáradtságot hogy egy szót is írna nekik.
Akkor most már el kellene dönteni, hogy egy átlag alatti nőnek mire fel van akkora arca, hogy neki bizony senki sem jó! Részemről lezárva a kérdés, a netes társkeresés konkrétan arról szól, hogy na vajon a királylányok kit választanak. Húzzatok ti a b*dös p*csába, 5 Ft-ot nem értek mint ember.
45- Vedd már észre magad... Egyszer azt írod normális kapcsolat normális ferfivel, utána a normálisság csak beugró, utána normálisság kapcsolati szempontból.
Összevissza beszéltek, azt se tudjátok mit akartok.
És élőben is ez a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!