Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek mi okuk lehet a panaszra társkeresésben, amikor a Tinder tele van csúcs pasikkal?
Csak kíváncsiságból ránéztem a konkurenciára. És azt láttam, hogy a Tinder férfi oldalról príma felhozatalú. Tele van még férfi szemmel is jóképű orvosokkal, mérnökökkel akik ráadásul sportosak és divatosak is.
De ha még ilyen férfiak is társkeresőre szorulnak Magyarországon, akkor a nőknek hogy lehet egyáltalán bármilyen társkeresési problémája?
Vannak bunkónak kinéző jóképű kigyúrtak is akik lehet csak szexet akarnak, de nem ezekről beszélek.
Mondom, jobbnál jobban szituált orvosok, mérnökök, közgazdászok mindenből van választék bőven.
A női felhozatallal nem ez a helyzet.
Én szeretek ott ismerkedni.Már volt 30 randin, elég sok nálam vagy nála végződött.fiatal vagyok, miért ne?Most kell kiélnem magam.Az ilyen szűzpasikat meg nem értem 30 éves,otthon lakik, anyukával beszélget max, azt várja hogy jobb nők,pl a tinderen szóba álljanak vele.
Hát fura világ lenne, ha ez így is lenne.
26N
#5 A jól szituált mérnökök és orvosok sem akarnak semmit egy átlagos nőtől, nem bírod megérteni? Normál társkeresőn is ilyen bejelöl, tuti szexre megy, ki is bukik hamar. Attól hogy intelligens módon csinálja, még ugyanazt akarja mint a bunkók.
Ez a kérdés olyan butaság, mint ha azt mondanám, tele van az insta meg a tinder cicákkal, mi bajotok fiúk? Ugyanaz a helyzet, nem kelletek nekik, ahogy mi sem nekik. Csak nem hisztizünk erről itt oldalakat.
Szia 8-as!
Te vagy az a 120kg, nemrég szült nő, aki állandóan a férfiakat szidja a válaszokban?
Múltkor jót dumcsiztunk itt, megértem ha ilyen paraméterekkel kicsi fenntartásuk van a fiúknak, ismerkedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!