Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van 50 millió forintom de ronda vagyok mint az ördög 50 éves vén fószer és nem kellek a nőknek?
Figyelt kérdés
ma 08:09
A kérdező szavazást indított:
Várjak tovább a csodára hátha lesz valaki aki belém szeret
Őrüljek neki hogy van ennyi pénzem másnak még ez sincs és vegyek magamnak nőt
5 szavazat
1/10 anonim válasza:
Majd én dugom helyetted a nőket, ez van nem mindenkinek való ez.
4/10 anonim válasza:
Vegyél egy lakást egy csaladtagodnak. Vagy egy jó genetikájú fiatal srácnak. Hagy kefelje ki magát. Legalább jót teszel és a következő életedben az élet kegyesebb lesz a külsőd kapcsán.
5/10 anonim válasza:
Ennyi pénz kevés ahhoz, hogy egy igazán ronda külsőt kompenzálj a nőknél.
6/10 anonim válasza:
Nem lenne párom, hozzám jöhetnél. Jól kijövök a rondákkal. Lehet nekem tetszenél.
8/10 A kérdező kommentje:
50 millióra max ezüst
ma 08:50
9/10 A kérdező kommentje:
6 majd tartja a parod a gyertyát 🕯️
ma 08:50
10/10 anonim válasza:
Én elmennék a Fülöp szigetekre azzal a pénzzel ott életed végéig el lennél munka nélkül.
Ráadásul ott pénzes európainak számítanál.Válogathatnál a huszonéves filippínó csajok között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!