Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éven belül mennyi magányos férfi lesz, ha a nők a tendenciák alapján egyre válogatósabbak lesznek?
"Tehát ha Mr. Incel lesz az utolsó férfi a Földön, akkor se fogom őt választani, a boldog magány helyett. Attól semmivel se lesz alkalmasabb kapcsolatra, hogy nem akad jobb."
Pedig egy incel pont attól válik incellé, hogy sosem választotta őt senki. Nem születik senki alapból incelként, az kialakul.
És ide nem kell ronda kinézetet vagy 70-es IQ-t képzelni, hogy biztos azért... Nem, azért, mert a nőnek valami alfachad kellett volna, ezért elküldte a béta srácot a francba valami mondvacsinált barom indokkal ("jajj nekem most nem kell kapcsolat", "nem vagyok túl az exemen", stb). Ez megtörténik 4-5-ször és már kész is az incel. Most, hogy elárultam a titkos összetevőt, óvatosan bánjon ezzel a recepttel mindenki, aki olvassa :'D
27 Nem tudom, hogy mit vettél be de respekt.
Baromira igazad van és jó, hogy kimondasz dolgokat. Látszik is, hogy egyből pontoznak le, ha nem azt írod hogy 50 évesen is 20 évesekkel fogsz versenyezni, vagy inkább válogatsz és lesz pár partner mint 20+x.
"Hagyjál már, a legtöbb nőnek nem kell chad. Olyan pasi kell, aki hozzá illik."
Ha ez alatt azt érted, hogy jó manipulátor, akkor egyetértek.
Egy nőnek olyan pasi kell, aki jól betudja hülyíteni. Például hot & cold, push & pull. Van aki alapból úgy születik, hogy ezekre ráérez tudatalatt és sosem kell megtanulnia, na ők azok akikre tapadnak a nők.
Az van, amit hallani látni olvasni lehet, hogy sok nő jól néz ki maximum 40-es évei elejéig. Addig válogathatnak. Úgy alakítják a dolgaikat, ahogy akarják. Rajtuk múlik, hogy alapítanak-e családot vagy sem, stb. Mert addig kb. 90%-uknak lesz jelentkező, BÁRMIRE.
Viszont utána jön a feketeleves. Jó részüket vagy csalják, mert mondjuk rájuk unnak, vagy elválnak, stb. Na onnantól jön a szenvedés.
Férfiaknál fordítva. Ha fiatalon nem volt sikeres, akkor idősebb korára beérhet és jó parti lehet. Csak ugyanakkor sokan addigra ki is ábrándulnak a nőkből és a sok csalódásból, így mire jó partik lesznek, vagy csak levarrják a nőket, vagy egyáltalán nem foglalkoznak velük.
Ez lesz a 2 nagy csoport, persze átmenetek lehetnek.
A házasság-család meg egyre inkább megszűnik az egyre kilátástalanabb gazdaság miatti biztonságérzet elvesztése miatt. Ahol meg mégis van, már most is azt látni, hogy a nő szül, gyerekkel meg nem akar foglalkozni, aztán szép lassan tönkre is megy a család.
De amúgy mi bajorok van, akkor majd jól megszivjak a gonosz nők, nem? Aztán egyedül maradnak ők is. Csak valahogy a venlany nők nem vonyitjak tele az internetet úgy, mint az incelek, max vesznek egy macskát és annak mondják hogy minden férfi disznó.
Aztan élnek tovább. Ti meg itt veritek magatokat a földhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!